Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Δεύτερη φιλική ήττα για ΝΠΣ Βόλος αλλά ικανοποίηση για την εμφάνιση

δεύτερη-φιλική-ήττα-για-νπσ-βόλος-αλλά-513903

Μέχρι το γειτονικό Βέλγιο μετακόμισε ο ΝΠΣ Βόλος το περασμένο Σάββατο, όπου και αντιμετώπισε τη Μαλίν σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, τον τέταρτο κατά σειρά από την έναρξη της προετοιμασίας και δεύτερο συνεχόμενο στο εξωτερικό.

Μετά το 7-0 επί του Θησέα Αγριάς στην Πορταριά, την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το άνετο 9-0 κόντρα στην Ολλανδική Βικτώρια ’03, οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν από τους Βέλγους, αλλά δεν τα έβαψαν και… μαύρα.

Η τεχνική ηγεσία και ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έδειξαν να μένουν ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για το βελγικό πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Αντεβέρπ στο ίδιο γήπεδο και είναι σαφώς πιο «έτοιμος».

Ο Ισπανός τεχνικός των κυανέρυθρων παρέταξε την ομάδα του στο «Afas Stadion» σε σχήμα 4-3-3, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κλέιμαν, την ώρα που στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά τοποθετήθηκαν οι: Κούζντρα-Γκρίλο-Ρομέρο-Φεράρι.

Αμυντικός μέσος ήταν ο Λογαράς με τους Μπαριέντος και Βοϊτφόφσκι να κινούνται μπροστά του στη μεσαία γραμμή.

Στην τριάδα της επίθεσης ο Φερνάντες ήταν δεξιά, ο Μπαρτόλο αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Φαν Βέερτ.

Η Μαλίν προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με σουτ από τον Σχουφς με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι του Κλέιμαν, για να ισοφαρίσει ο ΝΠΣ Βόλος στο 66ο λεπτό με τον Φερνάντες, αλλά μετά από ένα λεπτό ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κάιπερς, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Για τους κυανέρυθρους χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν και σημάδεψε το δοκάρι ο Μπαρτόλο.

Εκτός φιλικού έμειναν οι τραυματίες Τσοκάνης και Ριένστρα, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο τερματοφύλακας Κότνικ.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φεράρι, Λογαράς, Μπαριέντος, Φερνάντες, Βοϊτκόφσκι, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Γκιουλέν, Νίνης, Πουρίτα, Τριανταφύλλου, Τερεζίου, Ακριβόπουλος και Κύρκος.

Παρών από Μπέο

Ο Αχιλλέας Μπέος που βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΝΠΣ Βόλος δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το φιλικό των κυανέρυθρων με την Μαλίν. Στις εξέδρες του γηπέδου εκτός από τον πρόεδρο της ομάδας και δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, βρέθηκε επίσης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Βαβανέλος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από τον ΝΠΣ Βόλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συνέχεια στο Volos TV

Ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει ακόμα δύο φιλικά επί ολλανδικού εδάφους και συγκεκριμένα κόντρα σε Ντάινζε και Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα, παιχνίδια που θα μεταδοθούν από το Volos TV. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Από το Volos TV ζωντανά και δωρεάν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Βόλου τα δύο επόμενα φιλικά της ομάδας τους στην Ολλανδία.

Το Volos TV από σήμερα Δευτέρα, θα βρίσκεται στην Ολλανδία και καθημερινά θα μεταδίδει εκτενές ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Βόλου.

Παράλληλα, το Volos TV θα μεταδώσει ζωντανά και δωρεάν το φιλικό του Βόλου κόντρα στη βελγική Ντάινζε (Τρίτη 20/7), καθώς και τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ουτρέχτη (Σάββατο 24/7). Μείνετε συντονισμένοι στο Volos TV και μάθετε όλα όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία του Βόλου στην Ολλανδία».

Μετάθεση στην κλήρωση

Παράταση μίας εβδομάδας πήρε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1 όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η κλήρωση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου, ωστόσο τελικά θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, ήτοι στις 26/7 στις 20:30.

Η αιτία της μετάθεσης το γεγονός ότι τα πάντα ακόμα είναι ρευστά για αρκετές ομάδες στο τηλεοπτικό τοπίο και το ποιες θα καταλήξουν στη Nova και ποιες στην CosmoteTV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 20:30 στο χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon (Δ/νση: Λ. Ποσειδώνος 70, Άλιμος), σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της Super League στο You Tube».

Θυμίζουμε ότι η Cosmote TV κάνει γερό μπάσιμο για να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα ομάδων της Super League έχοντας κάνει σχετική πρόταση προς την ΠΑΕ Βόλος, με ένα ποσό της τάξης του 1,3 εκατ. ευρώ.

Τα διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος στην 3η συμμετοχή της ομάδας στην Super League 1, καθώς μετά από περίπου 17 μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν ξανά, για να υποδεχθούν και πάλι κόσμο.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες γραφείων: 9.00-21.00.

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου