Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με επιτυχία ξεκίνησε το φιλανθρωπικό τουρνουά για Ορφανοτροφείο και Φλόγα

με-επιτυχία-ξεκίνησε-το-φιλανθρωπικό-480329

Ξεκίνησε χθες το φιλανθρωπικό τουρνουά του Πανθεσσαλικού, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για το Ορφανοτροφείο Βόλου και τη Φλόγα. Πριν το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, που έληξε με 4-1, τα δύο ιδρύματα διά μέσου των προέδρων τους, Κώστα Θεοδώρου και Ντίνας Τριανταφύλλου, τίμησαν τις ομάδες για την παρουσία τους με πλακέτες.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον ΝΠΣ Βόλος, που επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ.

ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ 2-1

Στο φιλικό με τον ΟΦΗ ο ΝΠΣ Βόλος παρατάχτηκε με 4-3-3, με τους Πουρίτα, Φεράρι στα άκρα της άμυνας και τους Ρομέρο, Γκιουλέν στο κέντρο αυτής να βρίσκονται μπροστά από τον τερματοφύλακα Κλέιμαν. Τσοκάνης και Μπαριέντος ήταν οι αμυντικοί μέσοι, μπροστά τους κινούνταν ο Βοϊτκόφκσι, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης την αποτελούσαν οι Μπαρτόλο, Ορόζ στα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή αγωνίστηκε ο νεαρός Τερεζίου.

Από την άλλη ο ΟΦΗ είχε τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρινάκης και ο Γιαννούλης ήταν οι δύο πλάγιοι μπακ, με τους Πασαλίδη και Βούρο να έχουν ρόλο στόπερ. Οι τρεις κεντρικοί μέσοι ήταν ο Σελίμοβιτς, ο Νέιρα και ο Ντε Γκούζμαν, ενώ Φαν Ντάινεν και Καμάου βοηθούσαν από τα άκρα τον Καστάνιος, που ήταν ο κλασικός φορ. Και οι Κρητικοί επέλεξαν το 4-3-3.

Στο 37ο λεπτό χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, με τον Μπαρτόλο να σεντράρει από τα αριστερά και τον Τσοκάνη σε θέση βολής να στέλνει την μπάλα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τελικά, στο 45’ ο Ορόζ με ένα φοβερό αριστερό διαγώνιο σουτ μετά την κεφαλιά-πάσα του Πουρίτα κι ενώ είχε προηγηθεί σέντρα του Φεράρι, έκανε το 1-0.

Στο 60’ οι γηπεδούχοι έβαλαν ακόμη ένα θαυμάσιο γκολ. Η μπάλα πέρασε από τα πόδια του Τσοκάνη και του Πουρίτα, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί στα δεξιά τον Ρεγκατίν, ο οποίος πάτησε περιοχή και σέντραρε συρτά στο πρώτο δοκάρι. Εκεί ήταν ο Μπαρτόλο, που στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε ένα φοβερό τακουνάκι, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα (2-0).

Τα εκπληκτικά γκολ συνεχίστηκαν και στο 64’ με υπέροχο σκαφτό σουτ εκτός περιοχής του Νέιρα, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 2-1.

Στο 75’ ο Ρεγκατίν πήρε την πάσα από τον Φερνάντεζ, αλλά νικήθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-α-τετ από τον Επασί, ενώ στην απέναντι εστία ο Κότνικ πρόλαβε τον Κοροβέση, που είχε κοντρολάρει και ήταν μόνος του στο 85’, μην προλαβαίνοντας να εκτελέσει.

Να σημειωθεί ότι ντεμπούτο έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΝΠΣ Βόλος, Αλεξ Σοάρες.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο, Γκιουλέν, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Βοϊτκόφσκι, Μπαρτόλο, Ορόζ, Τερεζίου

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Πάουλο Φερνάντεζ, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Κότνικ, Ροσέρο, Σοάρες.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ντε Γκουζμάν, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Καστάνιος

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μεγιάδο, Γρίβας, Διαμαντής, Κοροβέσης, Νοικοκυράκης, Μπαλογιάννης, Ουές, Λυμπεράκης.

Φάση από το χθεσινό φιλικό ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ

Διέλυσε τον Ατρόμητο ο Αστέρας

Στο πρώτο χρονικά ματς του φιλανθρωπικού τουρνουά του Πανθεσσαλικού, ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε με 4-1 τον Ατρόμητο και προκρίθηκε στον τελικό, που θα γίνει στις 21:00 την ερχόμενη Τρίτη (10/08) στο Πανθεσσαλικό. Αντίθετα, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό την Τρίτη στις 19:00 στο ΕΑΚ Βόλου τον ΟΦΗ.

Το σκορ άνοιξε ο Μπαράλες στο 22′, ενώ στο 27′ ο Ριέρα έκανε το 2-0 με όμορφο σουτ εκτός περιοχής. Το 3-0 έγινε στο 33′ με αυτογκόλ του Βολιώτη Στρούγγη μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ ο Άλβαρες με σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Οι Αρκάδες ήταν πολύ καλύτεροι σε όλο τον αγώνα, φτάνοντας στον θρίαμβο, με τον Ατρόμητο απλώς να μειώνει στο 81′ με τον Πισάνο μετά από όμορφη ενέργεια του Τζαβίδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ατιέντσα, Καστάνιο, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Ρέτζις, Μπαράλες
Αγωνίστηκαν και οι Καρμόνα, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Καπίγια, Τιλίκα, Σονί, Μπενίτο, Τσιφτσής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Καστελάνο, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Καρτάλης, Κλωναρίδης, Κουλούρης

Αγωνίστηκαν και οι Μαυρομάτης, Αθανασίου, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος, Νταβιώτης, Μανδάς, Σπιριντόνοβιτς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου