Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εχει και «ξεκούραση» για τον ΝΠΣ Βόλος

εχει-και-ξεκούραση-για-τον-νπσ-βόλος-659637

Από αύριο θα αρχίσει να σκέπτεται την αγωνιστική του συνέχεια που αργεί ο ΝΠΣ Βόλος αφού μετά το πρώτο ματς για τα playout στο Πανθεσσαλικό (0-0) με τον ΟΦΗ, υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και το επόμενο παιχνίδι είναι το πρώτο Σάββατο του Απριλίου!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος ξεκίνησε τα playout με 33 βαθμούς και πρόσθεσε έναν ακόμη αν και τον έφτασε ο ΠΑΣ Γιάννινα (34 β.) διατηρεί τη διαφορά ασφάλειας από τις ομάδες που θα δώσουν τη μάχη της παραμονής αλλά είναι και 6 βαθμούς ψηλότερα από τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα (28 β.).

Στην πρεμιέρα των playout από τις ομάδες που θα δώσουν τη μάχη για την παραμονή πιο κερδισμένη είναι η Λαμία (26 β.), που είναι επόμενη αντίπαλος για τον ΝΠΣ Βόλος, ο Παναιτωλικός έμεινε στους 20 και τον έφτασε με το βαθμό που πήρε στον Βόλο ο ΟΦΗ ενώ πλησίασε η Λάρισα (19 β.).

Ο ΝΠΣ και στα επόμενα ματς θα είναι αντίπαλος με ομάδες που καίγονται για βαθμούς και ο Γεράσιμος Μήτογλου που αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο ο Βόλος «κόλλησε» στο 0-0, τόνισε πως σε όλα τα ματς η ομάδα του παίζει δυνατά με στόχο τη νίκη: «Προσπαθώ να αποκτώ εμπειρίες και να βοηθάω την ομάδα μου. Σε κάθε παιχνίδι δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ο προπονητής μου με εμπιστεύεται. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ως ομάδα και θα έχουμε ένα καλό φινάλε τη φετινή χρονιά.

Ο Καστάνιος είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, τον είχα μελετήσει πολύ καλά και μόνος μου. Τον έπαιξα δυνατά και ξέρω το στυλ παιχνιδιού του. Ήμουν 100% συγκεντρωμένος και κέρδισα τις μονομαχίες.

Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες που έχουν την πίεση, αλλά εμείς από την πλευρά μας δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι και σε όλα παίζουμε το ίδιο δυνατά. Κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε και ως ομάδα και ατομικά.

Ο ΟΦΗ έπαιξε με πέντε αμυντικούς και μας δυσκόλεψε. Συνεχίζουμε, θα έρθουν και τα παιχνίδια που θα κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ».

Οι επόμενοι αγώνες που θα δώσει στο μίνι πρωτάθλημα είναι:

2η αγωνιστική: Σάββατο 3/4:

Λαμία-ΝΠΣ Βόλος 19:30

3η αγωνιστική: Σάββατο 10/4:

ΝΠΣ Βόλος-Παναιτωλικός 15:00

4η αγωνιστική: Σάββατο 17/4:

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 19:30

5η αγωνιστική: Δευτέρα 26/4:

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος 19:30

6η αγωνιστική: Σάββατο 8/5:

ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΛ 19:30

7η αγωνιστική: Σάββατο 15/5:

Ατρόμητος-ΝΠΣ Βόλος 19:30.

Ενώ στο ξεκίνημα των playout με τον ΟΦΗ ο ΝΠΣ Βόλος είχε τις δυο σημαντικές απουσίες των τιμωρημένων Ζαν Μπαριέντος και Χούλιαν Μπαρτόλο για τη συνέχει ο πρώτος επιστρέφει άμεσα ενώ ο Ουρουγουανός «χρωστά» δυο ακόμη αγωνιστικές, ενώ απόλυτα έτοιμος θα είναι μετά από δυο μήνες ο Αντώνης Ντεντάκης που είχε τραυματιστεί στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου.

Το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τα επόμενα ματς μετά από διήμερο ρεπό θα ξεκινήσει αύριο το πρωί χωρίς δυο παίκτες του ΝΠΣ Βόλος που κλήθηκαν σε εθνικές ομάδες για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Τάσος Δουβίκας μετά την Εθνική Νέων, με την οποία έπαιξε 10 φορές πετυχαίνοντας 7 γκολ, και άλλες 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων κλήθηκε πρώτη φορά και στην Εθνική ομάδα ανδρών για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022 με Ισπανία (25/3, Γρανάδα) και Γεωργία (31/3, Τούμπα) και το φιλικό με την Ονδούρα (28/3, Τούμπα).

Επίσης ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Ισραήλ για τα παιχνίδια με Δανία (25/3), Σκωτία (28/3) και στη Μολδαβία (31/3.) Ο Μπόρις Κλέιμαν έχει μια συμμετοχή με την εθνική ανδρών του Ισραήλ και 20 συμμετοχές στην U21 της χώρας του και ήρθε στο Βόλο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην κυπριακή Ενωση Παραλιμνίου και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τέλ Αβίβ και Χάποελ Σαμπά. Και οι δυο παίκτες θα επιστρέψουν στον Βόλο και στις προπονήσεις της ομάδας τους την 1η Απριλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου