Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τέλος και ο Κολόμπο από ΝΠΣ Βόλος

τέλος-και-ο-κολόμπο-από-νπσ-βόλος-620937

Εχει ήδη αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του ΝΠΣ Βόλος ενώ απομένουν τρία ματς για το φινάλε και των playout και χθες ήταν η σειρά του Ροντρίγκο Κολόμπο να αποτελέσει παρελθόν για τους «κυανέρυθρους».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό ήταν συναινετικό, για να γίνει έτσι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή από τη βολιώτικη ομάδα μετά τον Ρενάτο Σάντος που είναι παρελθόν από προχθές, ενώ υπήρξε και το «διαζύγιο» με Ισπανό τεχνικό Άνχελ Λόπεθ

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ροντρίγκο Κολόμπο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο Ζέσους Κολόμπο είχε αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια της Super League, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όμως και όχι στα πλέι άουτ.

Ο Κολόμπο είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στο Βόλο και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Ραφαέλα το 2014. Αργότερα μεταγράφηκε στην Ουνιβερσιτάριο της Βολιβίας και ακολούθησε η Σπορτ Ουανκάγιο του Περού και πριν έρθει στον ΝΠΣ Βόλος τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην Αργεντινή όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ιντεπεντιέτε Ριβαντάβια.

Δευτέρα στη Ριζούπολη

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει ένα ματς τον Απρίλιο και άλλα δυο μετά το Πάσχα τον Μάιο για τα playout της Super League 1. Στην 5η αγωνιστική την Μ. Δευτέρα 26/4 (19:30) ο ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστεί στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην 6η αγωνιστική είναι το τελευταίο φετινό ματς έδρας (Σάββατο 8/5: ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΛ 19:30) και στην 7η και τελευταία αγωνιστική το Σάββατο 15/5 θα παίξει στο Περιστέρι (19:30) με τον Ατρόμητο.

Αυτό που τώρα «βλέπουν» στον ΝΠΣ Βόλος είναι το ματς της ερχόμενης Δευτέρας στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου θα παρουσιαστεί με προπονητή τον Βολιώτη Κωνσταντίνο Μπράτσο. Ο δευτεριάτικος αντίπαλος είναι μια ομάδα που δεν έχει νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και η βολιώτικη ομάδα δεν έχει χάσει φέτος από τον Απόλλωνα, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο 45λεπτο στη Ριζούπολη στις και παίρνοντας ισοπαλία 3-3, ενώ στο Πανθεσσαλικό είχε νικήσει με 2-0.

Επίσης ο ΝΠΣ Βόλος δεν έχασε τη φετινή περίοδο στη Ριζούπολη όταν (21/12/20) έπαιξε εκεί και με γηπεδούχο την ΑΕΚ (2-2).

Το κίνητρο για τον ΝΠΣ Βόλος σε ένα ακόμη παιχνίδι είναι να διατηρηθεί ως το τέλος στην 7η θέση και πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα που είναι ήδη καλύτερη από πέρσι που «μπήκε» στα playout ως 10ος και μετά τα 7 ματς τελικά κατετάγη 11ος.

11άδα ο Σάντσες

Στην καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, fantasy της Διοργανώτριας η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, βρέθηκε ο Σαλβαδόρ Σάντσες του ΝΠΣ Βόλος που μάλιστα σκόραρε. Σε αυτήν της 4ης αγωνιστικής των Playoffs/Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten υπάρχουν, τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Ινγκασον, Μπάμπα και Ζίβκοβιτς, τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Λόπες, Μάνταλος και Γαλανόπουλος, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Διούδης (Παναθηναϊκός), Σάντσες (ΝΠΣ Βόλος), Ριέρα (Αστέρας Τρίπολης), Λιάσος (ΠΑΣ Γιάννινα) και Γκαρσία (Άρης). Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Συνεδριάζει η Super League

Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Super League και μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021/22. Επιπλέον, θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, θέματα πρωταθλημάτων υποδομών, η Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων και η εισαγωγή του θεσμού για τις δεύτερες ομάδες, που έχει απασχολήσει τον συνεταιρισμό και τα προηγούμενα χρόνια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου