Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Colpo grosso με πρώην της Ρεάλ θέλει ο ΝΠΣ Βόλος

colpo-grosso-με-πρώην-της-ρεάλ-θέλει-ο-νπσ-βόλος-444853

Στην εκπομπή «Ωρα του Βόλου» στην TRT ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Βόλος, Μάνος Παναγιωτόπουλος, αποκάλυψε ότι οι κυανέρυθροι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ξένου παίκτη, τον οποίον είχε αγοράσει η Ρεάλ Μαδρίτης στα 17 του με οκτώ εκατομμύρια ευρώ, συμπληρώνοντας ότι δε θέλει να αποκαλύψει τίποτε παραπάνω, καθώς θα πρέπει να πέσουν πρώτα οι υπογραφές.

Απομαγνητοφώνηση: taxydromos.gr

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε: «Ο Βόλος είναι πολύ κοντά στο colpo grosso, φέρνοντας έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Δε θέλω να πω πολλά, ούτε να αποκαλύψω εθνικότητα ή όνομα. Θα πω μόνο ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη η Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήταν 17 χρόνων, δαπάνησε οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Θα είναι μία σπουδαία μεταγραφή, αν ολοκληρωθεί. Είμαστε κοντά, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, είμαστε … πολύ μακριά. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δε λέμε τίποτα. Ο Βόλος δε θα πάρει παίκτες τώρα, για να συμπληρώσουν το ρόστερ, αλλά για να δώσουν το κάτι παραπάνω».

«Ο Μπέος βγήκε απέναντι στους μεγάλους και τους νίκησε»

Ιδιαίτερη σημασία έχει και η τοποθέτηση του Μάνου Παναγιωτόπουλου για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς επισήμανε ότι η ΠΑΕ Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος ήταν μπροστάρης και πέτυχε μία νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Υπήρχε μία αναβολή 15 ημερών στη έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά έπρεπε να γίνει, γιατί κάποια πράγματα δε λειτουργούσαν σωστά, όπως με την κεντρική διαχείριση. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο ο υπουργός να νομοθετεί για κεντρική διαχείριση στη δεύτερη κατηγορία και να μη νομοθετεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Αυτά είναι το λιγότερο παράλογα. Πλέον υπέρ της κεντρικής διαχείρισης έχουν ταχθεί ΑΕΚ και ΟΦΗ, όποτε αυτό ξεπερνιέται.

O Βόλος μέσω του προέδρου του, Αχιλλέα Μπέου, ήταν μπροστάρης, για ν’ αλλάξουν κάποια από τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου και ήταν μπροστάρης κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Βγήκε κόντρα στις τρεις μεγάλες ομάδες. Δεν είναι λίγο αυτό.

Αν όλα πάνε όλα κατ’ ευχήν, έχει βγει νικητής. Αν ψηφιστεί η κεντρική διαχείριση, είναι μία πολύ μεγάλη νίκη των μικρομεσαίων ομάδων κόντρα στις μεγάλες και σ’ αυτή την άτυπη συμμαχία, ο Βόλος ήταν μπροστάρης. Ο Βόλος πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο το καλό του Βόλου, αλλά το καλό του ποδοσφαίρου. Και πολλαπλάσια χρήματα να έπαιρνε ο Βόλος, πάλι θα ήταν μπροστάρης για την κεντρική διαχείριση».

Επιβεβαίωσε για Φεράρι

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Βόλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του Φράνκο Φεράρι, επιβεβαιώνοντας αυτό που ήταν ήδη γνωστό, ότι ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεν παραχωρείται, καθώς αυτή τη χρονική περίοδο δεν μπορεί να βρεθεί αντικαταστάτης: «Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Φράνκο Φεράρι για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι ο Φεράρι παραμένει στην ομάδα. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης, καθώς η διοίκηση θεώρησε ότι δεν ήταν αυτή η καλύτερη επιλογή, γιατί ήταν δύσκολο τη συγκεκριμένη περίοδο να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Δε νομίζω ότι πολλές ομάδες στην Ελλάδα έχουν παίκτη της κλάσης του Φράνκο Φεράρι. Απορώ πώς οι μεγάλες ομάδες δεν κινήθηκαν για την απόκτησή του. Για μας είναι καλό ότι παραμένει στην ομάδα».

«Στα φιλικά βλέπουμε κυρίως τα αρνητικά»

Σε ό,τι αφορά το νικηφόρο παιχνίδι με 4-3 κόντρα στην ΑΕΚ, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε:

«Με βάση την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την ΑΕΚ μπορούμε να πούμε ότι είμαστε αισιόδοξοι. Η ομάδα ακόμη δεν είναι έτοιμη και έχουν ακόμη πολλή δουλειά ο προπονητής με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές, για να την παρουσιάσουν, όπως θέλουμε και όπως θέλουν και όλοι οι Βολιώτες φίλαθλοι, δηλαδή μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορεί να κοντράρει όλες τις ομάδες είτε είναι μεγάλες είτε είναι μικρομεσαίες και να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπάρχει ακόμη χρόνος και όλοι θα δουλέψουν αυτό το διάστημα, ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Βλέπουμε και τα θετικά, αλλά βλέπουμε και τα αρνητικά.

Στα φιλικά το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε τα αρνητικά, για να μπορούμε να τα διορθώσουμε. Καλές είναι οι νίκες στα φιλικά για ψυχολογικούς λόγους, αλλά κυρίως πρέπει να βλέπουμε τα κακώς κείμενα. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Όσοι παρακολούθησαν το φιλικό θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα του Βόλου, διότι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που παραμένει δυνατή με όσα προβλήματα και να έχει, όπως η ΑΕΚ, η οποία ήταν πιο έτοιμη λόγω των υποχρεώσεών της στην Ευρώπη, δείξαμε πολύ καλά στοιχεία.

Ο Βόλος πίεσε, είχε καλό τρανσίσιον, πέτυχε τέσσερα γκολ και έδειξε γενικότερα ότι είναι σε καλό δρόμο. Στο πρώτο μέρος δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να την απειλήσει ούτε σε μία περίπτωση. Η ΑΕΚ φάνηκε απειλητική, από τη στιγμή που έγινε το 2-0».

Για τον στόχο της ομάδας φέτος:

«Ο στόχος της εξάδας είναι δεδομένος. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα να πάει ακόμη ψηλότερα από πέρσι, και ότι η ομάδα θα διεκδικήσει την είσοδό του στην εξάδα. Οι όποιες κινήσεις έχουν γίνει, ήταν με βάση αυτόν τον στόχο. Η ομάδα βαδίζει σε σωστά μονοπάτια κι αυτό δείχνει η εικόνα της. Το ρόστερ ποιοτικά είναι πολύ ανώτερο σε σχέση με το περσινό. Η διοίκηση έκανε κινήσεις από το πάνω ράφι».

Για τους τραυματισμούς:

«Η κακοδαιμονία έχει χτυπήσει για τα καλά φέτος τον Βόλο, με τους δύο πιτσιρικάδες και τον Ριένστρα, που είναι βασικός, ενώ έχουμε και τον τραυματισμό του Ορός, που θα τον κρατήσει έξι με οκτώ εβδομάδες εκτός. Σε ενάμιση μήνα θα επιστρέψει και θα κάνει τη διαφορά. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Αυτοί οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει κάπως τον προγραμματισμό των προπονητών και της διοίκησης. Θεωρώ πάντως ότι η απουσία αυτών των παικτών δε θα φανεί τόσο πολύ, όσο λείπουν».

Σάββατο με Νίκη

Το προσεχές Σάββατο (4/9) ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει το δωδέκατο φιλικό ματς κόντρα τη Νίκη, χωρίς να έχει ανακοινωθεί το γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη της Σούπερ Λιγκ, με την ομάδα του Αμπασκάλ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα κατά μεγάλη πιθανότητα στις 12/9, ημέρα Κυριακή, στις 18.15 τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό.

Οριστική συμφωνία με Cosmote

Ενα ακόμη βήμα έγινε για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου. Η Cosmote TV συμφώνησε οριστικά τόσο με την ΠΑΕ Βόλος όσο και με τις ΠΑΕ Λαμία, Παναιτωλικό, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικό και επί των τελευταίων λεπτομερειών των κειμένων της μεταξύ τους συμφωνίας. Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή μόνο ο ΠΑΟΚ δε διαθέτει τηλεοπτικό συμβόλαιο και βρίσκεται σε συζητήσεις.

Τυπική η αναβολή της Γ.Σ.

Τυπικά ζητήματα και οι τελικές υπογραφές των «πέντε» (Λαμία, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ιωνικός) καθυστερούν ελάχιστα ακόμα την υπογραφή της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

Έτσι για διαδικαστικούς και μόνο λόγους αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας 1, όπως και το Δ.Σ. που ακολουθούσε, τα οποία θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη.

Δεν τίθεται κανένα ζήτημα νέας αναβολής και τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά 11-12 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου