Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Διακοπή και επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (vid)

διακοπή-και-επεισόδια-στο-πανθεσσαλι-322645

Διακόπηκε το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Αρη, όταν φίλαθλοι των φιλοξενούμενων εισέβαλαν στη θύρα των επισήμων. Ο διαιτητής Καραντώνης διέκοψε το παιχνίδι, έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια, με τους παίκτες των δύο ομάδων μάλιστα να έχουν πιαστεί νωρίτερα και μετά τα επεισόδια στην κερκίδα, στα χέρια.

Πριν τη σέντρα η ΠΑΕ Βόλος αναφέρει σε ανακοίνωση της: «Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.

Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις».

Λίγο μετά τα επεισόδια η κυανέρυθρη ΠΑΕ ανέφερε σε νέα της ανακοίνωση: «Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του».

Σχετικά άρθρα:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου