Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Βόλος

επιστροφή-στις-νίκες-θέλει-ο-βόλος-281743

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που αγνοεί από τις αρχές Οκτωβρίου, ο Βόλος θα υποδεχτεί σήμερα (17:15) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο Βόλος στο σημερινό ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 θέλει την επιστροφή στις επιτυχίες αφού δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έπεσε στην 8η θέση της βαθμολογίας (14 βαθμοί) και γενικά ο στόχος είναι να ξαναβρεθεί η ομάδα στην εξάδα κάτι που έχει δείξει πως το δικαιούται.

Στο σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό (που βρίσκεται από την Τρίτη στον Βόλο και προετοιμάστηκε στην Πορταριά, ενώ την Τετάρτη είχε και ματς κυπέλλου κερδίζοντας 1-0 τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό) για την ομάδα του Βόλου υπάρχουν και επιστροφές αλλά και απουσίες. Μετά από τιμωρία επιστρέφει ο Φαούστο Γκρίλο άλλα όχι και ο Ζαν Μπαριέντος που είχε και πρόβλημα τραυματισμού, ενώ θα λείψει και ο Εμιλιάνο Πουρίτα, ο οποίος μεσοβδόμαδα στο ματς κυπέλλου στη Λεωφόρο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (17.15) και αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Ρομέρο, Φερράρι, Γκρίλο, Ρινέρ, Τσοκάνης, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ, Κότνικ, Γκιουλέν, Λογαράς, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ροσέρο.

Νίκη στο τελευταίο ματς

Νίκη είχε ο Βόλος πέρσι στο τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό που ήταν όμως για τα playout: (10/4/21: 3-1: 3’ Ριένστρα, 13’ πεν. Μπουένο, 42’ Μήτογλου – 36’ πεν. Βέργος).

Η βολιώτικη ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν κέρδισε τον συγκεκριμένο αντίπαλο και δεν είχε σκοράρει και εις βάρος του (13/12/20: Βόλος – Παναιτωλικός 0-0 και 7/3/21: Παναιτωλικός – Βόλος 1-0 (75’ Αριγίμπι), ενώ στο Αγρίνιο γνώρισε τη μοναδική φετινή ήττα στην περιφέρεια.

Την περίοδο 2019-20 πάντως είχε κερδίσει ένα ματς στο Πανθεσσαλικό και πήρε ισοπαλία στο Αγρίνιο όπου έχασε μόνο στα playout.

Τα περσινά ματς ήταν: Βόλος – Παναιτωλικός 3-2 (55’ Μουνίθ. 66’ Μάντζης, 78’ Γέντρισεκ- 39’ Σανιά, 68’ Αριγίμπι), Παναιτωλικός – Βόλος 1-1 (42’ Μουνιέ-90’ Δημόπουλος) και στα playout: Παναιτωλικός – Βόλος 1-0 (31’ Ντουάρτε).

Γενική είσοδος 1 ευρώ

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναιτωλικό με τη γενική είσοδο για το συγκεκριμένο ματς είναι 1 ευρώ γίνεται και σήμερα από τις 10:00 έως τις 14:15 από το εκδοτήριο του σταδίου στη 2η πεζογέφυρα.

H ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα υπάρξει γενική είσοδος 1 ευρώ (για όλες τις θύρες εκτός της θύρας των VIP).

Ζαμπαλάς στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναιτωλικό σήμερα Σάββατο 4/12 στις 17:15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του είναι οι Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Ηλίας Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας). Διαιτητής VAR ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου