Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ισοπαλία με σοκαριστικό τραυματισμό για την Κ19 του Βόλου

ισοπαλία-με-σοκαριστικό-τραυματισμό-278819

Ενας σοβαρός τραυματισμός ήταν το μελανό σημείο του αγώνα ανάμεσα στην Κ19 του Βόλου και την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, που έγινε το Σάββατο στο Βασδέκειο και έληξε με λευκή ισοπαλία (0-0), με τον Ακριβόπουλο των γηπεδούχων στο 24’ να χάνει πέναλτι. Οι κυανέρυθροι του Λευτέρη Καλογήρου έτσι έφτασαν στους επτά βαθμούς και είναι προτελευταίοι.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα έγινε στο 13ο λεπτό, όταν παίκτης των φιλοξενούμενων χτύπησε με τις τάπες στα πλευρά τον Συμεωνίδη του Βόλου, ο οποίος μετακομίστηκε αμέσως στην κλινική ΑΝΑΣΣΑ.

Εκεί στην αξονική διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής έχει εσωτερικό αιμάτωμα στο νεφρό. Έτσι, έφυγε απευθείας με ασθενοφόρο για το Διαβαλκανικό της συμπρωτεύουσας. Ωστόσο, παρότι υπήρχε αρχικά ανησυχία ότι πρέπει να γίνει αφαίρεση νεφρού, τελικά ο Συμεωνίδης γλίτωσε την επέμβαση, αφού η αιμορραγία ευτυχώς υποχώρησε και οι γιατροί αντιμετωπίζουν πλέον το πρόβλημα μόνο με φαρμακευτική αγωγή.

ΒΟΛΟΣ Κ19: Πουλιάνας, Κατσαγεωργίου, Συμεωνίδης (λ. τρ. 13’ Ζαχαρούλης), Καραστέργιος, Ακριβόπουλος (60’ Κασιούρας), Κολώνιας, Σαρακίνης (70’ Μυλωνάς), Ίννος, Τσαρούχας, Στόιος (65’ Μπαϊράμης), Παπαθανασίου

Ισοπαλία στη Λάρισα για την Κ17

Ισόπαλος 1-1 ήρθε για το πρωτάθλημα Κ17 της Σούπερ Λιγκ ο Βόλος στο Μακρυχώρι Λάρισας, με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Σίμος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 75’ με σουτ εκτός περιοχής, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μείνει πίσω στο σκορ από το 25’.

Πλέον ο Βόλος, που είναι έκτος σε σύνολο οκτώ ομάδων στον β’ όμιλο, έχει 13 βαθμούς και η ουραγός (μαζί με τη Λαμία) ΑΕΛ έξι.

ΒΟΛΟΣ Κ17: Καποτάς, Σίμος, Βαϊνόπουλος (46’ Τζαφέρι), Ζέρβας, Γαβριηλίδης, Ορτέντζιος, Κωνσταντόπουλος (70’ Νταβλαμάνος), Ιωαννίδης (46’ Τρίχας), Τόμε (70’ Μπασαγιάννης), Μακρονάσιος (46’ Κουφογιώργος), Ζαρίφης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου