Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΝΠΣ Βόλος: Θέλει ίδια εικόνα με Αστέρα

νπσ-βόλος-θέλει-ίδια-εικόνα-με-αστέρα-478487

Δεδομένη είναι η ικανοποίηση στον ΝΠΣ Βόλος για την εμφάνιση και τη νίκη στο φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ με σκορ 2-1 στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά, που γίνεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου και της Φλόγας.

Η ομάδα του Αμπασκάλ στο τέλος του πρώτου μέρους και στο συντριπτικά μεγαλύτερο του δεύτερου κόντρα στην ομάδα του Νίκου Νιόπλια κυριάρχησε και πετυχαίνοντας δύο γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο στο 45’ και το 60’ με Ορόζ και Μπαρτόλο πήρε κεφάλι με 2-0. Ο ΟΦΗ απλώς μείωσε νωρίς, αλλά οι Κρητικοί μπορούν να αισθάνονται τυχεροί, που δε δέχθηκαν τρίτο τέρμα.

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θυμίζουμε ότι δε χρησιμοποιήθηκαν οι Παπαδόπουλος Κούζντρα, Ρινέρ, Γκρίλο, Λογαράς, Τριανταφύλλου, Νίνης και ασφαλώς οι χειρουργημένοι Ριένστρα και Κύρκος.

Αμπασκάλ: «Τους πνίξαμε με την πίεση»

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά τον αγώνα στο Volos Tv, αναφέροντας ότι η ομάδα του κατάφερε να «πνίξει» τον αντίπαλο: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές, όπως και όλους τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το staff. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, η ομάδα μας είχε την κυριαρχία και με την πίεσή της κατάφερε να «πνίξει» τον αντίπαλο. Ασκήσαμε μεγάλη πίεση και είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, για να έχουμε ένα αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο.

Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο στη φάση της προετοιμασίας που βρισκόμαστε και το σημαντικό είναι να φτάσουμε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, γιατί τώρα τα ματς είναι φιλικά και εξυπηρετούν τον σκοπό να χτίσουμε την ομάδα με τη φιλοσοφία και την ταυτότητα που θέλουμε, να βελτιώσουμε τους αυτοματισμούς και τη γενικότερη λειτουργία της, ώστε να εμφανίζεται στο γήπεδο με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Η υπόσχεση είναι ότι θα δουλέψουμε, για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο 32χρονος τεχνικός.

Νιόπλιας: «Χάσαμε δίκαια»

Την ανωτερότητα του ΝΠΣ Βόλος παραδέχθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας: «Το παιχνίδι ήταν καλό κατά διαστήματα για φιλικό προετοιμασίας. Μπορώ να πω ότι σε αρκετά σημεία ήταν και σκληρό. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου, που κέρδισε δίκαια. Μπορείς να πάρεις διάφορα καλά σημεία από τα φιλικά προετοιμασίας.

Εμείς έχουμε ελλείψεις, θέλουμε ακόμα δουλειά. Μπορούμε να βελτιωθούμε μέχρι το παιχνίδι με τον Άρη, έχουμε ακόμα ένα 15ημερο. Νομίζω ότι πολλές ομάδες δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελαν».

Σήμερα στον τελικό με Αστέρα

Η συνέχεια θέλει τον ΝΠΣ Βόλος να αντιμετωπίζει σήμερα στις 21.00 στο Πανθεσσαλικό στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά τον Αστέρα Τρίπολης, μία ομάδα που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, έχοντας σκοράρει από τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία της φιλικά και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας για τους κυανέρυθρους, έστω κι αν πρόκειται για ανεπίσημο ματς, ανεβαίνει. Στο άλλο παιχνίδι και στον μικρό τελικό του ΕΑΚ Βόλου, ο ΟΦΗ στις 19.00 θα συναντήσει τον Ατρόμητο.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν θα υπάρχει ημίωρη παράταση, με το νικητή να αναδεικνύεται μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθεί τρόπαιο στο νικητή της διοργάνωσης.

Και οι δύο σημερινές αναμετρήσεις θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το Volos Tv.

Οι λογαριασμοί για την

οικονομική ενίσχυση

Λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του τουρνουά και επειδή όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ΔΩΡΕΑΝ από το VOLOS TV, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς, στηρίζοντας τη “Φλόγα” και το Ορφανοτροφείο Βόλου:

ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

ΙΒΑΝ: GR3202600180000040201199185 (Eurobank)

IBAN: GR4301726120005612040236477 (Πειραιώς)

ΦΛΟΓΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

IBAN: GR6602600630000460100128261 (Eurobank)

IBAN: GR2501101920000019248000010 (Eθνική)

Οσοι επιλέξουν να πάνε στο Πανθεσσαλικό, το εισιτήριο έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.

Παρουσίαση εμφανίσεων και νέων παικτών

Αύριο Τετάρτη θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις του ΝΠΣ Βόλος στο Ξενία, όπως και οι φετινές μεταγραφές. Η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 11/8 στις 9.00 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του Ξενία, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων του Βόλου, ενώ θα παρουσιαστούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Στην εκδήλωση, θα δώσουν το παρών το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι χορηγοί της ομάδας. Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από το Volos TV».

«Μπλόκο» και πάλι στην προκήρυξη

Ούτε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ 1 υπερψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος (7-7 οι ψήφοι) και η σέντρα παραμένει στον «αέρα», μόλις 12 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.

Λευκός καπνός δε φάνηκε λοιπόν ούτε και χθες, παρόλο που απαιτούνταν απλή πλειοψηφία στην ψηφοφορία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ωστόσο υπήρξε ισοψηφία με επτά ομάδες να λένε «Ναι» και άλλες επτά «Οχι», με αποτέλεσμα να μπει εκ νέου «μπλόκο».

Σύμφωνα με πληροφορίες “ναι” ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδες δηλαδή που έχουν βρει ήδη τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν ή είχαν από πριν, και “Όχι” είπαν οι ΠΑΟΚ, ΝΠΣ Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Ιωνικός.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση την προσεχή Παρασκευή (13/8) , όπου θα απαιτείται εκ νέου αυξημένη πλειοψηφία. Μέχρι τότε πάντως συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια μέσω συνάντησης των εμπλεκόμενων να βρεθεί μία λύση σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο και την κεντρική διαχείριση.

Νέα πυρά της ΠΑΕ Βόλος

Στη χθεσινή ΓΣ άλλωστε φάνηκε για μία ακόμη φορά ότι το χάσμα παραμένει σημαντικό, με τις ομάδες που παραμένουν «άστεγες» τηλεοπτικά, προεξάρχοντος του Βόλου, να εξαπολύουν τα πυρά τους κατά -κυρίως- των τριών «μεγάλων» (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ) για τη στάση που έχουν κρατήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου