Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει να είναι ανταγωνιστικός και στην Τούμπα ο Βόλος

θέλει-να-είναι-ανταγωνιστικός-και-στη-358511

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη δράση έχει αρχίσει στο πρωτάθλημα της Super League 1 και μετά τη μικρή διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων ο Βόλος πηγαίνει αύριο στην Τούμπα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ…ως συγκάτοικος στην κορυφή!

Μετά από 5 αγωνιστικές ο Βόλος πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του στην πρώτη κατηγορία, έχοντας τέσσερις νίκες με 12 βαθμούς και θέλει να φθάσει ως την 9η αγωνιστική, πριν την επομένη διακοπή, και να είναι και τότε σε υψηλό βαθμολογικό επίπεδο παρότι ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει στην επόμενη τετράδα αγώνων…

Για τον Βόλο υπάρχει δυνατή τετράδα αγώνων με τρεις ομάδες του Big-5 μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα καθώς μετά το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που θέλει να είναι ανταγωνιστικός, ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό (Κυριακή 24/10-16:00), το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια (Δευτέρα 1/11-19:30) και αμέσως μετά αντίπαλος είναι ο Άρης εντός (9η αγωνιστική, Κυριακή 7/11-17:15).

Πάντως για τον Βόλο το ενδιαφέρον τώρα είναι στο αυριανό ματς της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (που είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κάνει ανάλογη εκκίνηση με 4 νίκες) και στόχος είναι, εκτός του να είναι ανταγωνιστικός, να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στην Τούμπα για να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημά του.

Προβλήματα στην Βολιώτικη ομάδα δεν υπάρχουν, αφού ο Σωτήρης Νίνης στη διακοπή είχε τον χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος και είναι στο χέρι του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ το πώς θα τον χρησιμοποιήσει. Μόνη αμφιβολία είναι ο Κότνικ, που δεν είναι στο 100% έτοιμος κι ενώ ο Βόλος σταδιακά και πιθανόν κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική της Super League 1, θα έχει στη διάθεσή του και τον Αργεντινό Ορός.

«Καλά στοιχεία λόγω Μπέου»

Στο Metropolis φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για το ΠΑΟΚ-Βόλος. Αναλυτικά τα όσα είπε για το αυριανό παιχνίδι: «Ο Βόλος έχει δείξει καλά στοιχεία, πάει καλά στο σκάουτινγκ κι αυτό οφείλεται στον Αχιλλέα Μπέο, που έχει ανθρώπους που τους στέλνει στο εξωτερικό για να κάτσουν αρκετό χρονικό διάστημα για να φέρουν καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, παρότι δεν ξεκίνησε καλά, από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά βγήκε αυτή η φλόγα κι αυτή η πίστη ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Επανήλθε ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας. Θεωρώ ότι θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα τον Βόλο. Όμως, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Λουτσέσκου, ο οποίος βγάζει το DNA του ΠΑΟΚ και ξέρει πως να διαχειρίζεται τον κόσμο, τους παίκτες του, αλλά και τα media».

«Μεγάλωσε ως σύλλογος»

Στο Metropolis φιλοξενήθηκε και ο πρώην προπονητής του Βόλου και του Ατρόμητου, Ανχελ Λόπεθ, και μίλησε για τον αυριανό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου στην Τούμπα, σχολίασε την τακτική του Αχ. Μπέου να παίρνει νέους προπονητές και τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία.

Για τον Βόλο είπε: «Ο Βόλος αυτή τη σεζόν έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερους παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Μεγάλωσε ως σύλλογος, ανέβασε την απόδοσή του και θα δούμε ένα ανταγωνιστικό Βόλο στην Τούμπα. Δε νομίζω πως παίζει καλύτερα φέτος, αλλά είπα και νωρίτερα πως έχει μεγαλύτερο ρόστερ. Κανείς δεν ξεχνάει τα αποτελέσματα που πήραμε πέρυσι και την 7η θέση που τερματίσαμε, είχαμε μια θαυμάσια πορεία. Είμαι περήφανος που συμμετείχα στην ανάπτυξη του Βόλου».

Για τον 32χρονο προπονητή του Βόλου, Αμπασκάλ, και την τακτική του Μπέου να παίρνει νέους προπονητές ανέφερε: «Μου αρέσει πολύ η τακτική του προέδρου του Βόλου, οι νέοι προπονητές έχουν πάθος, ενέργεια, έχουν ακαδημαϊκό προφίλ, έχουν εμπειρία από τις καταστάσεις που ζουν. Βλέπετε και στη Μπάγερν Μονάχου υπάρχει ένας νέος προπονητής, ο Νάγκελσμαν, είναι καιρός για τους νέους προπονητές να λάμψουν. Δεν νομίζω πως θα παίξει η εμπειρία του Λουτσέσκου ρόλο στο ματς ΠΑΟΚ – Βόλος, αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το παιχνίδι, έχει φιλόδοξη και ανταγωνιστική ομάδα.

Και εμείς πέρυσι παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και έβλεπε πως παίζαμε, μπορεί να νόμιζε πως εμείς ήμασταν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ ο Βόλος».

Τέλος για τον Αχ. Μπέο τόνισε: «Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω προπονητής στην Ελλάδα, τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και εκείνος με εκτιμούσε, είχαμε πολύ καλή συνεργασία».

Εκτός Σίντκλεϊ και Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Σίντκλεϊ και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Βόλο στο αυριανό παιχνίδι. Σίντκλεϊ και Κρέσπο δεν προπονήθηκαν ούτε χθες με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Βόλο αύριο στις 16:00 (Τηλεοπτικά από το Novasports Prime).

Καραντώνης στην Τούμπα

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Βόλος. Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), ενώ διαιτητές VAR θα είναι οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας).

Στις σημερινές αναμετρήσεις που αρχίζει η 6η αγωνιστική της Super League 1, στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (18.15) διαιτητής είναι ο Τσέτσιλας (Γρεβενών) και στο Παναθηναϊκός – Ιωνικός (20.30) ο Μανούχος (Αργολίδας).

Μέχρι 20/10 η διάθεση των διαρκείας

Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου. Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου