Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό, περιμένοντας αφίξεις

υποδέχεται-αύριο-τον-παναθηναϊκό-περ-217676

Για το πρώτο του παιχνίδι στο 2022 και την επιστροφή στις επιτυχίες προετοιμάζεται ο Βόλος, καθώς η Super League ξεκαθάρισε και χθες πως θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα παρά τα πολλά κρούσματα αναβάλλοντας μόνον δύο αγώνες.

Ο Βόλος που είδε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές τα παιχνίδια του να αναβάλλονται, αύριο στις 17:15 για τη 17η αγωνιστική θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό με τον Παναθηναϊκό, που ήταν και ο τελευταίος αντίπαλος του 2021 αλλά για το κύπελλο!

Ο Παναθηναϊκός θα έρθει για τρίτη φορά σε λιγότερο από δύο μήνες στο Πανθεσσαλικό, έχοντας παίξει και με γηπεδούχο τη Λαμία στον Βόλο (1-3) και στη συνέχεια είχε το 0-0 με τη βολιώτικη ομάδα στο Κύπελλο.

Ο Βόλος μετά από δυο αναβολές αγώνων πρωταθλήματος, αρχικά για τη 15η αγωνιστική στις 19/12 με τον Απόλλωνα και αυτόν για τη 16η αγωνιστική στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, τελικά θα δώσει τον πρώτο του αγώνα για το 2022 με τον Παναθηναϊκό τον οποίον δεν έχει κερδίσει ποτέ και για αύριο έχει επιπλέον κίνητρο να το πετύχει καθώς έχει συμπληρώσει ένα τρίμηνο χωρίς νίκη αφού η τελευταία ήταν στις 2 του περασμένου Οκτώβρη όταν κέρδισε στον Βόλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρελθόν ο Γκρίλο

Παρελθόν από τον Βόλο μετά από έναν χρόνο παρουσίας του και με 35 συμμετοχές ο Φαούστο Γκρίλο. Η συναινετική λύση συνεργασίας με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό πρόεκυψε μετά από πρόταση ομάδας του εξωτερικού αφού κάτι τέτοιο ήταν ως όρος στο συμβόλαιό του.

Ο Γκρίλο, στην πατρίδα του φόρεσε για 5 χρόνια τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ (Α’ κατηγορία Αργεντινής) ενώ στον Βόλο ήρθε τον Δεκέμβριο του 2020 από την ιταλική Τραπάνι. Το 2021 ο Γκρίλο έπαιξε 30 ματς πρωταθλήματος (τα 12 στη φετινή περίοδο) και σε 5 ματς κυπέλλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Φαούστο Γκρίλο.

Ο Αργεντινός αμυντικός έκανε χρήση του όρου του συμβολαίου του, σύμφωνα με τον οποίο αποδεσμεύεται εφόσον έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Φαούστο Γκρίλο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Φάουστο Γκρίλο είχε δεχτεί πρόταση από τη Νιούελς Ολντ Μπόις αλλά προτίμησε να παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ τώρα ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ θα συνεχίσει στη Χιλή και πιο συγκεκριμένα στην Ο’ Χίγκινς.

Ο Αλχο από τη MTK στον Βόλο

Ο 28χρονος διεθνής Φινλανδός δεξιός μπακ Νικολάι Αλχο φαίνεται πως κάνει το δρομολόγιο Ουγγαρία – Ελλάδα καθώς η ουγγρική ομάδα MTK Βουδαπέστης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Βόλο για τη μεταγραφή του 29χρονου, που έχει χριστεί 17 φορές διεθνής με τη Φινλανδία και αγωνίζεται στη ΜΤΚ τον τελευταίο χρόνο.

Ο Νικολάι Αλχο, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί το 2019 για τον Παναθηναϊκό, είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1993 στο Ελσίνκι, από Φινλανδή μητέρα και Γκανέζο πατέρα. Σε ηλικία 10 ημερών όμως βρέθηκε σε ορφανοτροφείο και λίγο αργότερα υιοθετήθηκε από ζευγάρι (Φινλανδός πατέρας/Αγγλίδα μητέρα) και μεγάλωσε στην πόλη Εσπο.

Ο Αλχο πέρασε τη νεανική του καριέρα σε Konka και Klubi-04 και μετακόμισε το 2012 στη HJK Helsinki.

Με την Ελσίνκι έκανε πολύ καλές σεζόν και με τη φανέλα της αγωνίστηκε συνολικά σε 221 ματς όλων των διοργανώσεων, εντός και εκτός συνόρων (25 γκολ/31 ασίστ). Ηταν μάλιστα εκ των πρωταγωνιστών της όταν το 2014 απέκλεισε τη Ραπίντ Βιέννης και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, που μεταξύ άλλων σκόραρε στη ρεβάνς της Αυστρίας, ενώ στο παλμαρέ του έχει 4 πρωταθλήματα Φινλανδίας, 2 Κύπελλα και 1 Λιγκ Καπ.

Ακόμα, έχει αγωνιστεί στη Σουηδία για λογαριασμό της Χάλμσταντ πριν δοκιμάσει την τύχη του στην Ουγγαρία και τη ΜΤΚ Budapest

Ο Αλχο είναι αρκετά έμπειρος ποδοσφαιριστής. Στα 28 του χρόνια έχει καταγράψει και 17 συμμετοχές με την Εθνική Φινλανδίας και έρχεται πλέον να ενισχύσει τον Βόλο.

Εκτός από τις 4 γραμμές του γηπέδου διακρίνεται και στον χώρο της μουσικής. Το 2013 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Standing Right Here» που θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία.

Προτάθηκε ο Μαξιμένκο

Ο Βόλος κινείται να ενισχυθεί και φυσιολογικό είναι να του προτείνονται και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ενας εξ αυτών είναι ο Βιτάλις Μαξιμένκο. Παίζει ως κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ, ενώ είναι 53 φορές διεθνής με τη Λετονία έχοντας και ένα γκολ.

Στο παρελθόν πέρασε από ομάδες όπως οι Μπράιτον, Φένλο και Ολίμπια Λιουμπλιάνα και πρόσφατα γύρισε στην πατρίδα του στη RFS.

«Παίζει» και Κύπριος διεθνής

Ενα ακόμη όνομα που «παίζει» στα μεταγραφικά του Βόλου είναι του Κύπριου διεθνή κεντρικού αμυντικού Χρήστου Σιέλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λέφσκι Σόφιας. Ο Σιέλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Άρσεναλ και την επαγγελματική του από την Σριούσμπερι. Στη συνέχεια ακολούθησε η Holesowen, για να έρθει το καλοκαίρι του 2019 η μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια, πριν πάει στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Λέφσκι. Συνολικά, σε συλλογικό επίπεδο μετρά 51 συμμετοχές, έχοντας μοιράσει και δύο ασίστ. Ο Σιέλης είναι τρεις φορές διεθνής με την Κύπρο, με το ντεμπούτο του να έρχεται στις 11 Νοεμβρίου 2020 και το φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε για 75 λεπτά. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα και στις κάτω των 17, 19 και 21 εθνικών ομάδων της Κύπρου.

Διάθεση εισιτηρίων

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ώς και σήμερα γίνεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος-Παναθηναϊκός (αύριο, Κυριακή 9/1/22, 17:15).

Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., ενώ αύριο Κυριακή (ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ. Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 15 ευρώ.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό διατίθενται μέσω του viva.gr.

Σημειώνεται ότι θα διατεθούν ελάχιστα εισιτήρια αγώνα, λόγω των αυστηρών περιορισμών που έχουν εφαρμοστεί βάσει της τελευταίας ΚΥΑ. Επίσης ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του.

Ορίστηκε στις 19/1

το Βόλος-Απόλλων

Η Super League όρισε το εξ αναβολής Βόλος-Απόλλων κι άλλο ένα ματς από αυτά που έχουν αναβληθεί λόγω κορονοϊού. Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός για την 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 12/01, ενώ το Βόλος-Απόλλων Σμύρνης για την 15η αγωνιστική θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες, οι οποίοι έχουν αναβληθεί κατ’ εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ορίζονται ως ακολούθως:

  • Ο αγώνας Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (16η αγωνιστική) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17:15.
  • Ο αγώνας ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (15η αγωνιστική) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου