Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συνέχισε την καθοδική του πορεία ο Βόλος, ήττα με 1-2 από τον Παναιτωλικό

συνέχισε-την-καθοδική-του-πορεία-ο-βόλ-281446

Για έβδομο συνεχόμενο ματς στη Σούπερ Λιγκ 1 ο Βόλος δεν κατάφερε να κερδίσει κι όχι μόνο αυτό, αφού υπέστη τέταρτη ήττα στην έδρα του με 1-2 από τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στο 3’ με τον Μόρσεϊ, ισοφαρίστηκαν σε 1-1 στο 7’ από τον Ρεγκατέν, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Καρέλη στο 33’, κρατώντας το προβάδισμα μέχρι τη λήξη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός χτύπησε δύο φορές από τη δεξιά πλευρά της άμυνας του Βόλου, με τον Ρομέρο να αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά που αναγκάστηκε να παίξει ως πλάγιος μπακ ότι είναι αδύναμος κρίκος.

Στην πρώτη περίπτωση μόλις στο 3’ ο Μόρσεϊ πήρε την μπάλα από τα αριστερά συνέκλινε στον άξονα, κέρδισε στην ταχύτητα κινούμενος παράλληλα προς την περιοχή τον Ρομέρο, που δεν μπόρεσε να τον μαρκάρει, και έκανε το συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Κλέιμαν. Έτσι, ο Σουηδός παίκτης των φιλοξενούμενων έκανε το 0-1.

Στη δεύτερη περίπτωση ο Μόρσεϊ συνεργάστηκε με τον αριστερό μπακ Χουχούμη, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα για τον Καρέλη, που με θαυμάσια κεφαλιά στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 1-2.

Ο Βόλος είχε απαντήσει πολύ γρήγορα στο προβάδισμα του αντιπάλου του, καθώς μόλις στο 7’ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Ρεγκατέν, ο οποίος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή έδωσε φάλτσα στην μπάλα και την έστειλε αριστοτεχνικά στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει την ανατροπή στο 22’, όταν ο Μπαρτόλο σέντραρε από θέση μέσα δεξιά, ο Ροσέρο βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά απέναντι στον Μελίσσα έστειλε την μπάλα πάνω του.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ρεγκατέν ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του χαμηλά από τον Αποστολάκη, έχοντας στοπάρει την μπάλα με το στήθος και προσπαθώντας να ξαναφτάσει σ’ αυτήν έξω από τη μικρή περιοχή.

Στο 50’ ο Βοϊτκόφσκι πέρασε στο ματς, ο Μπαρτόλο έγινε δεξί μπακ, ο Ρομέρο στόπερ και ο νεοεισελθών Πολωνός πήγε στα δεξιά σε ένα 4-4-2, με τον Ρεγκατέν να παίζει στην απέναντι πλευρά, τους Σοάρες και Ορός στον άξονα και επιθετικό δίδυμο τους Ροσέρο και Φαν Βέερτ.

Η πρώτη σημαντική στιγμή στην επανάληψη ήταν με πλασέ του Αντούνες έπειτα από εκτέλεση κόρνερ που απομάκρυνε ο Κλέιμαν δύσκολα στη δεξιά του γωνία στο 64’. Ο Βόλος είχε την κατοχή, αλλά οι λίγες τελικές προσπάθειες των παικτών του δεν ανησυχούσαν τον Μελίσσα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πολύ κοντά στο 0-2 στο 82’ με τον Λούι, που στο τετ-α-τ-τετ μετά την πάσα του Καρέλη πήγε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Κλέιμαν, που απομάκρυνε, καθώς η προσπάθεια του αντιπάλου του δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη.

Ο Παναιτωλικός κράτησε εύκολα το υπέρ του 1-2 έως το τέλος, αφού η κεφαλιά του Ρομέρο στο 96’ πήγε στην αγκαλιά του Μελίσσα, και έτσι έφτασε τους 11 βαθμούς, αφήνοντας στους 14 τους κυανέρυθρους του Αμπασκάλ.

ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Ρίνερ (50’ Βοϊτκόφκσι), Φεράρι, Σοάρες (77’ Τσοκάνης), Ορός (77’ Νίνης), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Ροσέρο (66’ Τερεζίου), Φαν Βέερτ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Βργκοτς, Αντούνες, Χουχούμης, Φλόρες, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Μπαρμπόσα (64’ Ντουάρτε), Μεντόσα (75’ Λούι), Καρέλης (85’ Βέργος)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου