Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να σπάσει το αήττητο ΟΦΗ εκτός έδρας θέλει ο Βόλος

να-σπάσει-το-αήττητο-οφη-εκτός-έδρας-θέ-308547

ΟΦΗ και μεταγραφές απασχολούν τον Βόλο, που, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, αντιμετωπίζει σε δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας τους Ηρακλειώτες το προσεχές Σάββατο στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Αμπασκάλ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, γνωρίζοντας ότι έπειτα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, που δεν της στοίχισαν πάντως την παρουσία στην τετράδα της βαθμολογίας, είναι αναγκαία η επιστροφή στα τρίποντα.

Ο Πουρίτα δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τη θλάση που κουβαλά από τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορεί να πάρει μέρος σε όλο το πρόγραμμα και η τεχνική ηγεσία θα περιμένει και τις επόμενες μέρες να κρίνει την κατάστασή του.

Από την άλλη, δεδομένες είναι οι απουσίες Γκρίλο και Μπαριέντος, που τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή τους στο ματς με τον Αρη. Σήμερα θα προπονηθεί κανονικά ο Τερεζίου, που επέστρεψε χθες βράδυ από την Τρίπολη, όπου έπαιζε η Εθνική U21, της οποίας είναι μέλος, με την Ισλανδία.

Ο Βόλος έχει πάρει τον αέρα του ΟΦΗ, αφού σε επτά ματς που έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες είτε για το πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια και πλέι άουτ), είτε για το Κύπελλο, τον έχει κερδίσει τέσσερις φορές, έχει φέρει δύο ισοπαλίες και έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι και επιδιώκει να συνεχίσει και το Σάββατο τη θετική παράδοση.

Αν τα καταφέρει, θα σπάσει το αήττητο των Κρητικών εκτός έδρας, με το σύνολο του Νιόπλια να έχει μέχρι στιγμής μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει δώσει για τη Σούπερ Λιγκ 1 μακριά από το «Γεντί Κουλέ», διαθέτοντας παράλληλα και την καλύτερη άμυνα ως φιλοξενούμενος απ’ όλες τις ομάδες, καθώς έχει δεχθεί δύο γκολ, ενώ έχει πετύχει τρία. Αυτό σημαίνει ότι μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Βόλου το Σάββατο.

Από και κει και πέρα, στο μέτωπο των μεταγραφών υπάρχει δεδομένη κινητικότητα, με τους κυανέρυθρους να δείχνουν ενδιαφέρον για παίκτες σε όλες τις γραμμές και ειδικά στις θέσεις του δεξιού μπακ (ο Κούζντρα δεν ικανοποίησε και βρίσκεται προς αποχώρηση), του αμυντικού μέσου (ο Πορτογάλος Αλεξ Σοάρες έχει έξι συμμετοχές έως τώρα, αλλά όλες ως αλλαγή και μόλις 77 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα) και πιθανόν του εξτρέμ.

Επαιξε με την Εθνική ο Τερεζίου

Η Εθνική Ελλάδος Κ21 υποδέχθηκε την Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2023 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και επικράτησε με 1-0, ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου. Ως αλλαγή πέρασε ο Αλέξανδρος Τερεζίου του Βόλου στο 67’ στη θέση του Χριστόπουλου.

Ατομικό ο Ντε Γκουζμάν στον ΟΦΗ

Με ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδια μικρών σχέσεων συνεχίστηκε χθες Τρίτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (20/11) με τον Βόλο, καθώς αρχίζει ξανά η δράση στη Super League με τη 10η αγωνιστική και τους Κρητικούς ν’ αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και προβλήματα.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Χουάν Νέιρα και Κώστας Γιαννούλης, με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, που επέστρεψε στις προπονήσεις προχθές Δευτέρα, να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη, ο Φιορίν Ντουρμισάι και ο Αμπντούλ Βάις συνέχισαν με θεραπεία.

Από τη χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ απουσίασαν ο Νίκος Μαρινάκης, λόγω ίωσης και οι διεθνείς Ντεβίς Επασί, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Απόστολος Διαμαντής και Φρίξος Γρίβας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου