Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με ΠΑΟ στο Κύπελλο, με ΟΦΗ αύριο ο Βόλος

με-παο-στο-κύπελλο-με-οφη-αύριο-ο-βόλος-304833

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο αντίπαλος του Βόλου στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το τριήμερο 30/11-2/12 και ο δεύτερος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου, αλλά για τη βολιώτικη ομάδα προέχει ο αυριανός στο Πανθεσσαλικό με τον ΟΦΗ, για τη 10η αγωνιστική της Super Leauge.

Προτεραιότητα λοιπόν για τον Βόλο είναι το σαββατιάτικο ματς στο Πανθεσσαλικό (15:00) και μαζί η επιστροφή στις νίκες, καθώς στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια δεν έχει τρίποντο, παραμένοντας όμως στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Μάλιστα ο αυριανός αντίπαλος, που είναι δυο βαθμούς πίσω, θεωρείται από τους διεκδικητές της «εξάδας» και το κίνητρο για τη νίκη του Βόλου είναι μεγαλύτερο, αφού με την κατάκτηση των τριών βαθμών θα ξαναφέρει τη διαφορά με τον ΟΦΗ στους 5 βαθμούς.

Η αναμέτρηση είναι η πρώτη χρονικά της 10ης αγωνιστικής της Super League 1 και ο Βόλος στην προσπάθειά του να μείνει στις υψηλές θέσεις, καλείται να κερδίσει έναν ΟΦΗ που δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας, ξεπερνώντας και τις απουσίες των τιμωρημένων Φαούστο Γκρίλο και Ζαν Μπαριέντος, ενώ δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και ο Εμιλιάνο Πουρίτα που δεν είναι 100% έτοιμος για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που είχε στις 24 Οκτώβρη στο ματς με την ΑΕΚ .

Στόχος να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο

Τους λόγους που αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναιτωλικό εξηγεί η ΠΑΕ Βόλος. Η ανακοίνωση: «Αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΕ Βόλος να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, θα θέλαμε τονίσουμε ότι ο σκοπός της κίνησης αυτής δεν είναι η προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Βόλος πήρε την απόφαση αυτή, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της ομάδας -κυρίως ανέργων και πολυτέκνων- οι οποίοι λόγω οικονομικών συνθηκών δυσκολεύονταν να βρεθούν στο γήπεδο μαζί με την οικογένεια τους και να παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης τους στη Σούπερ Λίγκα.

Γιατί η ΠΑΕ Βόλος όχι μόνο αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά έχει θέσει σαν στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο. Και με αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

Ως γνωστόν και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος, στα δύο εντός έδρας ματς που απομένουν για τον πρώτο γύρο με ΟΦΗ 20/11 και Παναιτωλικό 4/12 ΟΦΗ θα υπάρξει γενική είσοδος 1 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός αυτής των VIP.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ ξεκίνησε και γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό και σήμερα από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Αύριο Σάββατο (ημέρα του αγώνα) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 το μεσημέρι από το εκδοτήριο του σταδίου στη 2η Πεζογέφυρα.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Επιπλέον, βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά τη διάρκεια παραμονής στις εξέδρες του σταδίου.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

Μανούχος στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΗ, για τη 10η αγωνιστικής της Super Leauge 1, αύριο Σάββατο 20/11 στις 15:00, θα διευθύνει ο Βαγγέλης Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Βοηθοί του θα είναι οι Mπουξμπάουμ (Δυτ. Αττικής) και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Στο VAR θα είναι οι Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και Δημήτρης Σαμοϊλής από την ίδια ΕΠΣ.

Πορτογάλος στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

Τον Πορτογάλο διεθνή (πρώτης κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ) Φάμπιο Βερίσιμο εμπιστεύτηκε ο Άγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός… Συμπατριώτες του ρέφερι στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα είναι και οι βοηθοί όσο και ο VARίστας.

Ξένος διαιτητής, πάντως, ορίστηκε και στο Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα ο Ισραηλινός Ρεϊνσρέιμπερ.

Αναλυτικά, όλοι οι αγώνες και οι ορισμοί της 10ής αγωνιστικής στη Super Leauge1:

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

15:00 Βόλος – ΟΦΗ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Mπουξμπάουμ (Α. Αττικής), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Τέταρτος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Σαμοϊλής (Αθηνών)

19:30 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Ρεϊνσρέιμπερ (Ισραήλ)

Βοηθοί: Μπιτόν, Μετζάμπερ (Ισραήλ)

Τέταρτος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Άντλερ (Ισραήλ)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

19:30 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Τέταρτος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

17:15 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Μεϊντανάς (Αχαϊας)

Τέταρτος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Βερίσιμο (Πορτογαλία)

Βοηθοί: Ζεσούς, Μότα (Πορτογαλια)

Τέταρτος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Μάρτινς (Πορτογαλία)

AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νιας)

19:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Θανασιάς (Ηπείρου)

Τέταρτος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Άντλερ (Ισραήλ)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

19:30 Λαμία – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Kουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δ. Αττικής), Φωτόπουλος (Αθηνών)

Τέταρτος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

AVAR: Φωτιάς (Πέλλας)

Με Παναθηναϊκό στο Κύπελλο

Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κλήρωση ανέδειξε τον Παναθηναϊκό αντίπαλο του Βόλου.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το τριήμερο 30/11-02/12 και ο δεύτερος στο Πανθεσσαλικό το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βολιώτικης ομάδας, Άκης Πέτρου, σχολίασε τη σειρά των διπλών αναμετρήσεων με το «τριφύλλι», τονίζοντας: «Ο Βόλος σε όλα τα παιχνίδια παίζει πάντα και παντού για τη νίκη. Με την ίδια φιλοσοφία θα προετοιμαστούμε και για τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς και μας ενδιαφέρει η διάκριση στο Κύπελλο και δίνουμε βαρύτητα και σε αυτή τη διοργάνωση. Παίζουμε κόντρα σε έναν μεγάλο σύλλογο και θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς το δεύτερο ματς στην έδρα μας. Αυτό όμως δεν φτάνει από μόνο του, για να μας δώσει την πρόκριση», ανέφερε ο Ακης Πέτρου, προσθέτοντας πως πρόκειται για εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, ερωτώμενος για την ήττα στο πρωτάθλημα…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου