Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με την ευχή να μακροημερεύσει

με-την-ευχή-να-μακροημερεύσει-388999

Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της συνεργασίας της Interwetten ως μεγάλου χορηγού με την ΠΑΕ Βόλος δόθηκε στο ξενοδοχείο Ξενία χθες το μεσημέρι, με τον πρόεδρο της ομάδας Αχιλλέα Μπέο και τον διευθυντή της εταιρείας Μάριο Λευκαρίτη να βρίσκονται στο πάνελ και τον πρώτο να παραδίδει στον δεύτερο δύο φανέλες της ομάδας, μία με τις υπογραφές των παικτών και μία με το όνομά του στο πίσω μέρος της φανέλας.

Από τα λεγόμενα του κ. Λευκαρίτη ξεχώρισε η προτροπή του ότι πρέπει να στηριχθεί περισσότερο από τους φιλάθλους η ΠΑΕ Βόλος, γιατί έχει πολλές πιθανότητες να μπει στην εξάδα της Σούπερ Λιγκ.

Απόλυτα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος με τον διευθυντή της Interwetten

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Μάριος Λευκαρίτης ανέφερε:

«Ο δήμαρχος με έπεισε σε 7-8 λεπτά να γίνουμε χορηγοί της ομάδας. Εχει φιλοδοξίες που συμβαδίζουν με τις δικές μας. Η εταιρεία μας εδώ και δύο χρόνια αποφάσισε να επενδύσει στη χώρα και κυρίως στο ποδόσφαιρο, που είναι ο βασιλιάς των σπορ. Θέλουμε και εμείς να έχουμε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, γιατί εξάλλου απ’ αυτό προέρχεται ο τζίρος που έχουμε. Θέλουμε να έχει περίπου ισάξιες ομάδες και ενδιαφέρον. Αισιοδοξώ ότι αυτό θα είναι το φετινό πρωτάθλημα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε χορηγοί σε μία από τις πιο μεγάλες ομάδες της περιφέρειας. Επιθυμούμε να στηρίξουμε την προσπάθειά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου καθώς και με τη βοήθεια του δημάρχου να κάνουμε κι άλλα κοινωνικά έργα στην περιοχή και στην περιφέρεια σε συνεργασία με την ΠΑΕ. Εύχομαι καλή τύχη στον Βόλο, να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, να έχουμε μία επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία και να πάνε όλα καλά».

Ακολούθως, ο διευθυντής της Interwetten δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Για το project της εταιρείας του επισήμανε: «Είμαστε μία εταιρεία που βρισκόμαστε στο διαδίκτυο από το 1996. Είμαστε στην Ελλάδα από το 2000, αλλά με τη νομοθεσία που υπήρχε δεν μπορούσαμε να κάνουμε επενδύσεις. Από τη στιγμή που ξεκίνησε ένα νομοθετικό πλαίσιο και μπορεί κάποιος να κάνει ένα υγιές επενδυτικό πλάνο, σίγουρα πρέπει να επενδύσεις, για να πάρεις.

Οπότε είναι τιμή για μας να είμαστε χορηγοί στην πιο μεγάλη διοργάνωση, τη Σούπερ Λιγκ 1, πού είναι η ανώτερη χορηγία που μπορεί να κάνει κάποιος στην Ελλάδα. Βέβαια υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, για να πάρει η Super League τη θέση που της αξίζει στην κοινωνία, αλλά αισιοδοξώ ότι σιγά-σιγά θα ανεβαίνει. Ένα δυνατό ελληνικό ποδόσφαιρο θα συγκεντρώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλους. Όσο πιο εύκολα βγαίνουν οι ομάδες στην Ευρώπη, τόσο πιο ανταγωνιστικό θα είναι το πρωτάθλημα».

Για τους λόγους που η Interwetten έγινε χορηγός του Βόλου:

«Ο Βόλος για μένα είναι μία ομάδα που ανεβαίνει. Είναι από μία μεγάλη αστική περιοχή κι αν έχετε δει τις χορηγίες που κάνουμε φέτος, φεύγουμε από τα μεγάλα αστικά κέντρα και πάμε στην περιφέρεια, γιατί πρέπει να δυναμώσουν και οι υπόλοιπες ομάδες, για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να βλέπουμε τους αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο χωρίς να ξέρουμε εκ των προτέρων ποιος θα κερδίσει ποιον. Έτσι, θα έρθει πίσω και ο κόσμος στα γήπεδα, που είναι ο στόχος όλων μας. Πρέπει να βρούμε κάποιο πλάνο, για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Δε γίνεται ο Βόλος μία τόσο μεγάλη περιοχή της περιφέρειας να μη στηρίζει την ομάδα, που για μένα αυτή τη στιγμή έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να βγει στην εξάδα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Μπέος: «Είμαι ενθουσιασμένος»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να κρατήσει για χρόνια: «Να καλωσορίσω το διευθυντή της Interwetten κ. Λευκαρίτη, με τον οποίον μας συνδέει μία πολύ παλιά γνωριμία.

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν σας θυμίζω πού ήταν αυτή η ομάδα πριν από τέσσερα χρόνια που ξεκίνησε και πού βρίσκεται σήμερα.

Είμαι ενθουσιασμένος, διότι οι κόποι και οι προσπάθειες των συνεργατών μου και εμένα προσωπικά έχουν οδηγήσει την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο, το οποίο αναγνωρίζεται πλέον από αντιπάλους και φίλους και αναγνωρίζεται από εταιρείες, όπως είναι στην προκειμένη περίπτωση η Interwetten.

Σήμερα είμαι εδώ ως πρόεδρος και όχι ως δήμαρχος, αλλά στο πλαίσιο της συμφωνίας και της συνεργασίας μας ένα από τα θέματα που έθιξα στον κ. Λευκαρίτη είναι ότι η Interwetten ως μέγας χορηγός της ΠΑΕ Βόλος οφείλει να επιτελέσει και ένα κοινωνικό έργο στην ευρύτερη περιοχή στην πόλη μας και ήταν πρόθυμος να συντελέσει στη δημιουργία μιας παιδικής χαράς και γενικότερα να βοηθήσει σε θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Τον ευχαρίστησα μέσα από την καρδιά μου και τον ευχαριστώ και δημόσια τόσο τον ίδιο όσο και την εταιρεία του, την Interwetten, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μία μεγάλη άνοδο στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου. Έχει γίνει πλέον πασίγνωστη.

Ευελπιστούμε η εταιρεία να μεγαλώσει πολύ περισσότερο, για να συμβάλει και πιο πολύ στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Βόλος να καθιερωθεί πλέον στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά και στον κόσμο.

Θα είναι μία υγιής συνεργασία που αποβλέπει τόσο στην προβολή της Interwetten αλλά και την καθιέρωση της ΠΑΕ Βόλος. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Λευκαρίτη και με την ευκαιρία να του δώσω δύο φανέλες, μία με τις υπογραφές όλων των παικτών, για να τη βάλει στο γραφείο του, και μία άλλη με το όνομά του. Σας ευχόμαστε για πολλά χρόνια να είστε χορηγός της ΠΑΕ Βόλος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου