Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Λύτρωση η έναρξη της Σούπερ Λιγκ για τον ΝΠΣ Βόλος

λύτρωση-η-έναρξη-της-σούπερ-λιγκ-για-το-433739

Αναμφίβολα για τους παίκτες του ΝΠΣ Βόλος είναι δύσκολο να αντιμετωπίζουν, ψυχολογικά κυρίως, την παρατεταμένη προετοιμασία των 2,5 μηνών, μετά και την αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1.

Ετσι, όλοι βλέπουν σαν λύτρωση ότι την προσεχή Κυριακή αρχίζουν επιτέλους τα επίσημα ματς, με την ομάδα του Αμπασκάλ να αντιμετωπίζει για την πρεμιέρα της μεγάλης κατηγορίας τη Λαμία στις 18.15 στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΝΠΣ Βόλος εμφανίζεται απόλυτα έτοιμος για να μπει στη μάχη της Σούπερ Λιγκ 1, έχοντας υψηλές φιλοδοξίες και ασφαλώς το γεγονός ότι είναι φαβορί στον εναρκτήριο αγώνα δεν αγχώνει κανένα. Αντίθετα για το ξεκίνημα αντιμετωπίζεται ως θετικό το γεγονός ότι η κληρωτίδα έφερε έναν αντίπαλο που δεν έχει την ίδια ποιότητα και είναι θεωρητικά υποδεέστερος. Βέβαια, κανείς δεν υποτιμά το γεγονός ότι η ομάδα του Γρηγορίου είναι σκληροτράχηλη και με πολύ καλή αμυντική τακτική και άπαντες γνωρίζουν ότι πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας, για να την καταβάλουν και να βρουν λύσεις σε κλειστούς χώρους.

Μ’ αυτό το σκεπτικό ο ΝΠΣ Βόλος μπήκε χθες στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του γι’ αυτό το παιχνίδι, καθώς τη Δευτέρα οι παίκτες είχαν ρεπό, κι αυτή ακριβώς τη νοοτροπία προσπαθεί να περάσει ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στους παίκτες του.

Για τον αγώνα με τη Λαμία, η διοίκηση της ομάδας ζητά από τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο νωρίς, για να μην ταλαιπωρηθούν, καθώς πλέον λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων και των ελέγχων που επιβάλλεται να γίνονται, είναι πιο χρονοβόρα η είσοδος.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, παρ’ ότι οι ιθύνοντες της ομάδας είναι ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής κίνηση, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Μέσα στο παιχνίδι για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση μεταγραφής ποδοσφαιριστή, που όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μάνος Παναγιωτόπουλος, την περασμένη βδομάδα, έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε ξοδέψει, για να τον αποκτήσει στα 17 του οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος επανήλθε προχθές στο θέμα, κάνοντας νέα δήλωση στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» στην TRT.

Συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Είμαστε μέσα στο παιχνίδι, δεν έχουμε παρατήσει τη μεταγραφή, απλώς, επειδή είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Δεν ξέρω αν θα ολοκληρωθεί. Είναι μία περίπτωση που την παλεύουν οι διοικούντες, αλλά δεν μπορούμε να πούμε αν είμαστε μακριά ή κοντά. Μπορεί να τραβήξει μέχρι την τελευταία στιγμή. Όταν μιλάμε για τέτοιους παίκτες, είναι δύσκολα. Τις επόμενες μέρες θα δείξει».

Τέλος, θετικά σχολιάστηκε στις τάξεις της ομάδας η εμφάνιση και το γκολ του Δουβίκα στον αγώνα της Εθνικής με τον Κόσοβο, με τον πρώην παίκτη του ΝΠΣ Βόλος αγωνίζεται ως βασικός. Μάλιστα, άπαντες έχουν να λένε για το δέσιμο που έχει ο Δουβίκας με την ομάδα, αφού θυμούνται πως στην Ολλανδία, όταν η Ουτρέχτη έδωσε στους ποδοσφαιριστές της τέσσερις μέρες ρεπό, ο Δουβίκας επισκέφτηκε τον ΝΠΣ Βόλος τις τρεις, θέλοντας να είναι δίπλα στην παλιά του ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες του.

Εμβόλιμη η 3η αγωνιστική

Μπορεί ακόμα να μην έχει επισημοποιηθεί το καλεντάρι των αγωνιστικών από τη 2η έως την 5η στη Super League της νέας σεζόν, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί εμβόλιμα το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα γνωστοποιηθεί οριστικά αύριο Πέμπτη, όταν και θα συνεδριάσει ο συνεταιρισμός.

Μάλιστα, θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα ώς την 5η αγωνιστική, ενώ η διοργανώτρια αρχή θέλει την επόμενη εβδομάδα να έχει ανακοινώσει ημέρες και ώρες για τα παιχνίδια ως τον Ιανουάριο, προκειμένου να μπορούν οι ομάδες να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Η 3η αγωνιστική έχει ως εξής:

ΑΕΚ-Λαμία
Άρης-Παναθηναϊκός
ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος
Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου