Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης για δοκιμή ο Πέτρος Χάιτας της Κ17 του ΝΠΣ Βόλος

στην-ατλέτικο-μαδρίτης-για-δοκιμή-ο-πέ-436135

Στις 24 Αυγούστου ανακοινώθηκε ότι ο γεννημένος στις 8/1/2005 τερματοφύλακας Πέτρος Χάιτας μεταγράφηκε από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στην Κ17 του ΝΠΣ Βόλος και μάλιστα αγωνίστηκε στο ματς της πρεμιέρας το περασμένο Σάββατο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τη Λαμία, που έληξε με 2-2.

Ο νεαρός γκολκίπερ ενημέρωσε τις προηγούμενες μέρες ότι θα πάει στη Μαδρίτη, προκειμένου να δοκιμαστεί από την Ατλέτικο και οι άνθρωποι της ομάδας συναίνεσαν, ώστε να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας στις 13 Σεπτεμβρίου, δίνοντας το παρών στα δοκιμαστικά της φημισμένης ισπανικής ομάδας, που αναδείχθηκε πέρσι πρωταθλήτρια στη χώρα της. Η επιστροφή του θα γίνει στις 19/9.

Ο 16χρονος πορτιέρε βρισκόταν στην Ακαδημία του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας για 10 χρόνια, περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομής, την περσινή χρονιά συμμετείχε στο ανδρικό τμήμα που έπαιζε στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης και από φέτος αποτελεί μέλος της Κ17 του ΝΠΣ Βόλος, που καθοδηγεί ο Γιώργος Δανόπουλος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θυμίζουμε ότι στις αρχές Μαΐου φέτος απέκτησε τον 18χρονο Ελληνα τερματοφύλακα Δημήτρη Σταματάκη, που είχε περάσει από την ακαδημία του Ιωνικού και του Ατρομήτου και είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Athens Goalkeepers Academy.

Να σημειωθεί ότι η Κ17 του ΝΠΣ Βόλος απέκτησε χθες τον 16χρονο επιθετικό Γιάννη Καπετάνο, γιο του γνωστού παλαιμάχου Παντελή Καπετάνου, που έπαιξε μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή και ο οποίος έδωσε χθες το παρών στην προπόνηση της ομάδας στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου