Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Παραμένουν οι ελπίδες με νίκη αύριο

παραμένουν-οι-ελπίδες-με-νίκη-αύριο-199729

Το πρώτο από τα δυο ματς που χρωστά θα δώσει αύριο στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος, που μετά την ήττα στην Τρίπολη για τη 18η αγωνιστική της Super League 1, θέλει μόνο νίκη στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική.

Ο Βόλος βλέποντας τις διαφορές από τις ομάδες που κυνηγάει για την 6η θέση να είναι σχετικά μικρές θέλει νίκη αύριο για να μειώσει και στη συνέχεια να είναι πιο αποτελεσματικός.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στο +9 από τον Βόλο και ο ΟΦΗ στο +8, έχοντας όμως παίξει όλα τα παιχνίδια τους, ενώ είναι στο -5 από τον Αστέρα Τρίπολης που επίσης έχει ματς περισσότερο από τη βολιώτικη ομάδα.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει χρόνος και αγώνες και πρώτο ζητούμενο είναι η αυριανή εξ αναβολής νίκη επί του Απόλλωνα σε ένα ματς όπου επιστρέφει και ο Χούλιαν Μπαρτόλο.

Η μάχη της εξάδας

Στην 19η αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο (22/1) ο ΟΦΗ που δεν «χρωστάει» παιχνίδια υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17.15), την Κυριακή (23/1) ο Βόλος παίζει στο Πανθεσσαλικό με τον ΠΑΟΚ (17.15) και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ματς στο Καραϊσκάκης με τον ΟΣΦΠ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παίζει Δευτέρα (24/1) ξανά στην έδρα του με τον Απόλλων Σμύρνης.

Στην 20ή αγωνιστική Σάββατο (29/1) ο ΟΦΗ παίζει στη Λαμία και ο Αστέρας στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και Κυριακή (30/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα και ο Βόλος παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ενώ στην 21η αγωνιστική που γίνεται Τετάρτη (2/2) ο Βόλος θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τον Ιωνικό, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα παίζουν μεταξύ τους και ο ΟΦΗ στην Κρήτη παίζει με Παναθηναϊκό.

Στην 22η αγωνιστική, ο Βόλος παίζει στο Χαριλάου με τον Αρη, ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο, Αστέρας στη Λαμία και ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, ενώ στην 23η υπάρχει το ματς ΟΦΗ – Βόλος και ο Αστέρας υποδέχεται Ιωνικός και ο ΠΑΣ στα Γιάννινα τον Άρη.

Στην 24η αγωνιστική ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΣΦΠ και στην Αθήνα παίζουν ο ΟΦΗ με τον Ιωνικό, ο Αστέρας με τον Ατρόμητο και ο ΠΑΣ με την ΑΕΚ, στην προτελευταία 25η ο Βόλος πάει Αγρίνιο, ο ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης», ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Αρη και ο ΠΑΣ την Λαμία, ενώ στο φινάλε και στην 26η αγωνιστική που γίνεται Κυριακή (6/3) με κοινή ώρα (19.00) ο Βόλος θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ τον Απόλλωνα και ο Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Δεν χάνει…

Φέτος στον α’ γύρο ο Βόλος είχε κερδίσει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 1-3 (65’ Ιωαννίδης – 4’ Φερνάντες, 49’ Φαν Βέερτ, 63’ Μπαρτόλο), ενώ δεν έχει χάσει ποτέ από την Αθηναϊκή ομάδα!

Πέρσι στο πρώτο παιχνίδι στις 30/11/20 αν και η Βολιώτικη ομάδα βρέθηκε να χάνει 3-0 ισοφάρισε σε 3-3 (43’ Τσιλούλης, 48’ Ντομίνγκες, 55’ Μπεντινέλι-60’ Δουβίκας, 79’ Μπαρτόλο, 90’ Κολόμπο), ενώ στον Βόλο στις 21/2/21 είχε κερδίσει τον Απόλλωνα 2-0 (34’ πεν. Δουβίκας, 52’ Ριένστρα) και στα playout στις 26/4/21 οι δυο αυριανοί αντίπαλοι έμειναν στο 0-0.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας 15 αγώνες (1-6-8), ενώ εκτός έδρας έχει πάρει μόλις 1 βαθμό (0-0 με Αρη) και έχει ήττες σε Λεωφόρο, «Καραϊσκάκης», Τούμπα, Αγρίνιο και Περιστέρι.

Στα τρία του τελευταία παιχνίδια δεν έχει σκοράρει αλλά παίζοντας στην έδρα του έχασε μεν από τον ΟΦΗ (0-3) αλλά έβαλε δύσκολα σε ΟΣΦΠ και Αρη (0-0).

Η διάθεση των εισιτηρίων

Για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα η ΠΑΕ Βόλος ήδη ξεκίνησε τη διάθεση των εισιτηρίων που οι φίλαθλοι θα πρέπει να εξασφαλίσουν από σήμερα. Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος-Απόλλων (Τετάρτη 19/1/22, 15:00).

Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ την Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα θα διατίθενται μέσω του viva.gr

Σημειώνεται ότι θα διατεθούν ελάχιστα εισιτήρια αγώνα, λόγω των αυστηρών περιορισμών που έχουν εφαρμοστεί βάσει της τελευταίας ΚΥΑ.

Σημειώνεται επίσης ότι ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Για τον αγώνα Βόλος-Απόλλων της ερχόμενης Τετάρτης οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Επιπλέον, βάσει τις ισχύουσας ΚΥΑ, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά τη διάρκεια παραμονής στις εξέδρες του σταδίου.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

Ο Γκορτσίλας διαιτητής

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση Βόλος – Απόλλων Σμύρνης της 15ης αγωνιστικής της, η οποία θα γίνει αύριο. Βοηθοί είναι οι Νικολαΐδης (Μακεδονίας) και Στάικος (Λάρισας). Τέταρτος ο Τσέτσιλας (Γρεβενών). Στο VAR τοποθετήθηκε ο Ευαγγέλου (Αθηνών) και AVAR τον Χριστακόγλου (Χαλκιδικής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου