Συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με την «ΑΝΑΣΣΑ»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-04, 13:51:11
Συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με την «ΑΝΑΣΣΑ»

 

 Η συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με την «ΑΝΑΣΣΑ» ανακοινώθηκε από την κυανέρυθρη ΠΑΕ. Αναλυτικά: 

"Η ΑΝΑΣΣΑ ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας πάντα με σεβασμό, ευαισθησία αλλά και καινοτόμες δράσεις, βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών στο δύσκολο και συχνά επίπονο έργο τους. Στους ιδιαίτερους και δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, η ΑΝΑΣΣΑ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει.

Για άλλη μία χρονιά η ΑΝΑΣΣΑ θα στηρίξει την ποδοσφαιρική ομάδα ΒΟΛΟΣ με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας που περιλαμβάνει διεξαγωγή μοριακών αλλά και ταχείας ανίχνευσης tests για SARS-CoV-2, απαραίτητων για τη διεξαγωγή των αγωνιστικών, ιατρικές υπηρεσίες, κάλυψη αγώνων με κινητή μονάδα υγείας, κ.ά.

Βασικός στόχος της ΑΝΑΣΣΑ είναι να γνωρίζουν τόσο οι αθλητές όσο και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες ότι έχουν δίπλα τους έναν ισχυρό σύμμαχο που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους βήμα, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό".

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά, ο κος. Κωνσταντίνος Αϋφαντής, Γενικός Διευθυντής Κλινικής ΑΝΑΣΣΑ, Πάολο Φερνάντες, Τάσος Τσοκάνης και ο κος. Σωτήριος Ντούμας, Εμπορικός Διευθυντής Κλινικής ΑΝΑΣΣΑ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=