Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με το καλό του πρόσωπο ο Βόλος

με-το-καλό-του-πρόσωπο-ο-βόλος-391729

Με το καλό του πρόσωπο, το οποίο έδειξε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές που είχε τρεις νίκες, θα υποδεχθεί ο Βόλος αύριο Σάββατο στις 4 μ.μ. τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική της Super League 1, έχοντας στόχο το τέταρτο φετινό τρίποντο. Για τους κυανέρυθρους επιπλέον κίνητρο είναι να κερδίσουν μια ομάδα που δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν τις δύο προηγούμενες χρονιές στον Βόλο.

Στη βολιώτικη ομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό πλέον επικεντρώνονται στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας και πάλι να δείξουν τα στοιχεία που παρουσίασαν στις σερί νίκες απέναντι σε Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο.

Το σύνολο του Γκιγέρμο Αμπασκάλ παραμένει πιστό στο πλάνο που έχει και στο ποδόσφαιρο που παίζει και επιδιώκει να δείξει αύριο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ότι δεν επηρεάστηκε από την ήττα στη Λεωφόρο. Το ματς με τον Αστέρα αποτελεί το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και ήδη η συγκομιδή κρίνεται πολύ καλή και ζητούμενο είναι το καλύτερο!

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην αποστολή ο Ρινέρ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα ο Νίνης φαίνεται πως δεν θα προλάβει λόγω της θλάσης πρώτου βαθμού που έχει υποστεί. Είχε χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά τη διακοπή.

Αύριο δεν αποκλείεται, εν τω μεταξύ, να δούμε στην ενδεκάδα τον Ζαν Μπαριέντος αντί του Κέβιν Ροσέρο και ίσως και άλλη μια αλλαγή. Όσο για τον Ορός, η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά και αν δεν είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ, τότε ενδεχομένως να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ την 7η αγωνιστική…

Προπώληση εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης: «Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., ενώ το Σάββατο (ημέρα αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (ημέρα αγώνα) με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου, οπότε οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα πρέπει να προαγοράσουν το εισιτήριο τους.

Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος-Αστέρας Τρίπολης γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr

Για τον αγώνα Βόλος-Αστέρας Τρίπολης του ερχόμενου Σαββάτου οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου”.

Επίσης η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Εναρξη της συνεργασίας με Interwetten

Σήμερα Παρασκευή στις 12.00 στο ξενοδοχείο Ξενία, στο πλαίσιο της έναρξης της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ Βόλος και της INTERWETTEN, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέο και τους εκπροσώπους της INTERWETTEN.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου