Διαψεύδει τα περί ενδιαφέροντός του για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ ο Μπέος

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-06, 11:13:37
Διαψεύδει τα περί ενδιαφέροντός του για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ ο Μπέος

Διέψευσε με δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του σχετικά με την προεδρία της Σούπερ Λιγκ 1. Μάλιστα, σ’ αυτά τονιζόταν ότι μετά τη παραίτηση Μπουτσικάρη από τη θέση του προέδρου του συνεταιρισμού, ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος είναι υποψήφιος να τον αντικαταστήσει, αλλά σε περίπτωση που έβαζε υποψηφιότητα ο Μάκης Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ, ο κ. Μπέος θα έκανε πίσω.

Αναλυτικά ο κ. Μπέος τονίζει στη διάψευσή του: «Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύονται από δημοσιογράφους και «δημοσιογράφους» φήμες περί δήθεν ενδιαφέροντός μου να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της Super League. Οφείλω να ξεκαθαρίσω κατηγορηματικά ότι ούτε ως σκέψη υπήρξε στο μυαλό μου αυτό το ενδεχόμενο και συνεπώς οι φήμες είναι ανυπόστατες. Ήδη η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο και την ΠΑΕ Βόλος αποτελεί ένα βαρύ φορτίο.

Πρώτη και αποκλειστική μου προτεραιότητα ήταν και παραμένει η πόλη του Βόλου και οι συμπολίτες μου και το ενδιαφέρον μου εστιάζεται στον τρόπο που θα υπηρετήσω καλύτερα τις ανάγκες και τα συμφέροντά τους, ανταποδίδοντας την αγάπη και την τιμή που μου δείχνουν εκλέγοντάς με στο αξίωμα του δημάρχου».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=