Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προβληματισμός, αλλά όχι ανησυχία στον Βόλο

προβληματισμός-αλλά-όχι-ανησυχία-στο-397034

Μετά τον προβληματισμό, που προκάλεσε η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, στην ομάδα του Βόλου θέλουν άμεσα να γυρίσουν σελίδα και προετοιμάζονται για την επιστροφή στις νίκες, καθώς το ερχόμενο Σάββατο (16:00) υπάρχει ματς για την 5η αγωνιστική της Super League 1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Βόλο θέλουν να μειώσουν και να αποφύγουν λάθη που στοιχίζουν και φυσικά δεν ανησυχούν, αφού υπάρχει πίστη στην ποιότητα της ομάδας.

Ο Βόλος δέχτηκε για δεύτερη φορά στη μικρή του ώς τώρα θητεία στην κατηγορία πέντε γκολ μετά το 2019, δέχτηκε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στη Super League και μετά από τρεις σερί νίκες η ήττα (5-1) από τον ΠΑΟ δεν τον απομάκρυνε από τις πρώτες θέσεις και παραμένοντας στην τετράδα, το Σάββατο θέλει να κλείσει την κακή παρένθεση κερδίζοντας για πρώτη φορά τον Αστέρα, που στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει νίκη.

Μετά την ήττα στη Λεωφόρο ο προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ τόνισε πως «πονά» το αποτέλεσμα, όμως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του για τη συνέχεια, θεωρώντας πως χρειάζονται βελτίωση και δουλειά στο υπόλοιπο της σεζόν και πιστεύει πως τα δύο γρήγορα γκολ του Παναθηναϊκού έκριναν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, είναι μια ήττα που μας «πονά», γιατί εμείς μόνοι μας προκαλέσαμε τα γκολ που δεχτήκαμε. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Όταν πηγαίνεις στο ημίχρονο με τέσσερα γκολ πίσω είναι δύσκολο να επανέλθεις.

Δείξαμε στο δεύτερο πως προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και, επίσης, αυτό το παιχνίδι ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα πως έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε ως ομάδα».

Για το ποιοι είναι οι λόγοι της ήττας: «Όταν δέχεσαι ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και είσαι πίσω στα υπόλοιπα 89’ δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Επίσης, δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ σε ένα διάστημα που είχαμε μπλοκάρει. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι, αλλά ήταν αργά».

4 γκολ στο α’ μέρος

Στη Λεωφόρο η βολιώτικη ομάδα «έγραψε» κι ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Super League 1 δέχτηκε 4 γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκόραρε τέσσερα γκολ κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας με τα τέρματα των Καρλίτος (3’), Ιωαννίδη (4’), Χατζηγιοβάνη (33’) και Βιτάλ (45’ πέν.) και διαμόρφωσε το 4-0 πριν πάει στα αποδυτήρια.

Στην περσινή περίοδο 10/2/21, πάλι στην Αθήνα, αλλά με την ΑΕΚ και για το Κύπελλο ο Βόλος αν και προηγήθηκε (14’ Δουβίκας), έχασε τελικά 4-2 δεχόμενος τα 4 γκολ στο πρώτο μέρος και μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα (25’ Μάνταλος, 29’, 32’ Τάνκοβιτς, 36’ πέν. Νέλσον Ολιβέιρα), ενώ την προηγούμενη περίοδο (2019-20), πρώτη του στη Super League 1, στο Καραϊσκάκης με τον ΟΣΦΠ (5-0) η εστία του παραβιάστηκε 4 φόρες, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο (12’ Γκιγιέρμε, 72’ Ελ Αράμπι, 79’ Γκερέρο, 83’ πέν. Βαλμπουενά 90’ Σουντανί).

Μέχρι την Κυριακή τα πιο πολλά γκολ (3) στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος τα είχε δεχτεί 19/12/19 στο 4-0 στο Χαριλάου (12’, 24’ Ιντέγιε, 30’ πεν., 61’ Μπρούνο Γκάμα) και στο Πανθεσσαλικό 11/7/20 στα play out και στο 2-3 του Ατρόμητου και με σκόρερ τον Μανούσο (8’, 38’, 44’).

Και ο Βόλος έχει πετύχει 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά στη Γ’ Εθνική και στη Νεάπολη με το Βελούχι (4-0 ημίχρονο, 5-1 τελικό) και τον Αχιλλέα Φαρσάλων (4-2 ημίχρονο 6-2 τελικό), ενώ στη Football League στο 7-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης σκόραρε 5 φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τον Παναθηναϊκό πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, καθώς αυτό συνέβη στις 4 Μαρτίου του 2017 κόντρα στη Βέροια, στη νίκη με σκορ 5-0 και με χατ τρικ του Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά από καταβολής Α’ Εθνικής, που ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να προηγηθεί σε αγώνα του με 2-0 πριν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά.

Ο Οκτώβριος

Το Σάββατο ο Βόλος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, για να έχει και άλλο «αέρα» για τα ματς του Οκτώβρη. Ο ερχόμενος μήνας αρχίζει με την 5η αγωνιστική (Σάββατο 2/10, 16:00) και το Βόλος – Αστέρας Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια υπάρχει ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕΚ και δοκιμασία στην έδρα του Ιωνικού.

Μέχρι 2/10 τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ενώ περιμένει και περισσότερο κόσμο στο Πανθεσσαλικό.

Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ) 700 Ευρώ (διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου), FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 200 Ευρώ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 100 Ευρώ.

Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671.

Μία ισοπαλία

και μία ήττα

για τους μικρούς

Στην 4η αγωνιστική στο αντίστοιχο πρωταθλήματα Νέων της Super League η Κ19 του Βόλου έχασε 4-0 από τον ΠΑΟ εκτός έδρας, ενώ η Κ-17 πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ξάνθη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου