Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με λύσεις για επιστροφή στις νίκες o Βόλος

με-λύσεις-για-επιστροφή-στις-νίκες-o-βό-324148

Με περισσότερες λύσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και με αέρα «τετράδας», στην οποία παραμένει σταθερά, ο Βόλος θα υποδεχθεί αύριο (17:15) στο Πανθεσσαλικό τον Αρη για την 9η αγωνιστική της Super League 1 με στόχο την 5η φετινή νίκη.

Ο Βόλος είναι η μόνη ομάδα της Super League 1 που έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια και έχει τώρα δυο ματς έδρας (εκτός από τον Άρη αύριο, μετά τη διακοπή στις 20/11 θα υποδεχτεί και τον ΟΦΗ) και θέλει με νίκες να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία, για να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να διατηρήσει και τις διαφορές από τις ομάδες που είναι πιο πίσω του, καθώς μετά οκτώ αγώνες είναι στο +5 από κάθε ομάδα που βρίσκεται κάτω από την 6η θέση!

Το θετικό για τη βολιώτικη ομάδα είναι ότι αύριο υπάρχουν περισσότερες λύσεις, καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο Φράνκο Φεράρι και στο 100% της ετοιμότητας είναι ο Πάολο Φερνάντες, ενώ θα λείψει και πάλι ο Πουρίτα που η επιστροφή του υπολογίζεται μετά τη διακοπή…

Οι τρεις αυτοί παίκτες αγωνίστηκαν στα 7 από τα 8 ώς τώρα ματς κι ενώ υπάρχουν και 7 παίκτες (Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Ρομέρο, Μπαρτόλο και Ροσέρο) που έχουν αγωνιστεί και στα 8 παιχνίδια.

Ο Αρης μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα (4-2-2) με τον Βόλο, αλλά στον βαθμολογικό πίνακα είναι στους 8 κι όχι στους 14 βαθμούς λόγω του ότι ξεκίνησε με το -6, έχει όμως την καλύτερη άμυνα (5 γκολ) μαζί με τον ΟΣΦΠ και το «στοίχημα» για τον Βόλο είναι να συνεχίσει να σκοράρει και να φτάσει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Για τον Αρη ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει πιθανότατα στη διάθεσή του τον Δημήτρη Μάνο, ενώ διαθέσιμος μετά από αρκετό καιρό είναι ο Λούμορ. Δεν αποκλείεται αύριο στον Βόλο να πάρει ξανά φανέλα βασικού ο Λούκας Σάσα.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα συνεχίζεται και γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Τρία παιχνίδια σήμερα

Το πρωτάθλημα της Super League 1 συνεχίζεται από σήμερα με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής και τρία παιχνίδια. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα

17:15 ΟΦΗ-Ατρόμητος: Κουμπαράκης (Κόλλιας, Στεφανής, 4ος Γκάμαρης, VAR: Λουίς Μουνουέρα, Πετρόπουλος)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Τζήλος (Νικολαΐδης, Σαμοΐλης, 4ος Τζοβάρας, VAR: Ευαγγέλου, Λ.Δημητριάδης)

19:30 Απόλλων-ΑΕΚ: Πινέιρο (Κόστα, Έιρας, 4ος Φωτιάς, VAR: Μέλο, Φωτόπουλος)

Αύριο

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Γκορτσίλας (Απτόσογλου, Μπαλτάς, 4ος Αγγελάκης, VAR: Κουτσιαύτης, Παπαδάκης)

17:15 Βόλος-Άρης: Καραντώνης (Κωσταράς, Ψαρρής, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ευαγγέλου, Ζαμπάλας)

19:30 Ολυμπιακός-Ιωνικός: Μανούχος (Νικολακάκης, Αλεξέας, VAR: Τσακαλίδης, VAR: Μέλο, Τριανταφύλλου)

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ντελ Θέρο Γκράντε (Λόπεθ Ντε, Γκονζάλεθ, 4ος Περράκης, VAR: Μουνουέρα, Μεϊντάνας)

Η βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 20
  2. ΑΕΚ 19
  3. ΠΑΟΚ 16
  4. Βόλος 14
  5. Παναθηναϊκός 11
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 10
  7. Ιωνικός 9
  8. ΟΦΗ 9
  9. Αστέρας Τρίπολης 9
  10. Αρης 8
  11. Λαμία 6
  12. Παναιτωλικός 5
  13. Απόλλων Σμύρνης 5
  14. Ατρόμητος 3

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου