Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΝΠΣ Βόλος: Πρώτο δυνατό τεστ στην Τούμπα

νπσ-βόλος-πρώτο-δυνατό-τεστ-στην-τούμπ-525768

Το πρώτο από τα δέκα δυνατά φιλικά προετοιμασίας δίνει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος που έχει που μετρά δέκα μέρες προπόνησης για τη νέα σεζόν και την 3η του παρουσία στη Super League 1, δυο μέρες μετά το πρώτο αγωνιστικό ξεμούδιασμα στην Πορταριά με τον Θησέα και δυο μέρες πριν η βολιώτικη ομάδα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας αλλά και 4 διεθνή φιλικά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει το πρώτο του φετινό δυνατό φιλικό παιχνίδι όπως και πέρσι με τον ΠΑΟΚ αλλά όχι στον Βόλο αφού σήμερα θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα το πρώτο δυνατό φιλικό της σεζόν για τον ΝΠΣ Βόλος με τον ΠΑΟΚ στις 19:00 θα μεταδοθεί δωρεάν από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΟΚ το PAOK TV.

Ο ΝΠΣ Βόλος για την 3η του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία βρίσκεται ακόμη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που από την περασμένη Κυριακή γίνεται στην Πορταριά και σήμερα αρχίζει τα αγωνιστικά τεστ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη όπου θα γίνει και το τελευταίο φιλικό επίσης όπως και πέρσι με τον Άρη.

Στο προχθεσινό πρώτο φιλικό και καθιερωμένο «ξεμούδιασμα» ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε στην Πορταριά τον Θησέα Αγριάς 7-0 με δυο γκολ του Ροσέρο ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μπαριέντος, Πουρίτα, Φερνάντες, Γκρίλο και Φεράρι.

Και στο σημερινό ματς στην Τούμπα πιθανόν δεν θα αγωνιστεί ο Ολλανδός Νταν Ριένστρα αντιμετωπίζοντας ένα μικροπρόβλημα διάτασης, ενώ προχθές εκτός των νεοαποκτηθέντων αγωνίστηκαν και κάποιοι «μικροί» που είναι στην προετοιμασία και πέρα από τον 19χρονο Λαρισαίο πλάγιο μπακ Χρήστο Φουρίκη και τον Βασίλη Ακριβόπουλο που προέρχονται από την Κ-19, έπαιξαν ο Βολιώτης Πέτρος Κύρκος (γεν.2005), ο 19χρονος Θαν. Τριανταφύλλου από το Παραλίμνι Σερρών και ο 18χρονος Δ. Μεταξάς από τον Ταμυναϊκό Εύβοιας.

Μετά το σημερινό πρώτο δυνατό φιλικό από τη Δευτέρα η βολιώτικη ομάδα θα βρεθεί για το βασικό στάδιο προετοιμασίας σε υψηλού επιπέδου αθλητικό κέντρο κοντά στην πόλη Μπρέντα και κατά την παραμονή της στην Ολλανδία έως τις 25 Ιουλίου, θα παίξει άλλα 4 φιλικά ματς, τα δυο με βελγικές ομάδες.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα εκτός από την τελική πρόβα με τον Άρη έχουν προγραμματιστεί δυο ματς στο γήπεδο της Λαμίας, ενώ θα υπάρξουν δυο ματς στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο του τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ένα με τον ΟΦΗ και ένα με τον Ατρόμητο ή τον Αστέρα Τρίπολης που επίσης θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που γίνεται για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της «Φλόγας».

Συνολικά και αναλυτικά τα φιλικά για την βολιώτικη ομάδα μετά το σημερινό με τον ΠΑΟΚ και μέχρι τις 14/8 είναι: Στις 15/7 κόντρα στον Βικτώρια ’03 (3η κατηγορία Ολλανδίας), στις 17/7 κόντρα στη Βελγική Μαλίν και ακολουθεί στις 20/7 κόντρα στην επίσης βελγική Ντάινζε, ενώ στις 24/7 θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα.

Εν Ελλάδι το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο στις 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία και ακολουθεί το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτό, ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 8/8 τον ΟΦΗ και στις 10/8 έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητο.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τα διαρκείας

Μετά από περίπου 17 μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους και ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι στη διάθεση του κόσμου. Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Ο Βόλος που μας ενώνει όλους», κυκλοφόρησε και το τηλεοπτικό σποτ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00 – 21.00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου