Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει να «δέσει» τον Μπαρτόλο ο Βόλος

θέλει-να-δέσει-τον-μπαρτόλο-ο-βόλος-375267

Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στη Super League 1 έχει κάνει ο Βόλος και οι πρωταγωνιστές του έως τώρα είναι αρκετοί. Ο Χουάν Μπαρτόλο συγκαταλέγεται ανάμεσα σ’ αυτούς.

Μπορεί να υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα που έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα, όπως οι Φερνάντες, Φαν Βέερτ και Πουρίτα, όμως, και ο Μπαρτόλο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του και μάλιστα σε διαφορετικές θέσεις.

Το κοντέρ έχει γράψει ήδη δύο γκολ και άλλες τόσες ασίστ σε πέντε ματς. Στον Βόλο τον πίστεψαν, εκείνος τους δικαιώνει και η… σχέση τους ήρθε η στιγμή να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Ο Βόλος είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον 25χρονο εξτρέμ και εσχάτως κεντρικό χαφ νέο συμβόλαιο. Το υπάρχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο ο Μπαρτόλο θα μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί. Μία πρώτη συζήτηση έχει γίνει σε καλό κλίμα.

Ο παίκτης, άλλωστε, βλέπει πως και άλλοι ανανέωσαν στο παρελθόν και δεν βγήκαν χαμένοι, όπως ο Μήτρογλου, αφού όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή, πουλήθηκε στην ΑΕΚ. Γενικότερα οι «κυανέρυθροι» έχουν δείξει πως δεν κλείνουν τον δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή τους, εφόσον ικανοποιηθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου