Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με στόχο την έκπληξη στον Πειραιά ο Βόλος

με-στόχο-την-έκπληξη-στον-πειραιά-ο-βόλ-291912

Ο Βόλος θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό σήμερα στις 15:00 (τηλεοπτικά από το Novasports Prime) στο Γ. Καραϊσκάκης για την 11η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα της Μαγνησίας να θέλει να κάνει την έκπληξη.

Οι κυανέρυθροι μετρούν τρεις ήττες από τους ερυθρόλευκους στα τέσσερα παιχνίδια, που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, έχοντας χάσει στο «Καραϊσκάκης» με 5-0 το 2019 και με 4-1 το 2020, ενώ στα παιχνίδια του Πανθεσσαλικού είχαν λευκή ισοπαλία το 2020 και ήττα πέρυσι με 1-2.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ γνωρίζει τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, έχοντας να αντιμετωπίσει και τρεις απουσίες τιμωρημένων (Φερνάντες, Γκρίλο, Μπαριέντος), αλλά φιλοδοξεί σε θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του, απέναντι στον κουρασμένο Ολυμπιακό, που προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Βόλος καλείται να διορθώσει τα αμυντικά προβλήματα, που παρουσίασε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, χάνοντας στο Πανθεσσαλικό την περασμένη αγωνιστική.

Η αποστολή

Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της, με τον Ισπανό τεχνικό να γνωστοποιεί την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γκρίλο, Μπαριέντος και Φερνάντες, όπως και οι τραυματίες Κούζντρα, Ριένστρα και Τριανταφύλλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά την περασμένη αγωνιστική, όταν και επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ είχε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, κερδίζοντας με τέρμα του Τικίνιο στο 89’ και παραμένει ζωντανός ακόμη και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Πλέον ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι, που δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και έξι σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος, αντιλαμβανόμενος την κούραση που έχουν ορισμένοι παίκτες του, σκοπεύει να δώσει ανάσες σε ορισμένους από αυτούς και παράλληλα να δώσει νέες ευκαιρίες σε άλλους για να μπορέσουν να μπουν ξανά στο ροτέισον για τα επόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μπα, για παράδειγμα, θα παίξει αντί του Παπασταθόπουλου, ο Τικίνιο θα πάρει τη θέση του Ελ Αραμπί, ο Μπουχαλάκης θα αγωνιστεί αντί του Μαντί Καμαρά, ο Ρόνι Λόπες θα παίξει στα άκρα αντί του Ονιεκούρου και υπάρχει η λύση των Γκάρι Ροντρίγκες-Βαλμπουενά. Επίσης, μπορεί να ξεκουραστεί ο Μασούρας ή ο Αγκιμπού και να παίξει ο Ρόνι Λόπες πίσω από τον Τικίνιο.

Συνέχεια με Παναθηναϊκό

Ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σήμερα, με την ομάδα της Μαγνησίας να παραμένει στην Αθήνα ώς την Τετάρτη 1/12 στις 19:00 καθώς ακολουθεί μεσοβδόμαδα το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Κουτσιαύτης διαιτητής

Ο 44χρονος Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Αρτα θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι και με τον συγκεκριμένο ρέφερι οι κυανέρυθροι έχουν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια του Βόλου που έχει διευθύνει ο Κουτσιαύτης είναι τα εξής:

27/01/20 ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0

22/06/20 ΑΕΛ-Βόλος 3-1

30/11/20 Απόλλων-Βόλος 3-3

17/04/21 Βόλος-Γιάννινα 1-1

26/09/21 Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1

Βοηθοί ορίστηκαν να είναι οι κ.κ. Πετρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος ο κ. Τσακαλίδης και στο VAR οι Κουμπαράκης, Μεϊντάνας.

Τα σημερινά παιχνίδια (11η)

ΟΦΗ-Ιωνικός

(15:00, Cosmote Sport 2)

Ολυμπιακός-Βόλος

(15:00, Novasports Prime)

ΠΑΟΚ-Άρης

(19:30, Novasports Prime)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

(19:30, Cosmote Sport 1)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου