Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρεμιέρα με ήττα για την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος

πρεμιέρα-με-ήττα-για-την-κ19-του-νπσ-βόλο-437013

Η Κ19 του ΝΠΣ έδωσε χθες στο γήπεδο Πανοράματος Φυλής το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου ηττήθηκε με 1-0 με γκολ που δέχθηκε στο 84’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μουστάκα και σύγχυση μέσα στην περιοχή, με τον Μήτση με κοντινή προβολή και μετά την παρέμβαση του γκολκήπερ Πουλιάνα να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ζαχαρούλης για διαμαρτυρία, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρεται έντονα στον βοηθό γιατί δεν υπέδειξε επιθετικό φάουλ.

Ο ΝΠΣ Βόλος είχε καλές στιγμές με τον Κατσαγεωργίου στο 22’ και τον Μεταξά στο 34’ και το 71’, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει και τις τρεις φορές.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κ19: Κυρίτσας, Γκούφας, Αλ. Δούμας, Ριτσωτάκης, Παπαδόπουλος, Λάτσκα, Αράμπι, Γιαννάκη, Τσιχριτζής, Πίκουλας, Μουστάκας. Έπαιξαν επίσης και οι Μήτσης, Ν. Δούμας, Πεΐδης, Σαραντίτης.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ Κ19: Πουλιάνας, Αφεντίτσας, Μαλαμούλης (46’ Συμεωνίδης), Ζαχαρούλης, Μακροστέργιος, Ακριβόπουλος (85’ Κολώνιας), Μεταξάς (85’ Αϊντίνι), Παπαθανασίου (53’ Κασιούρας), Μυλωνάς (85’ Κουτσιμπάνας), Ίννος, Κατσαγεωργίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου