Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τελευταίο τεστ πριν τη σέντρα για τον ΝΠΣ Βόλος

τελευταίο-τεστ-πριν-τη-σέντρα-για-τον-ν-439605

Με το τελευταίο φιλικό τεστ σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος μπαίνει στην τελική ευθεία για την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος, που θα είναι στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 12/9 με τη Λαμία.

Σήμερα στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστεί με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο 12ο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν μόνο οι αξιωματούχοι των δύο ομάδων.

Η σημερινή φιλική αναμέτρηση θα μεταδοθεί πάντως από το Cosmote sport 4 HD με το συνδρομητικό κανάλι να εγκαινιάζει τη διετή συνεργασία του με την ΠΑΕ Βόλος, ενώ η πρώτη μετάδοση στο πρωτάθλημα θα είναι (12/9) το ματς με τη Λαμία.

Για το σημερινό (18:00) φιλικό ο Ισπανός προπονητής Γκιγέρμο Αμπασκάλ δεν υπολογίζει φυσικά στους Νταάν Ριένστρα και Νικολάς Ορόζ που είναι τραυματίες, αμφίβολος είναι και ο Ζαν Πιέρ Ρινέρ, ενώ πιθανόν να μη ρισκάρει και με τη συμμετοχή των Ζαν Μπαριέντος, Τομ Φαν Βέερτ, που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου