Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εχει χαρακτήρα, αλλά και αμυντικά κενά

εχει-χαρακτήρα-αλλά-και-αμυντικά-κενά-466472

Μπορεί στο φιλικό με τον Αρη ο ΝΠΣ Βόλος να βρέθηκε πίσω με 2-0, αλλά έδειξε προσωπικότητα και ισοφάρισε, κάτι που επανέλαβε και μετά το 3-2 των γηπεδούχων, για να δεχθεί στο τέλος η βολιώτικη ομάδα ένα τέταρτο γκολ με το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της.

Ο ΝΠΣ Βόλος έδειξε για μία ακόμη φορά κόντρα στον Αρη χαρακτήρα στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έχασε με 4-3 το περασμένο Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δείχνοντας τις αρετές της μεσοεπιθετικά και αδυναμίες αμυντικά σε ένα χορταστικό παιχνίδι προετοιμασίας, που θεωρητικά ήταν το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία, όμως, παραμένει στον «αέρα».

Συγκεκριμένα, το ξεκίνημα της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας θα κριθεί σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, οπότε και οι κυανέρυθροι θα μάθουν, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, αν θα έχουν επίσημη αγωνιστική δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του σημερινού Δ.Σ στις 12.30 μ.μ. έχουν ως ακολούθως: Ορισμός αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 (υπό την αίρεση έγκρισης της προκήρυξης, για την οποία σε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις δεν υπήρξε η απαιτούμενη πλειοψηφία).

Πάντως, το γεγονός ότι χθες ορίστηκε νέα έκτακτη Γ.Σ. της Super League για την επόμενη Δευτέρα, θεωρείται ισχυρή ένδειξη ότι οδηγούμαστε σε αναβολή της πρεμιέρας.

Αμπασκάλ: “Δείξαμε προσωπικότητα”

Για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας του έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά το τέλος του φιλικού με τον Αρη, ενώ έκανε σαφές ότι δεν επιτρέπεται η έλλειψη συγκέντρωσης στα δύο πρώτα γκολ του αντιπάλου. Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί έδειξαν χαρακτήρα κι όταν δεν είχαμε την μπάλα αμυνθήκαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Τα δύο πρώτα γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό. Η ομάδα έδειξε προσωπικότητα κι αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά. Το έχουμε ξανακάνει, καθώς έχουμε μείνει ξανά πίσω στο σκορ και μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε.

Δε μου αρέσει να μιλάω με νούμερα, αλλά είναι σίγουρο και το ξέρω πως αυτή η ομάδα στην πρώτη αγωνιστική θα είναι έτοιμη, αν και έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Ομως, βήμα βήμα θα είμαστε έτοιμοι. Μπορεί να είμαι νέος σε ηλικία, αλλά έχω ένα τεχνικό επιτελείο που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, και έχω προσαρμοστεί. Το ελληνικό είναι γνωστό πρωτάθλημα, το παρακολουθούμε στην Ισπανία και ανυπομονώ για την έναρξη».

Μπήκε ο Ορόζ

Στη χθεσινή προπόνηση του ΝΠΣ Βόλος, μετά το ρεπό της Κυριακής, μπήκε ο Ορόζ, που δεν είχε παίξει στο φιλικό με τον Αρη και πιο μπροστά σ’ αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Επομένως, τα μόνο προβλήματα είναι ο χειρουργημένος Ριένστρα και ο Τριανταφύλλου, που εδώ και περίπου μία βδομάδα τραυματίστηκε στην προπόνηση, διαγνώστηκε με ρήξη έσω πλαγίου, αλλά κάνει συντηρητικό πρόγραμμα που του συνέστησε ο γιατρός, με σκοπό να ανταποκριθεί σ’ αυτό και να αποφύγει το χειρουργείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου