Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Σωστή η κόκκινη στον Σάντσες», είπαν Κάκος και Βαρούχας

σωστή-η-κόκκινη-στον-σάντσες-είπαν-κ-215025

Δικαίωσε τον Ολλανδό διαιτητή Ντένις Χίγκλερ τόσο ο Τάσος Κάκος στον OPEN όσο και ο Παναγιώτης Βαρούχας στην ΕΡΤ για την κόκκινη στον Σάντσες του Παναθηναϊκού στο 44’ του αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο κ. Κάκος ανέφερε: “Υπάρχει κόκκινη κάρτα και είναι ξεκάθαρη Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού παίζει με επικίνδυνο τρόπο, είναι επικίνδυνο παιχνίδι και δεν είναι το πάτημα που γίνεται στον αστράγαλο του αντιπάλου, αλλά ο τρόπος που γίνεται. Ο ποδοσφαιριστής κάνει πήδημα και με τα δύο πόδια και με τις τάπες και δείχνει ξεκάθαρα ότικ αδιαφορεί για σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου, τον οποίον θέτει σε κίνδυνο για σοβαρό τραυματισμό. Είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας για τους γνωστές της διαιτησίας”.0

Ο κ. Βαρούχας σχολίασε: “Τον πατάει στην ποδοκνημική, άρα με το γράμμα του νόμου είναι μία σωστή απόφαση. Είναι στο όριο της κίτρινης και της κόκκινης. Δεν υπάρχει πρόθεση, δεν υπάρχει ένταση, αλλά εφόσον τον πατάει, με το γράμμα του κανονισμού είναι κόκκινη”.

Και ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στις δηλώσεις του έκανε λόγο για “μαρς κόκκινη” και τόνισε ότι τον Βόλο τον αγαπά ο Θεός, γιατί ήρθε να διευθύνει το ματς ο διαιτητής, που θα σφύριξε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που αναβλήθηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου