Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 1-2: Νικηφόρο πέρασμα με VAR

νπσ-βόλος-ολυμπιακός-1-2-νικηφόρο-πέρα-685898

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ΝΠΣ Βόλος και Ολυμπιακός Πειραιώς συναντήθηκαν για την 24η αγωνιστική της Super League με την αναμέτρηση να είναι ισόπαλη μετά από 45 λεπτά αγώνα με 1-1.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Φορτούνη να πετυχαίνει στο 4’ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι το 0-1, ενώ για τους γηπεδούχους, που απάντησαν άμεσα, ισοφάρισε ο Γκρίλο στο 10’ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπαριέντος.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εμβιλά σκόραρε στο 81ο λεπτό, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ από τον Πορτογάλο διαιτητή Βερίσιμο, ο οποίος πήγε στο VAR για να κατακυρώσει τελικά το τέρμα υπέρ των φιλοξενούμενων με το 1-2 να διαμορφώνεται από το πλασέ του Γάλλου μέσου.

Διαιτητής: Βερίσιμο (Πορτογαλία)

Βοηθοί: Πετρόπουλος, Δημητριάδης

Κίτρινες: 16’ Εμβιλά, 20’ Καμαρά, 32’ Νίνης, 54’ Μπαριέντος, 58’ Μήτογλου

NΠΣ Βόλος (Λόπες): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο (58’ Μαρτίνες), Ριένστρα, Τσοκάνης (85’ Μπουένο), Νίνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Δουβίκας
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Λαλά, Μπα, Σεμέδο (39’ λ.τρ. Παπασταθόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης (86’ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (86’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (63’ Χασάν), Ελ Αραμπί (86’ Μασούρας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου