Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο Πανθεσσαλικό

μεγάλο-το-ενδιαφέρον-στο-πανθεσσαλικ-347734

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου του Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό (16:00) με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και εκτός Ελλάδος για τα κατορθώματα της Βολιώτικης ομάδας!

Για το Κυριακάτικο ματς του Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ, το μεγάλο ενδιαφέρον έφερε διεύρυνση του ωραρίου προπώλησης των εισιτηρίων και πρώτη φορά και διάθεση την Κυριακή από εκδοτήριο!

«Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος – ΑΕΚ, διευρύνεται το ωράριο διάθεσης τους μέχρι και την ημέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα η προπώληση των εισιτήριων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα (Παρασκευή) από τις 9:00 έως τις 20:00, αύριο Σάββατο από τις 9:00 έως τις 14:00, ενώ και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) η προπώληση θα γίνεται από τις 10:00 από το εκδοτήριο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στη 2η πεζογέφυρα», ανέφερε χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος που μια μέρα πριν είχε διευκρινίσει πως τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος και στους φιλάθλους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάρτα μέλους της ομάδας, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσουν νέα.

Η ίδια πολιτική για τη διάθεση των εισιτηρίων, θα ισχύσει και στους επερχόμενους εντός έδρας αγώνες του Βόλου με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ). Για τον αγώνα Βόλος -ΑΕΚ της ερχόμενης Κυριακής οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP: 50 ευρώ και όλες οι υπόλοιπες θύρες: 15 ευρώ

Αγωνιστικά για τον Βόλο ζητούμενο είναι η συνέχεια των επιτυχιών που θα διατηρήσει την ομάδα στις πολύ υψηλές θέσεις της βαθμολογίας έχοντας μπροστά του ένα ακόμη ματς με δυνατό αντίπαλο και στην 7η αγωνιστική της Super League 1 και την Κυριακή θέλει να δείξει και πάλι πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Βόλος θα είναι πλήρης αφού ξεπέρασε το πρόβλημα του ο Κότνικ, ενώ πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή και ο Αργεντινός μέσος Νικολάς Ορόζ.

  • Ο Φράνκο Φεράρι που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της επόμενης αγωνιστικής στη Νίκαια (8η αγωνιστική, Ιωνικός – Βόλος Δευτέρα 1/11-19:30).
  • Για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε γνωστό πως ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στις 17:15

Ο Αμπασκάλ στην As

Το γεγονός ότι ο Βόλος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά από έξι αγωνιστικές είναι πραγματικά εντυπωσιακό και προκαλεί ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.

Μετά τον τεχνικό διευθυντή Ακη Πέτρου που μίλησε σε μέσο της Αργεντινής για την πορεία του Βόλου αλλά και στο Περού για τον Ρινέρ ο προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, μίλησε στην ισπανική As για τη φιλοσοφία του, τα πρώτα βήματα και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αμπασκάλ μίλησε μεταξύ άλλων στην As για… Το πως από την Masia ξεκίνησε τα πρώτα βήματα ως προπονητής: «Επέστρεψα στην Σεβίλλη, όμως δεν έβρισκα ενδιαφέρον να παίζω. Θα μπορούσα να το έχω ζήσει, όμως δεν είχα πλέον όρεξη. Μου έλεγαν να συνεχίσω να το προσπαθώ, να δοκιμάσω σε νέα μέρη, αλλά δεν είχα κίνητρο. Ομως δεν ήθελα να πετάξω στα σκουπίδια όσα είχα μάθει στην Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα. Ετσι αποφάσισα να κάνω μια ριζική αλλαγή και προετοιμάστηκα για να γίνω προπονητής».

Για τον ρόλο που παίζει το νεαρό της ηλικίας του: «Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία, αυτό που μετρά είναι να σε αφήσει η ομάδα να δουλέψεις. Υπάρχουν παίκτες που είχαν την τύχη να έχουν πολύ καλούς προπονητές, όμως εγώ, για παράδειγμα, είμαι μόλις 32 ετών και έχω ήδη μεγαλύτερη εμπειρία από κάποιον που μόλις κρέμασε τα παπούτσια του. Νιώθω προνομιούχος, όταν θα έχουν περάσει 10 χρόνια θα είμαι ακόμα ένας νεαρός προπονητής. Στην πραγματικότητα, δεν αισθάνομαι φόβο. Σκεφτόμουν ότι αν δεν πάει καλά αυτό που θα συμβεί είναι ότι δεν θα μπορούσε να γυρίσω και να δουλέψω στην Ισπανία, όμως είχα πίστη στις δυνατότητές μου και ήμουν έτοιμος γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι όλοι θέλουν να μπουν στο top-6, όμως υπάρχουν 5 μεγάλες ομάδες. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, οι δύο της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Αρης και η ΑΕΚ».

Για την ιστορία του Βόλου, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη: «Είναι δύο ιστορικές ομάδες που βρίσκονται στη 2η κατηγορία. Εμείς, που είμαστε οι νέοι, παίζουμε στην πρώτη. Είναι κάτι που λέει πράγματα για την πόλη. Δεν έχουμε πολύ κόσμο, όμως εκείνοι που έρχονται στο γήπεδο, μας βοηθούν πολύ και αυτό είναι το σημαντικό».

Για το ότι έχει παίκτες από 11 εθνικότητες: «Το να μπορείς να συνεννοηθείς με τους παίκτες, είναι κάτι βασικό. Να σε καταλαβαίνουν και να τους καταλαβαίνεις είναι σημαντικό έτσι ώστε τα πράγματα να πάνε καλά. Κάποιο από το staff μιλούν ελληνικά. Με αυτούς τα καταφέρνουμε».

Για τη φιλοσοφία του και από τι έχει επηρεαστεί: «Προτιμώ να χάνω από το να αλλάξω τη φιλοσοφία μου. Προέρχομαι από δύο σχολές που έχουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Κρατάω την κατοχή και την κατανόηση του παιχνιδιού από την εποχή μου στην Μπαρτσελόνα και το μαχητικό πνεύμα από τη σχολή της Σεβίλλης».

Για την επόμενη μέρα στην καριέρα του: «Η αλήθεια είναι ότι, λανθασμένα, δίνουμε μεγαλύτερη αξία σε αυτούς που είναι στο εξωτερικό, όμως στις μέρες μας, με τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν, κάποιος μπορεί να σε παρακολουθεί από την άλλη άκρη του κόσμου. Αν κάνω καλή δουλειά, η ευκαιρία να επιστρέψω στο σπίτι μου, θα παρουσιαστεί».

Τζοβάρας στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και την ΑΕΚ (Κυριακή 24/10, 16:00) θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο διαιτητής από τη Λαμία έχει φέτος 2 και συνολικά 43 διαιτησίες στην Super League, ενώ τον περασμένο Μάρτιο ήταν ο ρέφερι του ματς κυπέλλου Βόλος-ΑΕΚ 1-0.

Στο πρωτάθλημα ήταν ο ρέφερι σε δυο ματς του Βόλου στην Κρήτη σε δυο νίκες (1-2) επί του ΟΦΗ, ενώ είχε σφυρίξει και άλλα δυο ματς της Βολιώτικης ομάδας με τον Παναιτωλικό στο Βόλο (3-2) και στο Αγρίνιο (1-0).

Την Κυριακή βοηθοί του θα είναι οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου) και Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων και διαιτητές VAR θα είναι οι Στέφανος Κουμπαράκης (Τρικάλων) και Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου).

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Αυστριακός γκολκίπερ θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό και να προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Επίσης θα υπάρξει η απουσία Ντάρκο Γέβτιτς, που θα χάσει σίγουρα τους δύο προσεχείς αγώνες της Ένωσης εναντίον του Βόλου (24/10) και του Άρη (31/10).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου