Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βόλος: Γενική είσοδος 1 ευρώ στα ματς με ΟΦΗ και Παναιτωλικό!

βόλος-γενική-είσοδος-1-ευρώ-στα-ματς-με-309522

Τις τιμές των εισιτηρίων για τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ αρχικά και εν συνεχεία με τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος, πρωτοτυπώντας μιας και όρισε τη γενική είσοδο με μόλις 1 ευρώ. Αναλυτικά: «H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στους δύο εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Α’ γύρου (με ΟΦΗ 20/11 και Παναιτωλικό 4/12) θα υπάρξει γενική είσοδος 1 ευρώ (για όλες τις θύρες εκτός της θύρας των VIP).

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ θα ξεκινήσει αύριο (Τετάρτη) και θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι από το εκδοτήριο του σταδίου στη 2η πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού Σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στη 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας βεβαίωση αρνητικού Self test.

Επιπλέον, βάσει τις ισχύουσας ΚΥΑ, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά τη διάρκεια παραμονής στις εξέδρες του Σταδίου.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του Σταδίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου