Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Το μυαλό στην πρεμιέρα για τον ΝΠΣ Βόλος

το-μυαλό-στην-πρεμιέρα-για-τον-νπσ-βόλο-429728

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Λαμία, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1, είναι το μυαλό όλων στην ΠΑΕ Βόλος, περιμένοντας και νικηφόρο ξεκίνημα αλλά και τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό για επίσημο ματς μετά από 17 μήνες!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην πρώτη επίσημη σέντρα ο ΝΠΣ Βόλος την Κυριακή 12/9 (18:15) υποδέχεται την Λαμία στο Πανθεσσαλικό και ο προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ κάνει τα πλάνα του γνωρίζοντας πως δεν θα έχει για καιρό στη διάθεση του τους Ορόζ, Τριανταφύλλου και Ριένστρα και επίσης τον Ρινέρ, αλλά τους υπόλοιπους παίκτες διαθέσιμους και έτοιμους για την πρώτη επιτυχία.

Μετά από 70 μέρες προετοιμασίας και 12 φιλικά ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για μια δυνατή ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας αρκετές εναλλακτικές λύσεις και πλήρη εικόνα για όλους τους παίκτες. Άλλωστε τα προβλήματα από μικρότερους τραυματισμούς έχουν μειωθεί αισθητά, καθώς τόσο ο Φαν Βέερτ όσο και ο Αλεξ Σοάρες είναι πλέον έτοιμοι και θα τεθούν στη διάθεσή του για τον αγώνα της πρεμιέρας.

Η βολιώτικη ομάδα στην τρίτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία ξεκινά τους αγώνες από το Πανθεσσαλικό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας αλλά με «διπλά», με τις πρεμιέρες να είναι πάντα νικηφόρες!

Οι πρεμιέρες στην Super League ήταν στη Νέα Σμύρνη (1-2 επί του Πανιωνίου) και στο Περιστέρι (0-2 επί του Ατρομήτου), ενώ στο ξεκίνημα της ομάδας τη Γ’ Εθνική την περίοδο 2017-18 υπήρξε το 5-0 στη Νεάπολη επί του Αστέρα Ιτέας και την επόμενη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ ο Βόλος είχε συντρίψει στην πρεμιέρα τον Καραϊσκάκη με το εντυπωσιακό 7-0.

Και προπώληση εισιτηρίων

Τη φετινή χρονιά εκτός την «κίνηση» των διαρκείας και της συμφωνίας με την Cosmote για την τηλεοπτική κάλυψη, η ΠΑΕ Βόλος περιμένει και τον κόσμο από την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και ήδη ξεκίνησε και προπώληση εισιτηρίων για το ματς της πρεμιέρας…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής: «Την ερχόμενη Κυριακή 12/9 στις 6.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Βόλος υποδέχεται τη Λαμία για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Interwwetten.

Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP, ενώ η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν, με τη συνοδεία κηδεμόνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος – Λαμία θα γίνεται έως και την Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ και το Σάββατο από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. από τα από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πανθεσσαλικό στάδιο).

Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

Καραντώνης διαιτητής

Ο ίδιος διαιτητής που σφύριξε το τελευταίο περσινό ματς, θα είναι και στη φετινή πρεμιέρα του ΝΠΣ Βόλος την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας που ορίστηκε να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Βόλος – Λαμία, την Κυριακή (12/9, 18:15) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της SL1 στο Πανθεσσαλικό, ήταν πέρσι και στο τελευταίο ματς των πλέι άουτ (15/5/21) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Επίσης πέρσι ο Καραντώνης σφύριξε τρία ματς στο Πανθεσσαλικό, τα δυο με τον ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, κι ένα ακόμη νικηφόρο (1-0) με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του β’ γύρου στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή βοηθοί του θα είναι ο Ιορδ. Δημητριάδης (Καστοριάς) και ο Ι. Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας 1, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ο Βολιώτης Μάνος Σκουλάς ορίστηκε να είναι στο VAR στο πρώτο ματς που γίνεται αύριο στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά, οι αγώνες και οι ορισμοί της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

Σάββατο (11/9)

18.15 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

ΑVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

20.30 Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Κυριακή (12/9)

18.15 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

19.00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

20.30 ΑΕΚ – Ιωνικός

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας)

20.30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Δευτέρα (13/9)

19.30 Άρης – ΟΦΗ

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Ψηφίστηκε η κεντρική διαχείριση

Ολοκληρώθηκε κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση της Super League η διαδικασία τροποποίησης του Καταστατικού του συνεταιρισμού, σε ό,τι αφορά την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η οποία αναμένεται να εφαρμοστεί από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Στο μεταξύ, στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα του πρωταθλήματος από τη 2η έως την 5η αγωνιστική.

Με Λαμία και η Κ-19

Με την Λαμία αγωνίζεται την Κυριακή και η Κ-19 του ΝΠΣ Βόλος για το πρωτάθλημα Νέων της Super League. Το ματς της Βολιώτικης Κ-19 με την αντίστοιχη της Λαμίας θα γίνει στις 3 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου (διαιτητής Νίτσας της ΕΠΣ Λάρισας).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (έχει ήδη γίνει η 2η και η Βολιώτικη Κ-19 έχασε 1-0 εκτός έδρας από τον Απόλλωνα και η Λαμία ήρθε 0-0 με τον ΟΣΦΠ) έχει ως εξής:

Σάββατο 11/9: Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 12/9: ΝΠΣ Βόλος-Λαμία, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Ρεπό έχει ο Ιωνικός ενώ έχει γίνει ήδη το ματς Αρης-ΟΦΗ 2-1

Η Κ-17 αγωνίζεται αύριο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Θεσσαλονίκη (Αθλητικό κέντρο LOLAS,12:30) με τον ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου