Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χαμηλοί τόνοι στον Βόλο ΝΠΣ ενόψει Ατρομήτου

χαμηλοί-τόνοι-στον-βόλο-νπσ-ενόψει-ατρ-413054

Μετά το καλό ξεκίνημα, υπήρξε η καλύτερη συνέχεια και τώρα η πρόκληση είναι το ακόμη καλύτερο για τον Βόλο που πετυχαίνοντας τις νίκες με Λαμία (2-1) και στη Ριζούπολη (1-3) είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και την Πέμπτη 23/9 θα υποδεχτεί (20:30) τον Ατρόμητο με στόχο την τρίτη σερί νίκη!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα και στο προχθεσινό ματς με τον Απόλλωνα έδειξε χαρακτήρα, είχε νοοτροπία νικητή, εκμεταλλεύτηκε την από νωρίς πίεση που άσκησε σκοράροντας πάλι στο πρώτο δεκάλεπτο και πλέον θέλει ανάλογη συνέχεια κρατώντας χαμηλούς τόνους…

Οι χαμηλοί τόνοι κρατήθηκαν και από τον τεχνικό της ομάδας Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά το «διπλό» στη Ριζούπολη που παρά το «δύο στα δύο» έδειξε να μην παρασύρεται.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o Ισπανός τεχνικός της Βολιώτικης ομάδας ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που βρίσκεται η ομάδα του στην κορυφή, για να πει σχετικά: «Συγγνώμη, αλλά δεν κοιτάζω τον πίνακα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δουλεύουμε», ενώ για το 1-3 επί του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι να συγχαρούμε τους παίκτες γι’ αυτή τη νίκη. Το επόμενο που πρέπει να πούμε είναι ότι το να σκοράρουμε τρία γκολ εκτός έδρας σημαίνει ότι κυριαρχήσαμε του αντιπάλου και είχαμε τις ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ».

Πάντως ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο ματς είναι λίγος και όλοι στην ΠΑΕ Βόλος άρχισαν να σκέφτονται το ματς μεθαύριο Πέμπτη βράδυ, θέλοντας κλείνοντας την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Προπώληση εισιτηρίων

Ξεκίνησε από χθες και η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Βόλου με τον Ατρόμητο και η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας: «Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., ενώ την Πέμπτη (ημέρα αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 9.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (ημέρα αγώνα) με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου, οπότε οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα πρέπει να προαγοράσουν το εισιτήριό τους.

Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ της ερχόμενης Πέμπτης οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή τους βεβαίωση αρνητικού Self test.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

Μέχρι 2/10 τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ) 700 ευρώ (διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου), FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 200 ευρώ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 100 ευρώ.

Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671.

Τζήλος ο διαιτητής

Ο Θανάσης Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε θα διευθύνει την αναμέτρηση Βόλος-Ατρόμητος που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό την Πέμπτη 23/9 στις 20:30, στο πλαίσιο της 3ης και εμβόλιμης αγωνιστικής

Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας) και Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου), τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ στο VAR θα είναι οι Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Το ματς του Πανθεσσαλικού είναι το τελευταίο χρονικά της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, που διεξάγεται μεσοβδόμαδα και τα περισσότερα παιχνίδια είναι αύριο Τετάρτη και σε αυτό που ξεχωρίζει ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό θα σφυρίξει ο Τάσος Παπαπέτρου.

Αναλυτικά, η εμβόλιμη αγωνιστική και όλοι οι ορισμοί έχουν ως εξής:

Αύριο, Τετάρτη 22/9

18:15 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Τέταρτος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

18:15 Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Σαμοΐλης (Αθηνών)

Τέταρτος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας)

18:15 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Β. Μωϋσιάδης (Γρεβενών), Θ. Μωΰσιάδης (Ηπείρου)

Τέταρτος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

20:30 ΑΕΚ-Λαμία

Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστορίας), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Τέταρτος: Τσετσίλας (Γρεβενών)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

20:30 Άρης-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνλων)

Τέταρτος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Μεθαύριο, Πέμπτη 23/9

18:15 Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Χασάν (Ξάνθης), Βασιλόπουλος (Έβρου)

Τέταρτος Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νιας)

20:30 ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Λασιθίου)

Τέταρτος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου