Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τελική ευθεία για τον ΝΠΣ Βόλος

τελική-ευθεία-για-τον-νπσ-βόλος-435236

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος για την επίσημη φετινή του αγωνιστική πρεμιέρα στην τρίτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας τον πρώτο αγώνα την Κυριακή 12/9 (18:15) στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τη Λαμία και με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote TV.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πρωτάθλημα της Super League 1, έστω και με καθυστέρηση τριών εβδομάδων, θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου και ο ΝΠΣ Βόλος ξεκινά τους αγώνες από το Πανθεσσαλικό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας, αλλά με «διπλά» στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Πάντως στις μικρότερες κατηγορίες, που ήταν «περαστικός» και κέρδισε ανόδους, ο ΝΠΣ Βόλος ξεκινούσε το πρωτάθλημα ως γηπεδούχος, ενώ το χαρακτηριστικό είναι ότι έχει μόνο νίκες στις πρεμιέρες του.

Στο πρώτο του ξεκίνημα (17-18 στη Γ’ Εθνική) είχε κερδίσει 5-0 τον Αστέρα Ιτέας, στη Φούτμπολ Λιγκ (18-19) συνέτριψε με 7-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ στη Super League το 19-20 ήταν νικητής με 1-2 επί του Πανιωνίου και πέρσι επικράτησε 0-2 του Ατρομήτου.

Βαδίζοντας σταθερά στο «κάθε χρόνο και καλύτερα» ο φετινός ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι, θέλοντας το καλό ξεκίνημα, για κάτι που έδειξε έτοιμος στα δυο τελευταία νικηφόρα φιλικά με ΑΕΚ και Νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Ηδη ο προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ κάνει τα πλάνα του με εβδομαδιαίο πλέον πρόγραμμα και γνωρίζοντας πως δεν θα έχει για καιρό στη διάθεσή του τους Ορόζ και Ριένστρα, περιμένει την ετοιμότητα του Πορτογάλου Αλεξ Σοάρες, που ήρθε τελευταίος στον Βόλο (4/8), ενώ να σημειωθεί ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα οι Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό.

Στον ΝΠΣ Βόλος, που δυο παίκτες, οι Φεράρι και Τσοκάνης, είναι οι μόνοι στην τρίτη χρονιά στην κατηγορία, ήδη άρχισαν να σκέπτονται το κάθε ματς ξεχωριστά, βλέπουν τώρα μόνο αυτό με τη Λαμία, ενώ φέτος η πρώτη έξοδος θα είναι στη 2η αγωνιστική παίζοντας στην Αθήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το εναρκτήριο σφύριγμα του νέου πρωταθλήματος της Super League θα ακουστεί το Σάββατο 6.15 μ.μ. στο Αγρίνιο στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την Κυριακή 12/9 θα γίνουν συνολικά τέσσερις αγώνες και εκτός του αντίστοιχου στο Πανθεσσαλικό (18.15) διεξάγονται κι αυτοί του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, του κυπελλούχου ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ με τον νεοφώτιστο Ιωνικό, ενώ η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 13/9 στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Αρης θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Περιμένει και τον κόσμο

Ο ΝΠΣ Βόλος στην 3η του σεζόν στη Super League 1, εκτός από τη συμφωνία με την Cosmote για την τηλεοπτική κάλυψη, περιμένει και τον κόσμο από την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, κάτι που είχε λείψει το τελευταίο διάστημα λόγω των μέτρων για την πανδημία…

Μάλιστα ο ΝΠΣ Βόλος περιμένει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, που πέρσι είδε μόνο από την τηλεόραση την ομάδα να έχει επιτυχίες κι αυτό φάνηκε από την κίνηση των διαρκείας.

Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ) 700 ευρώ (διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου), FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 200 ευρώ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 100 ευρώ (βάσει κυβερνητικής απόφασης, στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι αποδεδειγμένα νοσούντες το τελευταίο εξάμηνο). Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου