Συνεργάτης του Κώστα Μπράτσου στον Βόλο ο Κώστας Παρασκευόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-15, 23:27:44
Ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος
Συνεργάτης του Κώστα Μπράτσου στον Βόλο ο Κώστας Παρασκευόπουλος

Βοηθός προπονητή του Κώστα Μπράτσου και αναλυτής αγώνων στον Βόλο θα είναι στο εξής ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος. Αυτό έκανε γνωστό ο Πύρασος, καθώς ο εν λόγω προπονητής είναι τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του αγχιαλίτικου συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με ιδιαίτερη χαρά μας ανακοινώνουμε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Πυράσου μας, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος, συμφώνησε να εργαστεί στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στη Σούπερ Λιγκ ως αναλυτής αγώνων-βοηθός προπονητή του κόουτς Κώστα Μπράτσου. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σ’ αυτή τη μεγάλη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας και είμαστε σίγουροι γι’ αυτή, διότι γνωρίζουμε τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την αγάπη του για αυτό που κάνει, τη συνέπεια και την εργατικότητα που τον χαρακτηρίζει!

Ο Κωνσταντίνος, ένα δικό μας παιδί που υποστήριξε τον Πύρασο από την κερκίδα, φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μας και την τελευταία διετία εργάστηκε στην ακαδημία ως προπονητής-τεχνικός διευθυντής, ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών της Ν. Αγχιάλου.

Όπως είπε οι νέες του υποχρεώσεις θα είναι πολλές και αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να παραμείνει προπονητής στα τμήματα της ακαδημίας μας, αλλά θα συνεχίσει να βοηθάει όσο μπορεί την ακαδημία, γιατί εκτός από το ποδόσφαιρο αγαπάει και τα ίδια μας τα παιδιά πάρα πολύ, ευχαριστώντας όλους για τη στήριξη, τη βοήθεια και την κατανόηση.

Μετά από αυτή την απρόσμενη αλλά ευχάριστη εξέλιξη, ο Πύρασος ανακοινώνει ότι ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος θα παραμείνει μεν τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Πυράσου, δεν θα έχει όμως κάποιο τμήμα να προπονεί. Στη θέση του, ορισμένα τμήματα θα προπονεί ο Φώτης Καραγιώργος, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία, με πολλά χρόνια στην ομάδα από διάφορες θέσεις, κι εκφράζουμε τη σιγουριά μας ότι θα ανταποκριθεί άριστα στα νέα του καθήκοντα".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=