Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ: Ναυάγησε η πώληση σε αργεντίνικο fund

παε-βόλος-νπσ-ναυάγησε-η-πώληση-σε-αργ-658658

Ναυάγιο… αποδείχθηκε τελικά η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ στο αργεντίνικο fund που ενδιαφέρθηκε να αγοράσει την ομάδα των κυανέρυθρων, ενώ νέα κόντρα ανακοινώσεων ξέσπασε, μετά την επισημοποίηση της μη συμφωνίας, με την ΑΕΛ και τον Αλέξη Κούγια.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες και επίσημα πως η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ δεν μεταβιβάζεται στους Αργεντινούς επενδυτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος Πρωτοδικείου και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μέσω δήλωσής του, είχε ανακοινώσει την πώληση της ομάδας, ενώ ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος Νίκολας Μπουρδίσο, που θα αναλάμβανε ηγετικό ρόλο στην ομάδα, είχε έρθει στη χώρα μας για να διαπραγματευτεί τη συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ και ο πρόεδρος προσωπικά, κάνουν γνωστό στο φίλαθλο κοινό ότι η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών που ήταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί» και συμπληρώνει: «Παρά ταύτα επειδή η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ είναι από τις πλέον υγιείς κεφαλαιουχικά, νομικά και αθλητικά, ανακοινώνει ότι θα συζητήσει κάθε σοβαρή πρόταση υγειούς επενδυτή μεγαλομετόχου».

Νέα κόντρα με ΑΕΛ και Κούγια

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση «θέση» πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ! Συγκεκριμένα με προσωπική του δήλωση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο «ναυάγιο» της πώλησης της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ στο λάτιν fund. H ανακοίνωση: «Πληροφορήθηκα ότι ο επικεφαλής των Latin αγοραστών της Πύδνα Κίτρους – Βόλος, Χούλιο Stoiximan, μετά από πολύωρες συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο, τον άνθρωπο που είχαν επιλέξει σε αυτή την τιμητική θέση οι 350 ιδιοκτήτες του μετοχικού κεφαλαίου, λόγω των γνώσεων του για το στοίχημα, συγνώμη για το ποδόσφαιρο ήθελα να πω, μετά τα όσα είδαν στο τρομερό ντέρμπυ που έπεσαν κορμιά, με τις 30 τελικές, ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ του προηγούμενου Σαββάτου τρόμαξαν από το πολύ ξύλο που είδαν μέσα στον αγώνα, από τον Άκη Πέτρου (αλήθεια πρόσφατα έμαθα ότι ψήφισες στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας!!!) και τους ποδοσφαιριστές του Βόλου εις βάρος των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, τρόμαξε μήπως τον δείρουν και αυτόν και χάλασε την συμφωνία, χαρίζοντας μάλιστα και την προκαταβολή που είχε κατατεθεί στους λογαριασμούς των μετόχων – ιδιοκτητών από τους Latin επενδυτές.

Είμαι ιδιαίτερα στενοχωρημένος από αυτή την εξέλιξη, αλλά νομίζω ότι μετά από αυτό το ναυάγιο, είναι χρυσή ευκαιρία πλέον, να απευθυνθώ στον φίλο μου Ζήση Βρύζα που έφερε τους Latin επενδυτές στον Βόλο, ώστε να προλάβουμε πριν φύγουν για την Λατινική Αμερική, να τους φέρουμε στην Λάρισα να τους ξεναγήσουμε στο AEL FC ARENA, στο Αλκαζάρ και στο προπονητικό μας κέντρο, να τους πάμε στο ράδιο – πατάρι ώστε να γνωρίσουν τους αληθινούς θεματοφύλακες της Αελικής ιδέας, μήπως και αλλάξω γνώμη και λαδώσουμε και μείς το αντεράκι μας με κανένα δολάριο».

Η προκλητική ανακοίνωση των βυσσινί δεν έμεινε αναπάντητη από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, τονίζοντας: «Δεν έπεσε μέσα ο γηραλέος ποινικολόγος, γνωστός και σαν ο Αλέκος ο τετραπέρατος, στις εκτιμήσεις του για τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ στην ομάδα των Αργεντινών επενδυτών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Δεν είναι βέβαια περίεργο μιας και δεν το έχει επιτύχει και ποτέ. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι ο διασκεδαστής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και επειδή φαίνεται πως διάγει μαύρες ώρες, σε όλα τα επίπεδα, σε ένδειξη αγάπης και προκειμένου να του τονώσουμε το… πεσμένο ηθικό, τον ενημερώνουμε ότι οι Αργεντινοί ήθελαν να επενδύσουν στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να έχουν την τιμή να είναι ομόλογοί του! Από την ώρα όμως που ο Αλέκος τα έκανε μαντάρα και το ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να τον αποβάλλει, ατόνησε το ενδιαφέρον τους και αποχώρησαν. Τόσο απλά…

ΥΓ. Φάρμακο για τον κορονοϊό είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί. Φάρμακο για τύπους σαν τον γηραλέο ποινικολόγο πολύ αμφιβάλλουμε… Δεν το βρήκαν τόσα χρόνια, τώρα θα το βρουν;

ΥΓ1. Χαιρετισμούς στον Λιγνάδη…

ΥΓ2. Αχ δύσμοιρε Αλέκο πού είναι η νιότη που ‘λεγε πως θα γινόσουν άλλος. Και κατέληξες ανέκδοτο να γελάει όλη η Ελλάδα…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου