Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Eχασε από τον ΠΑΟΚ, αλλά άρεσε η Κ17 του Βόλου

eχασε-από-τον-παοκ-αλλά-άρεσε-η-κ17-του-βόλ-333466

Στις 11 Σεπτεμβρίου η Κ17 του Βόλου έχανε με το πολύ βαρύ 8-0 εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1. Λίγο παραπάνω από ενάμιση μήνα αργότερα, προχθές Σάββατο, οι πιτσιρικάδες Βολιώτες του Γιώργου Δανόπουλου μπορεί να ηττήθηκαν πάλι, αυτή τη φορά με 1-3 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ από τον Δικέφαλο του Βορρά, που είναι με μεγάλη διαφορά πρώτος στον β’ όμιλο, αλλά η εμφάνισή τους για ένα 45λεπτο ήταν εξαιρετική και έδειξαν πάρα πολύ βελτιωμένοι, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν.

Στο 5’ ο Βόλος προηγήθηκε με τον Γιάννη Καπετάνο, γιο του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ και του Ηρακλή, Παντελή. Ο 16χρονος παίκτης έκλεψε στον χώρο της μεσαίας γραμμής και έφτασε μέχρι την περιοχή, πλασάροντας εύστοχα και ταυτόχρονα θεαματικά για το 1-0.

Μάλιστα μετά το γκολ υπήρχαν κι άλλες καλές στιγμές για τον Βόλο στο πρώτο μέρος μέχρι την ισοφάριση να διπλασιάσει τα τέρματά του, όπως με τον Ζαρίφη (σ.σ. αδερφό του παίκτη της Αγίας Αννας), που έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά την μπαλιά του Ιωαννίδη και από την αριστερή γωνία περίπου της μικρής περιοχής σούταρε άουτ στο 17’.

Στο 21’ έγινε το 1-1 με τον Ιγνατίου, αλλά η Κ17 του Βόλου δεν πτοήθηκε και συνέχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχοντες νέες καλές φάσεις. Στο 25’ το φάουλ του Κασιούρα απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Κιάτος, και στο 30’ ο Τζαφέρι πλάσαρε με το κακό του δεξί πόδι από το ύψος του πέναλτι πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος η απόδοση του Βόλου δεν ήταν η ίδια και μετά το 70’ η κούραση άρχισε να κάνει την εμφάνισή της στους γηπεδούχους, που δέχθηκαν δύο τέρματα στο 73’ και το 83’ από τους Δελιόπουλο και Παπαγεωργίου κι αφού πρώτα στο 68’ η κεφαλιά του Κασιούρα είχε περάσει άουτ.

Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη της ασυναγώνιστης ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, αλλά σημασία έχει ότι ο Βόλος ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου και δέχθηκε τα συγχαρητήρια των αντιπάλων για την πρόοδό του. Ο Γιώργος Δανόπουλος τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Δεν ήταν καθόλου τυχαία η διαφορά απόδοσης ανάμεσα στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τώρα. Οι παίκτες έχουν καταλάβει τις δυνάμεις τους και σε συνδυασμό με την ποιότητα της δουλειάς που κάνουν παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι. Σίγουρα η εμφάνιση μας ικανοποιεί, αλλά όχι το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια, πρέπει να πιστέψουν ακόμη περισσότερο τους εαυτούς τους. Ταλέντο υπάρχει και δε φοβόμαστε κανέναν και τίποτα».

Να σημειωθεί ότι η Κ17 του Βόλου έμεινε στους 12 βαθμούς, έχοντας δώσει εννιά παιχνίδια, και είναι 4η σε σύνολο οκτώ ομάδων στον β’ όμιλο, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 22 πόντους σε οκτώ ματς.

ΒΟΛΟΣ Κ17: Καποτάς, Σίμος, Ζαρίφης (70’ Νταβλαμάνος), Ζέρβας, Πλωμαρίτης, Ιωαννίδης (85’ Κατσαρός), Κασιούρας (85’ Τασιούλας), Βαϊνόπουλος, Καπετάνος, Τζαφέρι (75’ Χάνος), Τόμε

ΠΑΟΚ Κ17: Κιάτος, Μαύρης, Σκούρτης (λ.τ. 46′ Ηλιάδης), Θεοδοσιάδης, Πασαχίδης, Δελιόπουλος, Ιγνατίου (85′ Αλειφερόπουλος), Σνάουτσνερ, Ιμπραήμ (72′ Βαγιωνάς), Παπαγεωργίου (85′ Λέκα), Γανόπουλος (60′ Αλμασίδης).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου