Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στην Εθνική ο Δουβίκας

στην-εθνική-ο-δουβίκας-667428

Με αρκετά νέα πρόσωπα, σε σχέση με τα προκριματικά του Euro, θα ξεκινήσει την προσπάθεια να βρεθεί στο Μουντιάλ η Εθνική. Ενόψει των αγώνων με Ισπανία και Γεωργία (αλλά και του φιλικού με την Ονδούρα) ο Τζον Φαν’ τ Σιπ προχώρησε σε ανανέωση είτε καλώντας κάποιους για πρώτη φορά, είτε επαναφέροντας κάποιους που είχαν φορέσει το εθνόσημο στο παρελθόν.

Την παρθενική τους παρουσία λοιπόν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα καταγράψουν ο επιθετικός του ΝΠΣ Βόλος Τάσος Δουβίκας και ο Ντίνος Μαυροπάνος, ενώ επιστρέφουν οι Χατζηδιάκος (μετά τον τραυματισμό του), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Καπίνο, Ανδρούτσος και Σιώπης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες μετά τον τραυματισμό του ωστόσο δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ δεν βρίσκονται για ακόμη μία φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Οδ. Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Λημνιός, Πέλκας, Χατζηδιάκος, Καπίνο, Μαυροπάνος, Κ. Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Γιακουμάκης, Διούδης, Ανδρούτσος, Σβάρνας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μάνταλος, Τζόλης, Δουβίκας.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΠΣ Βόλος, ο Δουβίκας έκανε λόγο για ύψιστη τιμή, αναφέροντας τα εξής: «Το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του και εγώ δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση.

Η κλήση μου στην Εθνική ομάδα, αποτελεί για εμένα την ύψιστη τιμή.

Ευχαριστώ τον Ομοσπονδιακό τεχνικό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να είναι σίγουρος ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τον δικαιώσω για την επιλογή του αυτή.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του Βόλου, που με πίστεψαν, με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν να βελτιωθώ και να φτάσω στο αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκομαι σήμερα».

Διεθνής και ο Κλέιμαν

Ο Τάσος Δουβίκας δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης του ΝΠΣ Βόλος που κλήθηκε σε αποστολή Εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ για τα προκριματικά του Μουντιάλ, κλήθηκε και ο Μπόρις Κλέιμαν.

«Όνειρό μου να παίξω στο εξωτερικό»

Ο Δουβίκας χάρισε με δικό του εύστοχο χτύπημα πέναλτι τη νίκη στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος επί της ΑΕΚ με τον νεαρό φορ να βρίσκεται στο ραντάρ τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ, ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής τον παρακολούθησε και άνθρωπος της βελγικής Αντερλεχτ. Ο Δουβίκας μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε:

Για το τέρμα που πέτυχε: «Με ευχαριστεί που συνεχίζω το σκοράρισμα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πλάνο: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή. Στο β’ μείναμε πίσω και καταφέραμε και κρατήσαμε το προβάδισμα και νικήσαμε».

Για τη σεζόν που κάνει ο ίδιος: «Έχω αυτοπεποίθηση και ήρθα για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά και οι κόποι μου ανταμείβονται».

Για το ενδιαφέρον της Αντερλεχτ: «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Είναι μεγάλη τιμή να με κοιτάζουν τόσο μεγάλα κλαμπ. Εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και από εκεί και πέρα ό,τι δει ο καθένας από εμένα».

Για το αν προτιμά μεγάλο ελληνικό κλαμπ ή το εξωτερικό: «Είναι δύσκολη ερώτηση γιατί παίζουν πολλά ρόλο και είναι ανάλογα και από την πρόταση. Το όνειρο μου, όμως, είναι να παίξω στο εξωτερικό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου