Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με το ίδιο αγωνιστικό στυλ ο Βόλος με τον Ολυμπιακό

με-το-ίδιο-αγωνιστικό-στυλ-ο-βόλος-με-το-293441

Μπορεί να έχει πέντε αγώνες χωρίς τρίποντο και να γνωρίζει ότι έχει πολύ λίγες αντικειμενικά πιθανότητες, για να σπάσει αύριο αυτό το αρνητικό σερί, αν και η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» θα ισοδυναμεί με νίκη, ωστόσο ο Βόλος δεν πρόκειται να αλλάξει το αγωνιστικό του στυλ.

Η ομάδα του Αμπασκάλ θα έχει τον ίδιο προσανατολισμό στο παιχνίδι της, παρότι παίζει με την καλύτερη ελληνική ομάδα και έχει τη δυσκολότερη αποστολή της χρονιάς. Οι κυανέρυθροι έχουν μάθει να παίζουν ανοικτά, χωρίς σκοπιμότητα και παρόλο που σε κάποιες αναμετρήσεις αυτό το έχουν πληρώσει, δεν πρόκειται να παρεκκλίνουν από τη βασική τους κατεύθυνση σε τακτικό επίπεδο.

Ασφαλώς, χρειάζεται να παρουσιάσει ο Βόλος πολύ βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τον ΟΦΗ, αλλά αμυντικά είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να παίξει, καθώς το αγωνιστικό στυλ μίας ομάδας δεν μεταβάλλεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Πάντως, είναι γεγονός ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι του ο Βόλος, καθώς φαίνεται πλέον πως τον έχουν διαβάσει καλά οι αντίπαλοί του, κάτι που αποδείχθηκε από το εις βάρος του 0-2 από τον ΟΦΗ.

Αν κάτι μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό για τους κυανέρυθρους είναι ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε την Πέμπτη στην Ευρώπη με τη Φενέρμπαχτσέ και ενδεχομένως, ακόμη κι αν έχει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Μαρτίνς, με σκοπό να φρεσκάρει την ομάδα του, οι ερυθρόλευκοι να μην πάνε σε υψηλούς ρυθμούς και εντάσεις έπειτα από ένα πολύ απαιτητικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Εξάλλου, αυτό έχει συμβεί φέτος, καθώς τρεις μέρες μετά το Ολυμπιακός-Αντβέρπ 2-1 στις 16/9/21, οι Πειραιώτες ήταν μέτριοι παρά τη νίκη τους με 1-2 επί της Λαμίας στις 19/9/21, ενώ αμέσως μετά το Φενέρ-Ολυμπιακός 0-3, είχαν τη δεύτερη απώλεια βαθμών στην έδρα τους στο πρωτάθλημα με το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, τρεις μέρες μετά την ήττα από την Αϊντραχτ στο γήπεδό του, ο Ολυμπιακός νίκησε με το φτωχό 1-0 τον Ιωνικό.

Θυμίζουμε ότι αύριο Κυριακή ο Βόλος θα παίξει χωρίς τους τιμωρημένους Φερνάντες, Γκρίλο και Μπαριέντος, ενώ την επόμενη Τετάρτη θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, χωρίς τους δύο τελευταίους, αλλά με τον Φερνάντες να επιστρέφει.

Ζητά ν’ αναλάβει τα έξοδα του

VAR με Βόλο ο Παναθηναϊκός

Επιστολή σε ΕΠΟ/ ΚΕΔ απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του πρώτου αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου με τον Βόλο την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου.

Οι «πράσινοι» γνωστοποιούν ότι αναλαμβάνουν τα έξοδα για τη χρήση VAR για το συγκεκριμένο ματς, αναλογιζόμενοι πιθανώς ότι στα ματς Κυπέλλου της προηγούμενης φάσης του θεσμού, υπήρξαν σοβαρά λάθη των διαιτητών, κάτι που δείχνει ότι η χρήση VAR είναι απαραίτητη…

Οι πράσινοι αναμένουν την απάντηση από την πλευρά της ομοσπονδίας, η οποία προφανώς και θα είναι θετική, αφού κάτι τέτοιο ήδη προβλέπεται.

Ο Σωτήρης Νίνης απαντά

στις ερωτήσεις των φιλάθλων

Η καθιερωμένη πλέον συνέντευξη της εβδομάδας, στην οποία ποδοσφαιριστές των ομάδων της Super League (με αλφαβητική σειρά), απαντούν στις ερωτήσεις των φιλάθλων συνεχίζεται με τον Σωτήρη Νίνη του Βόλου. Ο μέσος των κυανέρυθρων θα απαντήσει σε ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που διοργανώνει η Super League και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου (και ώρα 12:00) στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, στο e-mail [email protected] με τίτλο «ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΝΗ», δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας». Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Σωτήρη Νίνη, προσφορά της ΠΑΕ Βόλος.

Τρία ματς σήμερα

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1. Χρονικά προηγείται το Αστέρας-Ατρόμητος στην Τρίπολη, με τους φιλοξενούμενους μετά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΟΚ θέλουν κάτι καλό και σ’ αυτό το ματς και σε μία έδρα που οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Ντέρμπι παραμονής είναι το Απόλλων Σμύρνης-Λαμία, ενώ το πιο ενδιαφέρον ματς γίνεται στα Γιάννενα ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ, που προέρχεται από τον ιστορικό θρίαμβο επί του Αρη με 0-5, και την ΑΕΚ, η οποία θέλει να ρεφάρει την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 2-3. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα
17:15 Αστέρας-Ατρόμητος: Φωτιάς (βοηθοί: Νικολακάκης, Κωνσταντίνου, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Μανούχος, Κουρομπύλια)

19:30 Απόλλων-Λαμία: Σιδηρόπουλος (βοηθοί: Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Ευαγγέλου, VAR: Τζήλος, Χριστάκογλου)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Καραντώνης (βοηθοί: Ψαρρής, Ι.Δημητριάδης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Εστέβες, Τριανταφύλλου)

Αύριο
15:00 ΟΦΗ-Ιωνικός: Περράκης (βοηθοί: Στάικος, Παπαδόπουλος, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Τζοβάρας, Μπαλτάς)

15:00 Ολυμπιακός-Βόλος: Κουτσιαύτης (βοηθοί: Πετρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Κουμπαράκης, Μεϊντάνας)

19:30 ΠΑΟΚ-Άρης: Μάντεν (βοηθοί: Ρουμ, ΜακΓκίτσι, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Εστέβες, Μπουξμπάουμ)

19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Γκάμαρης (βοηθοί: Κόλλιας, Παπαδάκης, 4ος Κουκουλάς, VAR: Παπαδόπουλος, Ζαμπαλάς).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου