Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Παίζει με ΠΑΟΚ και φέρνει Κορέα

παίζει-με-παοκ-και-φέρνει-κορέα-190651

Τον ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό (17:15 Cosmote Sport 1 HD) ο Βόλος για τη 19η αγωνιστική της Super League 1, για να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει «ζεστό» στον αρχικό στόχο της «εξάδας», θέλοντας αρχικά να μειώσει τις διαφορές από τις ομάδες που κυνηγάει για την 6η θέση.

Ο Βόλος το 2022 έχει πετύχει δυο νίκες στο Πανθεσσαλικό μια μάλιστα επί του Παναθηναϊκού (3-1) και μια την περασμένη Τετάρτη επί του Απόλλωνα (1-0) και θέλει και από το σημερινό παιχνίδι κάτι θετικό.

Στο σημερινό ματς κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που με πέντε σερί νίκες βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, ο Βόλος θέλει να είναι ανταγωνιστικός και ο Βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη αφού και πάλι θα απουσιάσει ο τραυματίας Σωτήρης Νίνης.

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, Ζοάν Σάστρε, με τον Ισπανό μπακ να είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Τέιλορ και Μουργκ για λόγους τακτικής, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σβαμπ. Αναμενόμενα εκτός επιλογών του Λουτσέσκου οι τραυματίες Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιείρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλα

Φέρνει τον Αργεντινό Χόρχε Κορέα

Σε συμφωνία με τον 28χρονο Αργεντινό εξτρέμ, Χόρχε Κορέα, που αγωνιζόταν στη Νέφτσι Μπακού, έφτασε ο Βόλος, με τον παίκτη να έρχεται Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Βόλος βρισκόταν σε αναζήτηση εξτρέμ και είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφή. Ο Κορέα αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα, για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Κορέα ξεκίνησε την καριέρα του στη Βελέζ Σάρσφιλντ και το 2018 πήγε στην πορτογαλική Μαρίτιμο, όπου για 3,5 χρόνια αποτελούσε βασική επιλογή έχοντας 114 συμμετοχές, με 10 γκολ και έξι ασίστ. Απο την ΠΑΕ Βόλος είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά τον Σεπτέμβρη του 2021 υπέγραψε στη Νέφτσι και τώρα διαμορφώθηκαν οι προϋποθέσεις προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παπαπέτρου διαιτητής

Τη σημερινή αναμέτρηση (Βόλος-ΠΑΟΚ) του Πανθεσσαλικού θα διευθύνει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών που θα έχει βοηθούς τους Δημήτρη Σαμοΐλη και Μιχάλη Νιδριώτη επίσης απο την Αθήνα. Στο VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 1 έχει ως εξής:

15.00: Αρης-Λαμία

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπολος (Ημαθίας), Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

17.15: Ατρόμητος-ΑΕΚ

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Κολοσιώνης (Αιτ/νιας)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Τρεϊμάνις (Λετονία)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

17.15: Βόλος-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Σαμοϊλης (Αθηνών), Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

19:30: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Κουρομπύλια (Δ. Αττικής)

Αύριο

19.30: Αστέρας-Απόλλων

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Βασιλόπουλος (Εβρου)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου