Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να κάνουν τη διαφορά

να-κάνουν-τη-διαφορά-499763

Δύο σημαντικές μεταγραφές είναι έτοιμη να ανακοινώσει και επίσημα η ΠΑΕ Βόλος στην προσπάθεια που κάνει να ενισχύσει το ρόστερ της για την τρίτη συμμετοχή της ομάδας στη Σουπερλίγκα 1.

Στον ΝΠΣ Βόλος βλέποντας κάποια κενά στο ρόστερ, αλλά και την ατυχία που υπήρξε με παίκτες που τραυματίστηκαν στην προετοιμασία, άμεσα βρήκαν τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά ισχυροποιώντας την ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκαλ και είναι αρχικά ο Αργεντινός Νικολάς Ορόζ και ο Μαροκινός Αντριέν Ρεγκατέν.

Ο Αργεντινός Νικολάς Ορόζ έφτασε χθες στην Ελλάδα και σήμερα θα είναι στον Βόλο, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, αν όλα είναι καλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος.

Η συμφωνία με τον 27χρονο επιτελικό μέσο Νικολάς Ορόζ υπάρχει εδώ και καιρό και λόγω της αξίας του παίκτη υπήρξαν και δημοσιεύματα στην Αργεντινή. Οπως αναφερόταν α’ αυτά, οι άνθρωποι της βολιώτικης ΠΑΕ ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρασίνγκ Κλουμπ και θα αποκτήσουν δανεικό για έναν χρόνο τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρασίνγκ και έπαιξε δανεικός σε Ο’ Χίγκινς (30 ματς, 7 γκολ, 4 ασίστ), Τσακαρίτα (17 ματς, 1 γκολ), Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε (21 συμμετοχές, 2 γκολ) και Αλ Βασλ (27 συμμετοχές, 3 γκολ). Με τη Ρασίνγκ Κλουμπ μετρά 6 παρουσίες.

Ο Ορόζ είχε προτάσεις από συλλόγους της πατρίδας του, όμως προτεραιότητά του ήταν να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Αργεντινής, κάτι που θα γίνει τώρα στον Βόλο που θα δώσει τις λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι. Ο Ορόζ έρχεται ως δανεικός από τη Ρασίνγκ Κλουμπ, αν και θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για την απόκτηση του 27χρονου άσου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η δεύτερη συμφωνία του ΝΠΣ Βόλος αφορά στον Μαροκινό γεννημένο στη Γαλλία Αντριέν Ρεγκατέν που θα είναι ο ένας από τους δυο πλάγιους επιθετικούς και ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή.

Η ΠΑΕ Βόλος έψαχνε μεσοεπιθετικό και έφερε στη χώρα μας τον Αντριέν Ρεγκατέν (Adrien Daniel Karoly Regattin). Πρόκειται για 29χρονο (22/08/91) Γαλλομαροκινό που έμεινε ελεύθερος από την Αλτάι και είχε σπουδαία παρουσία στη γαλλική Τουλούζ.

Ο Ρεγκατέν έχει ύψος 1μ.68, μπορεί να αγωνιστεί στα «φτερά» της επίθεσης και πίσω από τον επιθετικό και την περασμένη σεζόν στην Τουρκία είχε 33 συμμετοχές, 4 γκολ, 5 ασίστ με την Αλτάι. Έχει παίξει ακόμα στις Ακίσασπορ (36 αγώνες, 5 γκολ, 2 ασίστ) και Άνκαρασπορ (80 ματς, 9 γκολ, 6 ασίστ). Σπουδαία καριέρα είχε στη γαλλική Τουλούζ, με την οποία σε 163 συμμετοχές βρήκε δίχτυα 11 φορές και έδωσε 19 ασίστ. Έχει φορέσει, επίσης, τη φανέλα του Σινσινάτι στις ΗΠΑ (11 ματς).

Ο Γαλλομαροκινός, που μετρά μία συμμετοχή με την U19 της Γαλλίας και μία συμμετοχή με το Μαρόκο το 2012 έφτασε στον Βόλο όπου θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Ο Ρεγκατέν αναμένεται να περάσει και από τις απαραίτητες και ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, θα φορέσει τη φανέλα του Βόλου για να κάνει τη διαφορά.

Στον ΝΠΣ Βόλος μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Ολλανδού Νταν Ριένστρα, που έχει υποστεί ρήξη χιαστού και τέθηκε νοκ άουτ για περίπου έξι μήνες, θα προχωρήσουν σε μια επιπλέον μεταγραφή, για να καλυφθεί το κενό του 29χρονου παίκτη στον άξονα, καθώς περίμεναν πολλά από αυτόν, ενώ οι άλλες μεταγραφικές κινήσεις έκτος του αμυντικού χαφ αφορούν στο ένα άκρο της άμυνας δεξιά και ακόμη μία πλευρά της επίθεσης μετά και τον Ρεγκατέν.

Για τον ΝΠΣ Βόλος χθες ξεκίνησε η προετοιμασία μετά το ρεπό από την επιστροφή από την Ολλανδία και το εν Ελλάδι επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία. Θα ακολουθήσει το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που γίνεται για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της «Φλόγας» και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτό ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 8/8 τον ΟΦΗ και στις 10/8 έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητο.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα που είναι και πρώτη αντίπαλος στο πρωτάθλημα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Τα διαρκείας

Μετά από περίπου 17 μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους και ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι στη διάθεση του κόσμου.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00 – 21.00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861.

Αλλη μια συνέλευση από τη Λίγκα

To θέμα της έγκρισης της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος δεν έχει διευθετηθεί ακόμη για τη Σούπερ Λίγκα 1 και στις 3 Αυγούστου θα συζητηθεί εκ νέου.

Η διοργανώτρια, λοιπόν, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή άλλης μίας Γενικής Συνέλευσης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, και μένει να φανεί αν θα υπερψηφιστεί αυτή τη φορά η προκήρυξη ή όχι.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 03/08/21 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
  2. Διάφορα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου