Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει το νικηφόρο ξεκίνημα

θέλει-το-νικηφόρο-ξεκίνημα-428452

Ετοιμος για τη φετινή του πρεμιέρα στην τρίτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 1 και θέλοντας και νικηφόρο ξεκίνημα, όπως και στις προηγούμενες, είναι ο Βόλος ΝΠΣ, που αύριο Κυριακή 12/9 (18:15) υποδέχεται τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό και ο προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ σήμερα θα «βγάλει» και την πρώτη 20άδα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τη βολιώτικη ομάδα υπάρχουν οι σίγουρες απουσίες των Ριένστρα, Ορόζ, Ρινέρ Τριανταφύλλου και σήμερα θα κριθεί η παρουσία του Σωτήρη Νίνη που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες.

Πάντως για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία, και με τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό για επίσημο ματς μετά από 17 μήνες, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως η βολιώτικη ομάδα θα είναι αυτή που θα φτάσει στην πρώτη της επιτυχία.

«Είμαι αισιόδοξος ότι ο Βόλος θα πάει καλύτερα από πέρσι, έγιναν σημαντικές μεταγραφές, υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις, αλλά η πληρότητα στο ρόστερ θα πρέπει να φανεί και στο γήπεδο. Το σκορ στο φιλικό με την ΑΕΚ δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, γιατί οι περισσότερες ομάδες παίζουν κλειστά. Όποιος αντίπαλος παίξει ανοικτά θα δεχθεί τρία και τέσσερα γκολ» ανέφερε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον SPORΤ FM, που ανέλυσε και το κέρδος για το ποδόσφαιρο από την κεντρική διαχείριση που θα έρθει, για το ότι περίμενε την παραίτηση Ζαγοράκη, τονίζοντας πως αυτό που δημιουργεί με οργάνωση και με βάθος θέλει να έχει επιτυχία και να είναι κάθε χρόνο πιο ψηλά.

Η ΠΑΕ Βόλος περιμένει και τον κόσμο από αύριο στο Πανθεσσαλικό, ενώ συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το ματς της πρεμιέρας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για την προπώληση των εισιτηρίων: «Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP, ενώ η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η πεζογέφυρα.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19, είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν, με τη συνοδεία κηδεμόνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος-Λαμία θα γίνεται και σήμερα Σάββατο από τις 9:00 έως τις 14:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πανθεσσαλικό στάδιο).

Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

Καραντώνης διαιτητής

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας ορίστηκε να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Βόλος ΝΠΣ-Λαμία αύριο Κυριακή (12/9, 18:15) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της SL1 στο Πανθεσσαλικό και είναι ο ίδιος διαιτητής που ήταν πέρσι και στο τελευταίο ματς των playout (15/5/21) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Επίσης πέρσι ο Καραντώνης σφύριξε τρία ματς στο Πανθεσσαλικό, τα δυο με τον ΟΦΗ (σε πρωτάθλημα και playoffs) κι ένα ακόμη νικηφόρο (1-0) με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του β’ γύρου στο πρωτάθλημα. Αύριο βοηθοί του θα είναι ο Ιορδ. Δημητριάδης (Καστοριάς) και ο Ι. Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), ενώ στο VAR θα είναι ο Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Στην πρεμιέρα της Super League 1, ο Βολιώτης Μάνος Σκουλάς θα είναι σήμερα στο VAR στο πρώτο ματς που γίνεται στο Αγρίνιο (18.15 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης) ενώ επίσης σήμερα γίνεται και το ματς Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης στις 20.30.

Η συνέχεια

Η βολιώτικη ομάδα γνωρίζει πλέον και τις ημερομηνίες των αγώνων της μέχρι και την 5η αγωνιστική και τον Σεπτέμβριο έχει ένα ματς έδρας ήμερα Πέμπτη και δυο εκτός έδρας ημέρα Κυριακή, ενώ τον Οκτώβριο έχει τον πρώτο σαββατιάτικο αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Έτσι μετά το κυριακάτικο ματς με τη Λαμία, το πρόγραμμα από τη 2η έως και την 5η ημέρα αρχή Οκτώβρη είναι:

2η: Κυριακή 19/9 (16:00)

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος ΝΠΣ

3η (εμβόλιμη): Πέμπτη 23/9 (20:30)

Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος

4η: Κυριακή 26/9, (16:00)

Παναθηναϊκός-Βόλος ΝΠΣ

5η: Σάββατο 2/10, (16:00)

Βόλος ΝΠΣ-Αστέρας Τρίπολης

Η Super League δίνοντας στη δημοσιότητα το καλεντάρι ολόκληρης της σεζόν, έκανε γνωστό πως το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 11-12 Δεκεμβρίου, ενώ η κανονική διάρκεια στις 5-6 Μαρτίου. Τα playoffs και playout αρχίζουν στις 12-13 Μαρτίου.

Με Λαμία και η Κ19

Με τη Λαμία αγωνίζεται αύριο και η Κ19 του ΝΠΣ Βόλος για το πρωτάθλημα Νέων της Super League. Το ματς της βολιώτικης Κ19 με την αντίστοιχη της Λαμίας θα γίνει στις 15:00 στο ΕΑΚ Βόλου (διαιτητής Νίτσας Λάρισας).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (έχει ήδη γίνει η 2η και η βολιώτικη Κ19 έχασε 1-0 εκτός έδρας από τον Απόλλωνα και η Λαμία ήρθε 0-0 με τον ΟΣΦΠ) έχει ως εξής:

Σήμερα: Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης.

Αύριο: ΝΠΣ Βόλος-Λαμία, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Ρεπό έχει ο Ιωνικός ενώ έχει γίνει ήδη το ματς Αρης-ΟΦΗ 2-1.

Η Κ17 αγωνίζεται σήμερα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Θεσσαλονίκη (Αθλητικό κέντρο LOLAS, 12:30) με τον ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου