Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πάτησε γερά στα πόδια του ο Βόλος

πάτησε-γερά-στα-πόδια-του-ο-βόλος-210550

Νίκη ψυχολογίας, που του επιτρέπει να πατήσει γερά στα πόδια του και να δει με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον, ήταν αυτή που πέτυχε την περασμένη Κυριακή ο Βόλος επί του Παναθηναϊκού με 3-1.

Ωστόσο, τα πανηγύρια έχουν λάβει τέλος στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, αφού η συνέχεια είναι δύσκολη και επιβάλλει απόλυτη συγκέντρωση στις τρεις αναμετρήσεις σε χρονικό διάστημα οκτώ ημερών, που ακολουθούν.

Αυτές είναι με τον Αστέρα το προσεχές Σάββατο 15 Ιανουαρίου στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17.15 για τη 18η αγωνιστική), με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου (15.00, εξ αναβολής για τη 15η αγωνιστική) και με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 23 Ιανουαρίου εντός έδρας (17.15, για τη 19η αγωνιστική). Μάλιστα ο Ιανουάριος θα κλείσει με μία ακόμη δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ στις 30 του μηνός.

Θετικό είναι ότι έχουν μπει στις προπονήσεις τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, που είναι οι διεθνείς με Φινλανδία και Κύπρο, Νικολάι Αλχο και Χρήστος Σιέλης αντίστοιχα και είναι πολύ σημαντικό ότι έρχονται με παιχνίδια στα πόδια τους.

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής για κάρτες ο Μπαρτόλο, ενώ ο Πουρίτα, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα μετά από 40 μέρες, δεν έχει κάτι το σοβαρό και έβγαλε χθες όλο το πρόγραμμα, διότι το χτύπημα στα πλευρά από αγκωνιά, που δεν τον άφησε να συνεχίσει στο 54’ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ξεπεράστηκε ήδη. Θετικό νέο ότι και ο Νίνης, που ένα τράβηγμα τον άφησε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γυμνάστηκε κανονικά.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση, με τη διοίκηση να έχει σκοπό να ολοκληρώσει ακόμη δύο μεταγραφές, η μία εκ των οποίων ενδέχεται να είναι κάποιος έμπειρος στόπερ, αφού μετά την αποχώρηση του Γκρίλο, υπάρχει το σενάριο να αποτελέσει παρελθόν ο Ρίνερ, ο οποίος πάντως στη χθεσινή προπόνηση έδωσε κανονικά το «παρών». Η άλλη μεταγραφή θα αφορά σε κάποιον ακραίο μεσοεπιθετικό, όπως όλα δείχνουν.

Κλήση σε απολογία για τον Βόλο

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League κάλεσε σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και τον Βόλο για αύριο Πέμπτη (13/1, 13:00), ενώ οι άλλες τρεις είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Απόλλων Σμύρνης.

Οι ΠΑΕ Βόλος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός θα απολογηθούν για τη συμπεριφορά μερίδας των οπαδών τους στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, Απόλλωνα και Άρη αντίστοιχα.

Ο Απόλλων Σμύρνης κλήθηκε να απολογηθεί για τον δηλωμένο ως γενικό αρχηγό της ομάδας, Έκτορα Μονεμβασιώτη (γιος του ιδιοκτήτη), που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- εμφανίζεται να εισήλθε στον χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών (κλήθηκε μεταξύ άλλων με το άρθρο 12 παρ. 5 του ΚΑΠ).

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 13-1-2022 και ώρα 13:00:

17η αγωνιστική

Α/ ΠΑΕ Βόλος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/1/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 9/1/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, β’, 15 παρ. 2 περ. α’, 3 περ. α’, ζ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου