Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μετρά αντίστροφα και περιμένει τον κόσμο ο ΝΠΣ Βόλος

μετρά-αντίστροφα-και-περιμένει-τον-κό-431943

Αντίστροφα μετρά πλέον ο ΝΠΣ Βόλος για την πρώτη επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 1, έχοντας την Κυριακή 12/9 (18:15) τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα εκτός του ότι θέλει νικηφόρο ξεκίνημα, κάτι που κάνει κάθε χρόνο, περιμένει και τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό, που θα δώσει το «παρών» σε ματς πρωταθλήματος μετά από 17 μήνες. Μάλιστα, ήδη ξεκίνησε και η προπώληση εισιτηρίων, κάτι που είχε γίνει τελευταία φορά για παιχνίδι πριν τις 23/2/2020.

Ο ΝΠΣ Βόλος στην τρίτη του παρουσία στη μεγάλη κατηγορία ξεκινά τους αγώνες από το Πανθεσσαλικό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας αλλά με «διπλά» (1-2 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και 0-2 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι).

Για το ματς της πρεμιέρας με τη Λαμία την Κυριακή στις 6.15 μ.μ., ο προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ κάνει τα πλάνα του γνωρίζοντας πως δεν θα έχει για καιρό στη διάθεσή του τους Ορόζ, Τριανταφύλλου και Ριένστρα αλλά και τον Ρινέρ. Το ευχάριστο είναι ότι τα προβλήματα από μικρότερους τραυματισμούς έχουν μειωθεί αισθητά, καθώς τόσο ο Φαν Βέερτ όσο και ο Αλεξ Σοάρες είναι πλέον έτοιμοι και θα τεθούν στη διάθεσή του για τον αγώνα της πρεμιέρας.

Τη φετινή χρονιά εκτός της συμφωνίας με την Cosmote για την τηλεοπτική κάλυψη, περιμένει και τον κόσμο από την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, αλλά και την κίνηση των διαρκείας. Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ) 700 Ευρώ (διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου), FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 200 Ευρώ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 100 Ευρώ.

Πάντως εκτός από τη συνεχιζόμενη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, από χθες ξεκίνησε και προπώληση εισιτηρίων για το ματς της πρεμιέρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής: «Την ερχόμενη Κυριακή 12/9 στις 6.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Βόλος υποδέχεται τη Λαμία για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP, ενώ η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν, με τη συνοδεία κηδεμόνα. Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος-Λαμία θα γίνεται έως και την Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00 και το Σάββατο από τις 9:00 έως τις 14:00 από τα από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πανθεσσαλικό στάδιο).

Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

Πέρασε της Super League 1 για τον υποβιβασμό

Συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με θέμα την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 1.

To σημείο στο οποίο υπήρξε σύγκρουση με την προκήρυξη της Super League 2 αφορούσε τον προβιβασμό-υποβιβασμό ομάδων και τέθηκε υπόψη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Στην προκήρυξη της Super League 1 προβλέπεται ότι θα υποβιβαστεί απευθείας στην Super League 2 η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, ενώ η προτελευταία θα κληθεί να δώσει μπαράζ με τη δεύτερη της βαθμολογίας της SL2.

Από την πλευρά της η Super League 2 θέλει να ανέβουν απευθείας στη Super League 1 οι δύο πρώτες ομάδες, άρα να υποβιβαστούν αντίστοιχα απευθείας οι δύο τελευταίες της Super League 1.

Eπί των δύο προτάσεων έγινε ψηφοφορία στην οποία υπερψηφίστηκε η προκήρυξη της SL1. Μειοψήφησε ο πρόεδρος της SL2, Λ. Λεουτσάκος, ενώ ο Λ. Θωμαΐδης ψήφισε «λευκό».

Την τελική απόφαση θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σήμερα Πέμπτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου