Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Και αύριο για νίκη και πρωτιά

και-αύριο-για-νίκη-και-πρωτιά-629874

Μόλις τέσσερα παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρώσει την πιο επιτυχημένη σεζόν του στη Super League 1 ο ΝΠΣ Βόλος και αυτό που θέλει είναι να συνεχίζει να δείχνει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο παρ’ ότι είναι βαθμολογικά αδιάφορος και να συνεχίσει να δίνει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν την ανάλογη συμμετοχή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο ΝΠΣ Βόλος και με αλλαγές στα play out δείχνει ανταγωνιστικός και σταθερός στην καλύτερη θέση αφού παραμένει αήττητος και στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος και αυτό θέλει και αύριο Σάββατο στις 7.30 μ.μ. που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κίνητρο για τον ΝΠΣ Βόλος εκτός του ότι θέλει να διατηρηθεί στην ψηλότερη θέση, είναι να κερδίσει για τρίτη φορά τον ΠΑΣ από τον οποίο αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς στην 7η θέση. Η βολιώτικη ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι που η «μπήκε» στα play out ως 10η και μετά τα 7 ματς τελικά κατετάγη 11η, ενώ και όλη η φετινή πορεία είναι καλύτερη σε βαθμούς, σε νίκες, σε γκολ, σε παίκτες που σκοράρουν και σε όλους τους αριθμούς, ενώ έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου…

Στο αυριανό 4ο παιχνίδι, που είναι δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας, οι «κυανέρυθροι» θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο προπονητής Άνχελ Λόπεθ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Ουρουγουανού Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών. Ο Μπαριέντος έχει 18 συμμετοχές τις 16 ως βασικός και είχε αποβληθεί στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Πάντως στο σαββατιάτικο ματς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Αργεντινός Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς ήταν τραυματίας.

Στις ώς τώρα αγωνιστικές στα play out ο ΝΠΣ Βόλος είναι η μόνη από τις βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες που έχει παίξει με τις τρεις (ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό) από αυτές που παλεύουν για τη σωτηρία τους (τον Μάιο παίζει και με την ΑΕΛ) και δεν χαρίστηκε σε κανέναν παραμένοντας αήττητη φτάνοντας τους 38 βαθμούς, ενώ ο σαββατιάτικος αντίπαλος ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πίσω (34 β.), έχει χάσει στα play out 2-1 από τον ΟΦΗ και 1-2 από τη Λαμία, ο Απόλλωνας έχασε από Λάρισα (0-2) και είχε ισοπαλία με ΟΦΗ (0-0) είναι στους 30 βαθμούς προσπερνώντας τον Ατρόμητο (29 β.)που έχασε από την Λάρισα (0-1). Πάντως τον Απόλλωνα «έφτασε» και η Λαμία (30) και τώρα στην ουρά ο ΟΦΗ, χωρίς ήττα στα πλέι άουτ είναι στους 24 βαθμούς και στις δυο τελευταίες θέσεις που η μια οδηγεί σε μπαράζ και η άλλη σε υποβιβασμό, η Λάρισα (23 β.) αήττητη στο μίνι πρωτάθλημα προσπέρασε τον Παναιτωλικό (21 β.) που είναι πλέον σε πιο δύσκολη θέση.

Ως το τέλος των play out ο ΝΠΣ Βόλος έχει άλλο ένα ματς με ομάδα της ουράς, τον Μάιο (Σάββατο 8/5) όταν θα υποδεχτεί για την 6η αγωνιστική την ΑΕΛ την οποία δεν έχει κερδίσει ούτε φέτος ούτε πέρσι.

Η βολιώτικη ομάδα «κοιτάζει» τώρα την 4η αγωνιστική που θα υποδεχθεί αύριο (19:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα και με νίκη μπορεί αποσπαστεί και άλλο στην ειδική βαθμολογία.

Δύο στην 11άδα

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 3ης αγωνιστικής των Playoffs/Playouts του πρωταθλήματος Super League Interwetten υπάρχουν του ΝΠΣ Βόλος, ο Γεράσιμος Μήτογλου και ο Νταν Ριένστρα που σκόραραν, δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Νάγκι και Στίφλερ, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Μπρούμα και Χασάν, δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας, Τζανετόπουλος και Ντέλετιτς ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Βασιλαντωνόπουλος (ΑΕΚ), Μαντσίνι (Άρης) και Μακέντα (Παναθηναϊκός).

Για Best Goal του Ριένστρα

Ολοκληρώνεται σήμερα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του NIVEA MEN Best Goal της 3ης αγωνιστικής των Playoffs / Playouts. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 12:00 και υπάρχει βολιώτικη εκπροσώπηση με το υπέροχο γκολ του Ολλανδού μέσου του ΝΠΣ Βόλος Νταν Ριένστρα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Tα υποψήφια NIVEA MEN Best Goal της 3ης αγωνιστικής των Playoffs / Playouts του πρωταθλήματος Super League Interwetten είναι τα ακόλουθα: 1/ Ν. Ριένστρα-Βόλος 2/ Σ. Βασιλαντωνόπουλος-Α.Ε.Κ. 3/ Κ. Σφιντέρσκι-Π.Α.Ο.Κ. 4/ A. Χασάν-Ολυμπιακός 5/ Μ. Ντέλετιτς-Λαμία.

Τα φετινά ώς τώρα γκολ του ΝΠΣ Βόλος σημείωσαν οι Τάσος Δουβίκας 10, Μπαριέντος 3, Περέα 3, Μπαρτόλο 2, Ριένστρα 2 και από ένα οι Φεράρι, Κολόμπο, Μήτογλου, Κιάκος, Γκρίλο, Κρητικός και Μπουένο, αλλά και οι Ουάρντα (2) και Δημόπουλος(1) που δεν αγωνίζονται πλέον στον Βόλο.

Ουτρέχτη για Δουβίκα

Πολύ δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Τάσου Δουβίκα φαίνεται πως έχει μπει η Ουτρέχτη. Η ομάδα από την Ολλανδία παρακολουθεί εδώ και καιρό τον νεαρό φορ του ΝΠΣ Βόλος και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για την απόκτησή του. Στον ΝΠΣ Βόλος εκτιμούν ότι θα υπάρξουν κι άλλες προτάσεις κι ενώ μετά τα πλέι άουτ το τοπίο με τη μεταγραφή Δουβίκα αναμένεται να ξεκαθαρίσει από τη βολιώτικη ΠΑΕ γίνονται και κινήσεις για απόκτηση επιθετικού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τρίτη αγωνιστική των ρlayout ο ΠΑΣ Γιάννενα που το Σάββατο παίζει στον Βόλο έχασε για έκτη φορά στη σεζόν σε αγώνα που προηγήθηκε, ενώ συνολικά δεν έχει κερδίσει εννέα παιχνίδια, που βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Μάλιστα ο ΠΑΣ και στον Βόλο στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (17/10/20) παρ’ ότι προηγήθηκε είχε χάσει τελικά 2-1 (56’ πεν. Μπαριέντος, 77’ Ουάρντα-3’ Παμλίδης), ενώ για τον ΝΠΣ Βόλος είναι από τις ομάδες που κέρδισε και εντός και εκτός φεύγοντας νικητής στις 24/1/21και από τα Γιάννινα 0-1 (14’ πεν. Δουβίκας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου