Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι… δεύτερη νίκη

δεύτερο-παιχνίδι-δεύτερη-νίκη-418661

Για το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Super League 1 και τη δεύτερη νίκη του προετοιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος που θα αγωνιστεί την Κυριακή (16:00) στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα έχοντας και την πίστη πως κάθε επόμενη νίκη δίνει αξία και στην προηγούμενη…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στη βολιώτικη ομάδα δουλεύοντας γενικά για το κάτι παραπάνω, ειδικά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θέλουν τη νίκη, καθώς πέρσι σε δυο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα play out υπήρξαν ισοπαλίες 3-3 και 0-0, ενώ παίζοντας στη Ριζούπολη πέρσι ένα ακόμη ματς δεν έχασε και με αντίπαλο την ΑΕΚ!

Στην ΠΑΕ Βόλος κοιτώντας τη συνέχεια υπάρχει και καλή ψυχολογία και πιθανόν μια έμπειρη λύση παραπάνω με τον Σωτήρη Νίνη να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας προέρχεται από τη βαριά ήττα (4-0) από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη Ριζούπολη ανέλυσαν ήδη τα λάθη και τις παραλείψεις -πέρα από τη δεδομένη ατυχία- που οδήγησαν την ομάδα του Γιάννη Πετράκη σε αυτό το αποτέλεσμα, ενώ στον ΝΠΣ Βόλος δεν «ξεγελιούνται» από το γεγονός ότι στην πρεμιέρα ο κυριακάτικος αντίπαλος δέχθηκε τεσσερα γκολ, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος αλλά και βλέποντας πως ο Απόλλωνας είχε καλή απόδοση.

Την Κυριακή 19/9 στις 16.00 για την 2η αγωνιστική ο Γιάννης Πετράκης για τον Απόλλωνα θα υπολογίζει και στον Μπρούνο Άλβες, ενώ θα λείψουν ο Φατιόν που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα αλλά και οι Μαρτίνες και Βιτλής…

«Πρωτάρης» ο διαιτητής

Την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 Απόλλων-ΝΠΣ Βόλος που θα γίνει την Κυριακή 19/9 στις 4 το απόγευμα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ΕΠΣ Αθηνών που θα σφυρίξει το πρώτο του παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 31χρονος Περράκης από το 2013 που είναι στους πίνακες έχει σφυρίζει 60 ματς, 9 της ΣΛ 2, 11 της ΦΛ και 40 της Γ’ Εθνικής.

Την Κυριακή βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Θανάσης Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών), ενώ στο VAR θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σήμερα η αρχή

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 ανοίγει εκτάκτως σήμερα Παρασκευή με το ματς Ιωνικός-Άρης, που θα διευθύνει ο Κουτσιαύτης, ενώ το αυριανό ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός θα σφυρίξει ο Ι. Παπαδόπουλος και την Κυριακή ο βολιώτης Μάνος Σκουλάς θα είναι στο VAR στο ΟΦΗ-ΑΕΚ. Αναλυτικά, όλοι οι αγώνες και οι ορισμοί των διαιτητών είναι οι ακόλουθοι:

Σήμερα

19.00 Ιωνικός-Άρης

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου).

Αύριο

20:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Διατητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Τέταρτος: Γρατσάνης (Τρικάλων).

VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κυριακή 19/9

16:00 Απόλλων Σμύρνης-ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών).

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νιας).

Τέταρτος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

18:15 Ατρόμητος-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μαυρουδής (Αθηνών), Στεφανής (Καρδίτσας).

Τέταρτος Αγγελάκης (Μακεδονίας).

VAR: Τζοβάρας ()Φθιώτιδας), AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

18:15 ΟΦΗ-ΑΕΚ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Φωτόπουλος (Αθηνών).

Τέταρτος Γκάμαρης (Αθηνών).

VAR: Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

20:30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Μπαλτάς (Αχαΐα).

Τέταρτος: Ζαμπάλας (Ηπείρου).

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

20:30 Λαμία-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), Σακκάς (Θεσσαλίας).

Τέταρτος: Τσακαλίδης.

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Μπαρτόλο στους «11»

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Ο Αργεντίνος Χούλιαν Μπαρτόλο της ΠΑΕ Βόλος περιλαμβάνεται σε αυτήν της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 όπου ακόμη υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Λε Ταλέκ, Μάνταλος και Άμπραμπατ, δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ και Καρλίτος, δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, Καραχάλιος και Κόντε ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Επασί (ΟΦΗ), Αγμπενιένου (Άρης), Τιρόνε (Λαμία).

Αύριο η Κ-17, Κυριακή η Κ-19

Σάββατο αγωνίζεται η Κ-17 του ΝΠΣ Βόλος και την Κυριακή η Κ-19 και οι δυο ομάδες στον Βόλο για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα Νέων της Super League 1.

Στην 3η αγωνιστική αύριο Σάββατο 18/9 η Κ-19 του Γιώργου Δανόπουλου θα υποδεχτεί στις 11.30 στο ΕΑΚ τον Παναιτωλικό μετά από μια ισοπαλία (2-2) με τη Λαμία και μια ήττα (8-0) από τον ΠΑΟΚ.

Αύριο θα παίξουν (16.30) Λαμία και την Κυριακή (14.30) ΠΑΣ-ΑΕΚ και (16.30) Άρης -Ξάνθη

Στο ματς του Βόλου διαιτητής θα είναι ο Χρ. Νίτσας από τη Λάρισα.

Η Κ-19 του Στέφανου Ξηροφώτου έχοντας ως τώρα μια νίκη (1-0 τη Λαμία) και μια ήττα εκτός έδρας (1-0) απο τον Απόλλωνα θα υποδεχθεί την Κυριακή 19/9 τον Ατρόμητο.

Στο ματς του Βόλου (Κ-19) διαιτητής είναι ο Γιάννης Ντελέζος (Λάρισας) με βοηθούς τους Αλ. Αναστασίου-Δ. Σακκά (ΕΠΣΘ). Στην 3η αγωνιστική έχει ρεπό η Λαμία και αύριο Σάββατο στις 11 πρωί παίζουν: Άρης-Παναθηναϊκός, Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ στις 11.30 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης στις 17.00 Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης και την Κυριακή (12.00) ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου