Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για την επιστροφή στις νίκες ο Βόλος σήμερα με τον ΟΦΗ

για-την-επιστροφή-στις-νίκες-ο-βόλος-σ-303949

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο μοναδικός στόχος για τον Βόλο, που σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό για την 10η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Βόλος δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια, αλλά συνεχίζει να παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους, ενώ είναι στο +2 από τον ΟΦΗ και η επιστροφή στις νίκες για τη βολιώτικη ομάδα αυτόματα σημαίνει πως από σήμερα θα ξαναπάει τη διαφορά στο +5.

Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας (1-3-0), έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ σε Γιάννενα (1-1) και Αγρίνιο (1-2), ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία του (0-0) σε Κλ. Βικελίδης με Άρη και Λεωφόρο με ΠΑΟ, αλλά ο Βόλος έχει στα υπέρ του ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει σκοράρει σε όλα τα ματς και με τα 18 γκολ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση.

Με 1 ευρώ

Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος, για σήμερα με τον ΟΦΗ και στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (4/12) θα υπάρξει γενική είσοδος 1 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός αυτής των VIP και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 το μεσημέρι από το εκδοτήριο του σταδίου στη 2η Πεζογέφυρα.

Βολιώτικη υπεροχή

Ο Βόλος στην προηγουμένη σεζόν βρέθηκε αντίπαλος με τον ΟΦΗ 4 φορές μέσα σε ένα δίμηνο, καθώς εντός του 2021 είχε δυο συναντήσεις με την κρητική ομάδα για το Κύπελλο και από μία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα πλέι άουτ με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.

Αρχικά είχαν γίνει δύο ματς για το Κύπελλο με τη βολιώτικη ομάδα να κατακτά την πρόκριση, κερδίζοντας στις 20/1 το πρώτο ματς με 2-0 (52’ Μαρτίνες, 84’ Μήτογλου) και παίρνοντας ισοπαλία 1-1 (12’ Σαρντινέρο-19’ Δουβίκας) στις 4/2 στην Κρήτη. Στις 14/2 για το πρωτάθλημα ο Βόλος συνέχισε την αήττητη παράδοση στο Ηράκλειο, όπου και κέρδισε 1-2 (63’ Καστάινιος- 3’ Περέα, 21’ Δουβίκας), ενώ στις 20/3/21 για τα πλέι άουτ στο Πανθεσσαλικό είχαμε λευκή ισοπαλία (0-0).

Στον περσινό α’ γύρο στις 23/11/20 ο ΟΦΗ είχε φύγει νικητής από τον Βόλο με το «πλασματικό» 1-4 (84’ Δημόπουλος-39’ Ντε Γκουζμάν, 80’ Σαρντινέρο, 86’ πεν. Νέιρα, 88’ Στάρτζεον), όμως στο πρωτάθλημα 2019-20 ο Βόλος ήταν νικητής και στα δυο ματς κερδίζοντας 1-0 (75’ Τόρες) στον Βόλο και 1-2 (58’ Νέιρα-35’ Λύρατζης, 79’ Ζοάο) στο Ηράκλειο.

Με Πουρίτα η αποστολή

Στο σημερινό ματς, το πρώτο χρονικά της 10ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Βόλος στην προσπάθειά του να μείνει στις υψηλές θέσεις, καλείται να κερδίσει έναν ΟΦΗ που δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας (1-3-0), ξεπερνώντας και τις απουσίες των τιμωρημένων Φαούστο Γκρίλο και Ζαν Μπαριέντος. Πάντως είναι τελικά στη διάθεση του Ισπανού προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ο Εμιλιάνο Πουρίτα, που επιστρέφει στην αποστολή μετά τον τραυματισμό που είχε στις 24 Οκτώβρη στο ματς με την ΑΕΚ. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Βοϊτκόφσκι και Κούζντρα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κότνικ, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης, Ορόζ, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Λογαράς, Ρινέρ, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Ροσέρο, Μεταξάς, Σοάρες.

Χάνει το σερί ο Γκρίλο

Μετά από 9 αγώνες ο εκ των τιμωρημένων Φαούστο Γκρίλο χάνει πλέον το σερί του στις συμμετοχές. Ο Αργεντίνος έχει αγωνιστεί και στα 9 παιχνίδια (743’), ενώ οι άλλοι 5 ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετοχή σε όλα τα ματς είναι οι Τάσος Τσοκάνης (799’), Τομ Φαν Βέερτ (766’), Φράνκο Ρομέρο (765’), Χούλιαν Μπαρτόλο (763’) και Αντριάν Ρεγκατέν (693’).

Σε 8 ματς έχουν παίξει οι Φράνκο Φεράρι (720’), Πάολο Φερνάντες (662’) Κέβιν Ροσέρο (362’), 7 συμμετοχές έχουν οι Μπόρις Κλέιμαν (585’), Εμιλιάνο Πουρίτα (550’) και 6 ο Ζαν Μπαριέντος (441’), ο Σωτήρης Νίνης (192’) και ο Άλεξ Σοάρες (77’), με τον τελευταίο να παίζει πάντα ως αλλαγή.

Οι Καμίλ Βοϊτκόφσκι (75’) και Αλέξανδρος Τερεζίου (37’) έχουν συμμετοχή σε 5 αγώνες ως αλλαγή, σε 4 ματς έπαιξε ο Ζαν Ρινέρ (221’) σε 3 ο Λεβέντ Γκιουλέν (50’) και ο γκολκίπερ Μάτιτς Κότνικ (225) και σε δύο ο Νικολάς Όρος (117’).

Χωρίς συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι οι Συμεών Παπαδόπουλος, Παύλος Λογαράς, ενώ ο Πολωνός Γιάκουμπ Κούζντρα που θα αποτελέσει παρελθόν και ο Δημήτρης Μεταξάς έχουν συμμετοχή μόνο στο Κύπελλο.

Με Γιάννου, Στάικο και απουσίες

Ο ΟΦΗ ήρθε στον Βόλο με απουσίες… Στη διάθεση του Νίκου Νόπλια τέθηκε ο Επασί, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Καμερούν. Επίσης ο Διαμαντής είναι στους 21 «εκλεκτούς», όπως και ο Γιάννου με τον Στάικο. Ο Γιάννου είναι πλέον ετοιμοπόλεμος και βρίσκεται στις επιλογές του 56χρονου τεχνικού για πρώτη φορά φέτος, ενώ και ο Στάικος καταγράφει την παρθενική του παρουσία σε αποστολή επίσημου αγώνα.

Ντουρμισάι και Νέιρα είναι εκτός και δεν υπολογίζονται, με τον δεύτερο να έχει δηλωθεί ούτως ή άλλως να εκτίσει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ υπάρχουν και οι απουσίες των Κώστα Γιαννούλη, Χουάν Νέιρα και Αμπντούλ Ουές. Στην 21μελή αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας, συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Ναμπί, Γκαγιέχος, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Λάμπρου, Φαν Ντάουνεν, Καμάου, Γιάννου, Γρίβας, Καστάνιος.

Μανούχος στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΗ, για τη 10η αγωνιστικής της Super Leauge 1 σήμερα στις 15:00, θα διευθύνει ο Βαγγέλης Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας. Βοηθοί του θα είναι οι Mπουξμπάουμ (Δυτ. Αττικής) και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Στο VAR θα είναι οι Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και Δημήτρης Σαμοϊλής από την ίδια ΕΠΣ.

Αύριο ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο θα είναι διαιτητής στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ενώ τα άλλα σημερινά ματς είναι:

19:30 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Διαιτητής: Ρεϊνσρέιμπερ (Ισραήλ)

19:30 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης: Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σήμερα η Κ-19, αύριο η Κ-17

Σήμερα αγωνίζεται η Κ-19 του Βόλου και αύριο Κυριακή η Κ-17 για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα Νέων της Σούπερ Λιγκ 1.

Η Κ-19 του Στέφανου Ξηροφώτου έχοντας ως τώρα μια νίκη (1-0 τη Λαμία) και δύο ισοπαλίες (1-1 με Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό) θα αγωνιστεί σήμερα στις 11:00 στο ΕΑΚ με τον ΟΦΗ. Η Κ-19 του Βόλου, που έχει κάνει και το ρεπό της, έχει ακόμη και 4 ήττες (1-0 από Απόλλωνα, 1-4 από Ατρόμητο, 4-0 από ΠΑΟ, 3-0 από ΠΑΟΚ και 0-1 από Άρη).

Για την 12η αγωνιστική αύριο η Κ-17 του Γιώργου Δανόπουλου θα αγωνιστεί στις 12.30 στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου