Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μόνη σκέψη η επιστροφή στις επιτυχίες για τον Βόλο

μόνη-σκέψη-η-επιστροφή-στις-επιτυχίες-393049

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης και την επιστροφή στις επιτυχίες είναι η μόνη σκέψη όλων στην ΠΑΕ Βόλος, που ήδη ξεκίνησε την προπώληση εισιτηρίων για το ματς αυτό και μια μέρα πριν θα παρουσιάσει και την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με Interwetten.

Ο Βόλος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και την περασμένη Κυριακή είχε πρώτη ήττα από τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, το Σάββατο στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική της Super League 1, θα υποδεχτεί στο τρίτο φετινό ματς έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο τη νίκη και με επιπλέον κίνητρο να κερδίσει μια ομάδα που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τις δύο προηγούμενες χρονιές στον Βόλο.

Φέτος όμως ο Βόλος είναι πιο ποιοτικός και με περισσότερες λύσεις, ενώ ο Αστέρας στα 4 ως τώρα παιχνίδια του δεν έχει σκοράρει, κάτι που του συμβαίνει πρώτη φορά στο ξεκίνημά του στη Super League (στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία το 2007 δεν είχε σκοράρει στα τρία πρώτα).

Το ματς του Σαββάτου είναι το πρώτο για τον μήνα Οκτώβριο, που περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια, αφού στη συνέχεια υπάρχει ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕΚ και δοκιμασία στην έδρα του Ιωνικού, αν και στον Βόλο βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και τώρα μονό αυτό με τον Αστέρα.

Η ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε από χθες η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: «Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο (ημέρα αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 9:00 έως τις 13:00.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (ημέρα αγώνα) με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου, οπότε οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα πρέπει να προαγοράσουν το εισιτήριό τους.

Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος-Αστέρας Τρίπολης γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr.

Για τον αγώνα Βόλος-Αστέρας Τρίπολης του ερχόμενου Σαββάτου οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή τους βεβαίωση αρνητικού Self test.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

  • Ακόμη, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Αγωνιστικά το μόνο ερωτηματικό για την Βολιώτικη ομάδα είναι ο Σωτήρης Νίνης που έλειψε την περασμένη Κυριακή και τώρα είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό.

Επιστροφές στον Αστέρα

Για τον Αστέρα και τον Μίλαν Ράσταβατς εν όψει Βόλου φαίνεται πως θα υπάρξουν επιστροφές σε σχέση με τις απουσίες που είχε τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ριέρα, ο Ιγκλέσιας, ο Μουνάφο και ο Αλί Μπαμπά μπαίνουν πλέον στα πλάνα του Σέρβου προπονητή για τη σαββατιάτικη (2/10) αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ ο Τιλίκα θα είναι εκτός και η συμμετοχή του Καπίγια που υπέστη αιμάτωμα στην ήττα από τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη.

Εναρξη της συνεργασίας με Interwetten

Αύριο Παρασκευή στις 12.00 στο ξενοδοχείο Ξενία, στο πλαίσιο της έναρξης της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ Βόλος και της INTERWETTEN, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέο και τους εκπροσώπους της INTERWETTEN.

Πρόγραμμα από 6η έως 17η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή, για να ορίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα από την 6η μέχρι την 17η αγωνιστική ενώ στο ΔΣ θα έρθει και το αίτημα ΠΑΕ Βόλος για αποστολή επιστολής στον Υφυπουργό Αθλητισμού για την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η ανακοίνωση της Superleague: «Ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 01/10/2021 στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Oρισμός αγώνων 6ης έως και 17ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22.
  2. Εξουσιοδότηση στον πρόεδρο του Δ.Σ. για αλλαγές στο πρόγραμμα και τον ορισμό αγώνων, σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
  3. Αίτημα ΠΑΕ Βόλος περί αποστολής επιστολής στον Υφυπουργό Αθλητισμού σε σχέση με την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
  4. Έγκριση καταλόγου παρατηρητών αγώνων.
  5. Προκήρυξη θέσης εμπορικού διευθυντή στο Συνεταιρισμό.
  6. Θέματα ασφάλισης ποδοσφαιριστών.
  7. Αγορά προστατευτικών καλυμμάτων αγωνιστικών χώρων.
  8. Διάφορα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου